Моля ви трябва ми съвет. Вчера в училище се скарах с едно момиче от моя клас и то тя започна първа. Почна да ме обижда, заплашва и тем подобни. Струва ви се сигурно много детско, но целия ми клас ме мрази. И то само защото съм различна. Как да им докажа че не съм лошо момиче. Винаги съм се опитвала да бъда приятелка с тях но не става. И това момиче вчера ми вика :иде ми да ти оскъбя перушината: И аз се разплаках... стана ми супер гадно. Винаги след училище плача. Като ме видят и вика емо емо и аз пак плача, защото се депресирам и ми е много гадно. Не ходя с тях по хижи, защпото те само пушат и пият, а аз не правя нито едно от двете. Какво им пречи това, че съм различна ???/ Нямам приятели в училище, защото никой не ме иска... Наскоро една :приятелка: ми вика :казаха ми да не дружа с тебе защото си много депресирана: .... Пак ми се насълзиха очите и пак ми е супер гадно..незнам какво да правя и какво да кажа, иска да ми се да умра понякога.... Последният път когаТО ме набиха в училище се опиах да си прережа вените и щеше да е фатлно.. ходих на лекар и ме превързаха и ме оправиха....ходих и на прихолог и тя едва ли не защитаваше оня от моя клас и обвиняваше мене. Моля ви имамнужда от приятели и някой, на който да се опра... Нашите ми казаха да ме обръщам внимание, ама просто немога.....от мАлка съм аутсайдер а нищо не съм им направила. Биха ме 3 пъти и азсамо търпя и нищо немога да направя...помогнете ми!!!!