- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е вероятноста
Каква е вероятността да имам ХИВ 10 г. след рисковия ми полов контакт?
Я се стегни и отиди на лекар ! Коя врачка в този сайт може да ти каже каква е вероятността ?!?!
Отиваш на лекари и там ти казват дали си болен или неТолкова е просто ...
+1
Ами отиди да се изследваш.. Не ти коства нищо. Само малко. Успех!
ъъъъ 10 годинитрябвало е вече да те няма...освен ако не си станал само носител...май тва са пълни глупости
![]()
СПИН се развива различно при различните хора. Има случаи, при които някой е носител с години, а няма никакви симптоми. Ако е имал рисков контакт със заразен човек, вероятността е почти 100%.Първоначално написано от kindergarden
Глупости са, да. Не може да си само носител на вируса.Първоначално написано от kindergarden
може да си носител дълги години преди да се разболеешПървоначално написано от Schneeflocke
![]()
Когато заразен с ХИВ не проявява симптоми, той не е просто носител, защото рано или късно ще се разболее. Затова не може да си само носител. А и в случая говорим за период на латентност на вируса.Първоначално написано от kindergarden
ХИВ е вирусът, който причинява СПИН. ХИВ и СПИН не са едно и също нещо. Човек може да бъде носител на ХИВ в продължение на дълги години, преди да развие СПИН. А може и изобщо да не развие СПИН.
ако не вярваш http://stalik.wordpress.com/%D1%81%D...F%D0%B8%D0%BD/![]()
Мисля, че знам доста добре какво е СПИН и какво е ХИВ. Развитието на болестта има 4 етапа: инкубационен период(2-4 седмици), остра инфекция(4 седмици), латентен период(2 седмици до 20 години и нагоре), СПИН. Повечето хора, които не стигат до СПИН, умират от друго, преди да са достигнали този етап. Шансовете да си само носител на ХИВ са едно на милиард.Първоначално написано от kindergarden
ПП: Ако не вярваш, ще те запозная с някои от професорите ми.![]()
окейщом става дума за професори се предавам...да беше казал/а по-рано да не се хабя
и все пак госпожата ми по биология така каза един път
![]()
![]()