.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    не знам да ти кажа.
    по-скоро имаш някакъв имунитет...
    пък и почти във всички случаи този отзад е виновен, заради неспазване на дистанция

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    А не мислиш ли,че ако бях аз виновна,щяха да търсят някаква отговорност от мен? Никой нищо не ми каза,просто отчетоха:''Следващия път. Тръгвай си.'' Аз карах,аз не нося ли отговорност след ПТП или учащите се по закон не носят?
    Ти си си виновна, че те скъсаха на изпита а не, че е станало ПТП а попринцип в такава ситуация е виновен този отзад- Не е спазвал достатъчно дистанция нека докаже, че си набила рязко спирачки...

Мега фен
    Град
    София
    Както казаха другите, този отзад е виновен. Иначе има завои и завои- някои на първа се взимат, други може и на трета- преценява се на място. случая тоя трябва да ти бара педалите ако отнемаш предимство на пешеходец или път с предимство- не да предизвиква птп. Спокойно, другия път!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мале, наплаших се Аз на 19-ти съм на изпит и като се знам ква съм паника...

В случая - ти си виновна, че са те скъсали, защото си опитала да вземеш завой на 3-та. Не знам кои завои могат да се взимат с висока предавка, но аз всичките си ги взимам на 2-ра за по-сигурно.
    За ПТП-то е виновен даяджията, защото е натиснал спирачката рязко и не е съобразил за автомобила отзад, който пък от своя страна поема цялата вина за ПТП-то тъй като не е спазвал необходимата дистанция...

За да не отварям нова тема ще попитам тук: Моят инструктор ми казва "Аз управлявам колата, ти само участваш до толкова, до колкото ти позволя" и искам да попитам на изпита даяджията има ли право да натиска педалите ? Т.е. там сама ли си управлявам ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    kvo mrunkate za predavkata ne moga da razbera, az moga i na 5ta da si vzema zavoq ako karam s 10 km/4as..... vqrno dvigatelq 6e grumne. ama se1

(primerno)
    The Spark

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    kvo mrunkate za predavkata ne moga da razbera, az moga i na 5ta da si vzema zavoq ako karam s 10 km/4as..... vqrno dvigatelq 6e grumne. ama se1

(primerno)
    Ти качвал ли си се някога на кола !??!?!??!?!

Мега фен
    Град
    София
    Едва ли се е качвал наистина.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    5StaR, NFS му е майката, а?

Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    5StaR, NFS му е майката, а?

abe i az kormuvam i sum dosta imbav!

da i NFS igraq
    The Spark

Тоя дето е виновен /освен теб/ че е станало ПТП е тоя зад вас, защото тея идиоти никога няма да се научат че като видят УЧЕБНА кола се пази голяма дистанция, а не ми се забиват в задницата. Затова е учебна, спира рязко и не отговаря. А 30 часа изобщо не са малко, ако поне малко вникнеш в цялата работа. Карането не е мъчение, а удоволствие. Никой не Ви задължава да имате книжки. Вадете парите, търсете шофьор и се опъвайте на задната седалка! Чиста ви е работата и съвестта. Какво е тва паниране, 3та скорост, знам че е стресиращо ама боже! Заради такива стресирани като Вас на мен винаги ми е притеснено, че все ще има един такъв дето да се панира или да се направи на голям и да го отнеса аз заради него. Българска му работа.
    и Пс - Съгласна съм за NFS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си