.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Аз мисля,че най-добър приятел може да се нарече само един човек ии имам най-добра приятелка,на която наистина много държа и разчитам в трудните моменти Не знам ако един ден се скараме наистина сериозно какво ще правя

ми имам си една приятелка, на която си споделям всичко, разбира ме... мн добри съвети ми дава... иначе и на сестра си почнах мн да споделям
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    In the middle of Nowhere
    Имам една приятелка,за която съм сигурна,че каквото и да й кажа или да направя тя ще е зад мен и ще ме подкрепи дори и да не съм права...Трудно допускам хора до себе си и си държа всичко важно в мен независимо дали така е по-добре или по-зле....
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Имам една приятелка,за която съм сигурна,че каквото и да й кажа или да направя тя ще е зад мен и ще ме подкрепи дори и да не съм права...Трудно допускам хора до себе си и си държа всичко важно в мен независимо дали така е по-добре или по-зле....
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Имам само една най-добра приятелка и никога не ме е предавала..вече 8 години Караме се често,но все пак ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си