- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за жените...
Момичета и жени, искам да ви питам, какво бихте направили ако с някое момче ви се прави секс ,ама той е срамежлив и е дръвче.... демек девствен? Какво бихте направили?
mali mn truden vuproszna4i i az imam po4ti takuv problem mom4eto mi e pravilo sex ma nemoje da se otpusne s mene
ta az 6tom nemoga da se opraa zna4i nemoga da ti pomogna
малка съм като малките нещта които правят живота ти хував
Оо нямала съм такъв проблем и не съм мислила ..какво да правя в такъв случей!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от gotinkatamacka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. чoвэk nэ osъзнawa kakwo изпyсka .. ;]]
Ще го отракам![]()
![]()
+1Първоначално написано от hottie
![]()
![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
hvani si batko![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
..да ти е сладкоПървоначално написано от him4e_f
![]()
![]()
и това е идея ;>Първоначално написано от DevilWish
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Може би ще ти е хубаво да си по-активна, по-знаеща/можеща от него, да диктуваш правилата и т.н, но сигурна си ли, че ако не се отпусне и в бъдеще ще продължава да ти харесва?
Не знам дали ще ме привлече сексуално просто...де да знам![]()
ми кво да ти кажа. едва ли ще ми се прииска да правя секс с някой, след като е като дръвчесексът се прави от двама човека, не единия да върши всичко, а другия да седи и да зяпа, схващаш ли ми мисълта?
Честно казано, не мисля, че е много по-различно от варианта в който момчетата го правят с девствени момичтеа, все пак всеки се учи... иначе мисля, че би било хубаво аз да науча някой на нещо... някак обичам аз да знам повече![]()
ще му дам бутилка с водка и кутия с презервативи и после ще го изнасиля ..
хвани си кака да те отрака![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
И аз съм на тва мение.Първоначално написано от rubi
По принцип мисля, че не е толкова лош варянт, ще можеш да го направиш такъв какъвто го искаш в леглото и няма да ти е лошо![]()
Все пак ще ти е много сладко да си имаш играчка, която да си е по твой модел![]()
ами само ще кажа че едва ли би ме привлякло такова неопитно момче,не че аз сън била опитна в началото и несъм била като стълб в леглото ...ама деда знам няма да го уча аз...аее според зависи а и ако е някои пичага бих се замислила![]()
![]()
Добре че не съм някой спечен дървар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
purvo mili4ka devstveno mom4e nqma ., za6toto te nqmat nikfa devstvena cipa da razkusvat
.. mom4etata ili sa ebali ili ne -tfa e .. a 6tom vi se pravi nqma lo6o - opitaite
пробвай да го предразположиш ^^
не знам,не съм най-подходящият човек за съвети по тази част ,но се опитай да му покажеш ,че може да бъде спокоен и няма от какво да се притеснява и да не може да се отпусне
ама гледай този хубав батко да не стане татко :P :PПървоначално написано от DevilWish
Всеки е започнал от някъде. Първо момичетата се учат, а на момчетата им идва отвътре - макар и да се държат като .....
ще аталувам азПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
![]()
![]()