.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Любовта променя ли ви

Искам да попитам ,тези коит0 са влюбени ,любовта прави ли ви по-добри ?? Или познавате ли някой ,който по принцип е бил с по-негативно отношение към другите и след като се е влюбил (споделено) се е пр0менил по-някакъв начин ...?!Аз смятам ,че при всеки трябва да я има тая положителна промяна , а може и да бъркам ...
    What g0od is a [color=violet]

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Според мен е различно.. зависи и много от половинката заради която се прави тази промяна... но все пак.. според мен е мн голям плюс да си влюбен и да успееш да запазиш отношенията си с другите... Има хора,които като се влюбят,забравят от къде са дошли,на кой са ревали до ония ден за предишни любови... и т.н.

Да, промени ме. Станала съм по-спокойна, не съм така импулсивна. Научих се да мисля за "нас". Като цяло светът ми изглежда по-красив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Индивидуално е. Аз познавам едно момче което се влюби (споделено) иии стана путка тоест със супер негативно отношение ии ей такива..Мене личнооо....нз немога да преценя дали ме е променила любовта...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pri vseki e razli4no,edni sa s +,drygi s - otno6enie,mene malko me promeni,moje bi sum po4nala da stavam po-ligava,ddz,prosto vse trqbva da imam problemi i t.n.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Да,любовта ме промени и открих доста черти от характера си ,за които дори и не предполагах!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Често се среща,да има положителна промяна.

Еее,че аз винаги съм си била добричка

Определено доста ме промени-естествено промяната е положителна
    По-щастлива съм,по-съобразителна,винаги мисля и за него(макар че аз все мисля повече за хората отколкото за себе си попринцип ),започнах да разсъждавам като доста по-голяма и да разбирам дооста неща
    Много промени съм забелязала в себе си общо взето
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Мен не ме променя..единствено ставам малко по-отговорна!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Аз бях страшна егоистка и лъжкиня и в началото на връзката ни си останах такава, но той някак си ме търпеше и дори ме подкрепяше, много пъти се е унижавал заради мен. В един момент не издържа и ме остави... тогава аз се промених! Положих неимоверни усилия да си го върна и ето ме- 3 години по-късно с право мога да се нарека честна, сериозна и отговорна. Не ме е карал той, просто така се случи с мен. Не съм го лъгала нито веднъж до сега и всичко между нас е като магия...
    Иначе моята бивша най-добра приятелка като се хвана с един богатаж заяви, че вече не сме и на нивото... При положение че около 5 години дори не си беше плащала сама кафето или да си купи цигари- буквално я издържахме, но тя литна в облаците. Иу, отвратителни хора! И да отбележа, че не говоря за лапета, а за големи хора... Направо не е за вярване!
    Така че любовта въздейства на всеки, но не на всички положително!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Променя да .. дали положително, дали отрицателно ..Но променя .. винаги ..
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    им винаги има промени ... сега за мен не моа да кажа нещо конкретно!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    men lubovta me promenq v drug plan-pravi me otgovorna,entusiazirana,kara me da presledvam celite si i da se dokazvam o6te pove4e,dava mi stimul,otnosno otno6enieto mi sprqmo drugite-ne mislq,4e se promenq.moje bi po-dobroto nastroenie su6to e sledstvie ot lubovta

Супер фен
    Град
    България
    Не! Освен, ако изключим, че почнах да държа много, ама много повече на приятелите си!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Праи го него по-твърд
    Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Промени ме да и продължава да ме променя, дори и след като си отиде...

Ммм да променя те в много отношения.

white sensation

Променя нагласата ти към света и не всичко ти се вижда толкова черно,търсиш позитивното.Променя и характера,понякога променя коренно човека.
    От любов можеш да промениш възгледите,приоритетите,на виците си,външността си...всичко.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Прави ме по-добра, но съм към момчето, което обичам..
    Към останалите се държа както съм се държала и преди ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

определено смятам, че любовта променя. при мен и в двете посоки - в началото бях щастлива и мила, после станах нещастна и ... може би гадна(и все пак още усещах любов)

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Promeni me da i to samo kym mnogo po - dobro. Uspqvam da prevyzmogna povecheto mi otricatelni cherti .Neshto , koeto se opitvah da napravq ot godini.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Аз познавам само несподелената любов... досега 6 момичета са ме отрязали и нито една не тръгна с мен... вече ми писва и просто няма по-голяма болка и простотия на тая земя от ЛЮБОВТА!!! LOVE SUX! FUCK LOVE!

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Аз познавам само несподелената любов... досега 6 момичета са ме отрязали и нито една не тръгна с мен... вече ми писва и просто няма по-голяма болка и простотия на тая земя от ЛЮБОВТА!!! LOVE SUX! FUCK LOVE!
    просто не си срещтнал правилно момиче не се отказвай да търсиш

Град
    Габрово
    Любовта винаги променя.Понякога тази промяна може и да е към по-лошо, но я има. Познавам доста хора, които забравиха приятелите си, станаха егоисти....
    Лично за мен промяната беше към добро.Станах по-търпелива към хората, по-уравновесена. Започнах да виждам смисъл да се боря с всеки проблем , независимо колко сложен ми се вижда той. Започнах да обръщам внимание на малките неща в живота, които ме карат да се усмихвам.
    Абе на кратко- промяната при мен доведе само до хубави неща.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, определено има промени....Честно казано не помня каква сам била преди, но майка ми казва, че значително по-малко викам, споря и я изнервям....По принцип винаги съм била съобразителна и съм деляла всичко с някой(сестра ми), но сега деля с още 1 човек. И все пак мисля, че промените в него са повече...Беше много саможив и егоист. Сега се е научил залъка от устата си с мен да дели. Буквално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си