До мненията по темата който прочетох до сега и аз съм на същото мнения.Имах същия проблем през Октомври месец с най-добрата приятелка се скарахме Зверски.Причината беше защото аз като ходя обичам да се бутам в другите но не силно съвсем леко и като влизахме в учулището я видях как ме имитираше видях че и беше много весело но не и казах нищо.По скайпа след даскало питах я защо ме имитираше така и и казах че ми стана обидно така след което я одрязах.На следшавия ден тя се беше съюзила с едно момче и още едно момиче.Те започнаха страшни подигравки с мене говориха на целия клас че съм казала на приятелката ми че ми е гадно да ме имитират и после не си говорихме бях принудена да си тръгна след първия час защото не се сдържах едвам не се разплаках на тях разбирасе им беше супер веаело че са ме наранили.На следващия ден викнах майка ми да се разправя то не се търпеше то не бяха подугравки то не бяха обиди просто бях много наранена.Сега не сме най-добри приятелки с момичето тя се лигави с мен общуваме но не както преди момчето е пълен изрод ненавиждам го а другото момиче ми е приятелка аз също не се движа със стадото и незнам къде ми е мястото дали при глупаците или при зубърите никои не ме иска незнам с кои да бъда.А искам и нови приятели защото старите не ми трябват вече толкова прехивях сега не съм като роб на бившата ми най-добра приятелка ако някой може да ми даде съвет нека ми пише ще се радвам да намеря нов истински приятел който да не ме предава обичам ви благодаря предварително