.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    да промени ме.Преди бях с много по различно мислене и реагиране в някои ситуации а сега е ацки различно
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Е как, има промяна, разбира се... Просто започваш да гледаш на света с розови очила... Всичко ти се струва по-добро, по-перфектно, другите ти се струват по-мили и съответно и ти започваш да се държиш по-мило... И всичко е страхотно до момента, в който не се скарате, и тогава се случва точно обратно - изглеждаш тъжен, отвесен, изморен, разсеян, струва ти се, че всичко е против теб... После пък ако се сдобрите, отново си онзи щастлив лъчезарен човек... И всичко е един затворен кръг от емоции...
    The reasons of love... <3

Po-shtastliva...

Град
    sofiqqq
    Хъх амии когато съм влюбена съм много по положително настроена иначе съм ходила с 2 мом4ета по времето което ходеха с мен се промениха тотално сми и 2 бяха от ''лошите'' обаче след скъсването бумммммммммм
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

о,да наскоро като бях влюбенааа и всичко ми беше адски хубаво и розово и якооо

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ..........

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, промени ме. Станала съм по-спокойна, не съм така импулсивна. Научих се да мисля за "нас". Като цяло светът ми изглежда по-красив.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Промени ме ДА! Отнасям се по гадно с жените.

BULGARIAN ---- ANIMALS

Голям фен Аватара на beb4yy
    Да СТАнах разбита ревящя всеки ден

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Разбира се мен поне ме прави по добър. Но тогава пък почват да прекаляват с добротата ми и това адски много ме ядосва направо откачам. Нз дали на любовта се дължи или нещо друго ама не искам да става така защото почват вече на главата да ти се качват.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, промени ме. Станала съм по-спокойна, не съм така импулсивна. Научих се да мисля за "нас". Като цяло светът ми изглежда по-красив.
    ++++ ех любов любов ... amore grande ...

Да промени ме към по-добро. Абе аз и преди си бях вечния оптимист ама сега и тухла да ми падне на главата ще се засмея. Само при мисълта за него и ми става едно радостно. За първи път съм така. Любовта наистина преобразява човек

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Според мен е различно.. зависи и много от половинката заради която се прави тази промяна... но все пак.. според мен е мн голям плюс да си влюбен и да успееш да запазиш отношенията си с другите... Има хора,които като се влюбят,забравят от къде са дошли,на кой са ревали до ония ден за предишни любови... и т.н.
    Да не са познаваме с теб ?!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хм.. мен не щото не съм се влюбвал ... но съм виждал, че обикновенно хората "омекват"

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Определено ме променя!
    И то несъзнателно.. (към по-добро, де )
    Винаги ставам по-добричка, по-усмихната, по-изпълнена с енергия, супер жизнена и радостна съм..
    Всичко ми е супер розово, държа се изключително добре с родителите ми, с бабите ми, с приятелите ми, не се заяждам с абсолютно никой!
    Никакви нерви не могат да се видят у мен когато съм влюбена !

Преди месец неосъзнавах колко много значи това за мен, но последните три седмици са изключително негативни и жестоки за мен!
    толкова нерви, ядове, ярост не бях изпитвала никога през живота си!
    Разбирате ли, в момента всичко около мен ме дразни, заяждам се за най-малкото с хората около мен, изгубла съм всякакъв стимул за съществуване, всичко ми е супер сиво, скучно и еднообразно, единствено уикендите мога да правя нещо различно!

Изключително силно в момента желая момчето, което си харесвах толкова време пак да се върне при мен!
    Отново искам да се почувства жива!
    Отново искам да усмихвам!
    ..
    и НЕ, не ми липсва той, липсва ми онова чувствто, което ме караше постоянно да мисля за него.. и да прави всичко около мен розафко
    деба тая лубов деба

Любовта променя почти всеки човек ... дали към хубава,дали към по-лоша страна ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

mii na maika mi edna fr sega skoro se om1ji i e mn po dobra i mila , a predi behse nekea zlobna suselka

Да , да , да !! Променя ... мамка му промени ме ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

да... ставам по отговорна по сигурна
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Любовта действа различно на всеки. Мен ме променя положително.
    Ставам по-енергична, имам повече сили и желание за нещата, които върша. Ставам и по-грижовна и внимателна към заобикалящите ме. Трудно избухвам (нещо, което по принцип е често).
    Заради това и приятелите ми казват, че като съм влюбена се вижда и от друга планета

аз съм мечтател и обичам да се реея в свой собствен розав свят,любовта ме кара да се откъсвам по-често отнего

да ставаам като олигофрен и някаква мн добра винаги готова на компромиси и тн пф
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мен лично ме прави по отговорен, по - добър, по - позитивен, по - сигурен.. жалко, че се влюбвам толкова рядко...

Любовта променя всички.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mi ne pri mene nqma pove4e nakude po -dobra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си