- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съвети за изпита пo кормуване
не знам да ти кажа.
по-скоро имаш някакъв имунитет...
пък и почти във всички случаи този отзад е виновен, заради неспазване на дистанция![]()
Ти си си виновна, че те скъсаха на изпита а не, че е станало ПТППървоначално написано от psihqsala
а попринцип в такава ситуация е виновен този отзад- Не е спазвал достатъчно дистанция
нека докаже, че си набила рязко спирачки...
![]()
Както казаха другите, този отзад е виновен. Иначе има завои и завои- някои на първа се взимат, други може и на трета- преценява се на място. случая тоя трябва да ти бара педалите ако отнемаш предимство на пешеходец или път с предимство- не да предизвиква птп. Спокойно, другия път!
Мале, наплаших сеАз на 19-ти съм на изпит и като се знам ква съм паника...
В случая - ти си виновна, че са те скъсали, защото си опитала да вземеш завой на 3-та. Не знам кои завои могат да се взимат с висока предавка, но аз всичките си ги взимам на 2-ра за по-сигурно.
За ПТП-то е виновен даяджията, защото е натиснал спирачката рязко и не е съобразил за автомобила отзад, който пък от своя страна поема цялата вина за ПТП-то тъй като не е спазвал необходимата дистанция...
За да не отварям нова тема ще попитам тук: Моят инструктор ми казва "Аз управлявам колата, ти само участваш до толкова, до колкото ти позволя" и искам да попитам на изпита даяджията има ли право да натиска педалите ? Т.е. там сама ли си управлявам ?
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
kvo mrunkate za predavkata ne moga da razbera, az moga i na 5ta da si vzema zavoq ako karam s 10 km/4as..... vqrno dvigatelq 6e grumne. ama se1
(primerno)![]()
![]()
The Spark
^![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти качвал ли си се някога на кола !??!?!??!?!Първоначално написано от 5StaR
Едва ли се е качвал наистина.
5StaR, NFS му е майката, а?
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
abe i az kormuvamПървоначално написано от Disrespect
i sum dosta imbav!
da i NFS igraq![]()
![]()
The Spark
Тоя дето е виновен /освен теб/ че е станало ПТП е тоя зад вас, защото тея идиоти никога няма да се научат че като видят УЧЕБНА кола се пази голяма дистанция, а не ми се забиват в задницата. Затова е учебна, спира рязко и не отговаря. А 30 часа изобщо не са малко, ако поне малко вникнеш в цялата работа. Карането не е мъчение, а удоволствие. Никой не Ви задължава да имате книжки. Вадете парите, търсете шофьор и се опъвайте на задната седалка! Чиста ви е работата и съвестта. Какво е тва паниране, 3та скорост, знам че е стресиращо ама боже! Заради такива стресирани като Вас на мен винаги ми е притеснено, че все ще има един такъв дето да се панира или да се направи на голям и да го отнеса аз заради него. Българска му работа.
и Пс - Съгласна съм за NFS![]()
![]()