.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Анален секс

Въпроса ми е цапате ли презерватива по време на анален и как може да се избегне това?И четох тук една тема че не можели да сядат нормално след това...от какво точно е болката (ако има такава) и може ли също да се избегне?
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не цапаме. Просто ходя до тоалетната и се мия преди този вид секс...с пръстче! И, да не е приятно усещането като легнеш или седне после, но минава за няколко минути!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не, не цапаме. Просто ходя до тоалетната и се мия преди този вид секс...с пръстче! И, да не е приятно усещането като легнеш или седне после, но минава за няколко минути!
    Не че не цапате, ами направo се насирате

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от ani00770088
    Въпроса ми е цапате ли презерватива по време на анален и как може да се избегне това?И четох тук една тема че не можели да сядат нормално след това...от какво точно е болката (ако има такава) и може ли също да се избегне?
    Тва за сядането аз го писах...ама то не е болка ами по скоро е странно и особенно.Колко за цапането или изпускането аз преди няколко дни правих анален за сефте и нямах подобни проблеми...

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от ani00770088
    Случва се понякога,ама тва е задник все пак не е аптека.
    Russian Aerospace Agency

Ами случва се

е да естествено че се слу4ва , "това е задник все пак не е аптека "

Супер фен Аватара на kindergarden
    къв е тоя зор за анален секс бе

Още малко и ще попиташ "какъв е този зор за секс". Как те удари хормона .....

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Още малко и ще попиташ "какъв е този зор за секс". Как те удари хормона .....
    е има си съответните места за правене на секс бе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си