- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да има преса?
да е.. ;]
Мда...в днешно време момчетата са по-момичета от нас...гейски историй..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Ne che sa geiski istrorii proZto ti si leko zabit... se pak ne sme 19 vek nali taka>?Първоначално написано от DessieQueen
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
почти всичките ми приятели имат и се изправят и в тва няма нищо лошо,някои хора които не го намират за нормално сега веднага ще кажат,че тва е гейско,Да ама Не,за мен е мн хубаво даже.
e..za moita kosa vinagi sym polzval presa napulno normalno e a i vinagi s1m s modata![]()
Днеска е на мода педерастката порода!Първоначално написано от fashion4etyy
Бая сте тия в крак с модата!
Grumpy old madman
Да
И кво му е нормалното?
Аз не виждам нищо нормално в това мъж да полага такива грижи. Изправяне на коса, бръснене на крака, ръце, оскубани вежди. За мъже ли говорим, или педераси?
Доволно противни са ми мъжки без косми. Това с изправените коси и педалските прически няма да го коментирам..
не съм педерас..винаги е имало хора които са харесвали модата и такива които не са. няма да коментирам с такиваПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
От мода до мода има разлика. Ти харесваш педерастката мода, щото си неосъзнат педераст!Първоначално написано от fashion4etyy
Grumpy old madman
чак сега разбирам че да имаш коса и да си праиш прически е било да си гейПървоначално написано от Canis_Dirus
колко умно
Днес си купуваш преса за коса, утре - дилдо за гъза! Пенделче малко.Първоначално написано от fashion4etyy
Grumpy old madman
айде млъквай не ме познаваш ще се дразниш с друг че от такива ми е писнало..смешникПървоначално написано от Canis_Dirus
of mn sa zle horata det mislqt 4e ne e normalno 4esno ne 4e si nalagam mnenieto ama f 21 vek sme da go eba kfo ot tfa 4e se ispravqt ili epilirat taka se 4uvstvat dobre koi ste vii 4e da gi sadite i da slagate ob6tiq znamenatel GEI pf :@ tfa 4e si METROSEKSUALEN NE TE PRAI GEI ILI PEDAL osaznaite se i stiga ste sadeli horata
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Ела да ми го кажеш лице в лице де, гейски.Първоначално написано от fashion4etyy
Grumpy old madman
мислиш ли че ще се занимавам с теб..спирам да ти отговарям![]()
Едно момче има нужда от дезодорант, нокторезачка, сапун и самобръсначка.
Другото е излишно. И не, това че не си скубе веждите или пък бръсне краката и ръцете не го прави нечистоплътен.
защо бъркате поддържането със сексуалната ориентация?
някой ден момче,което се изправя и си бръсне краката ще ви вземе момичето точно ,защото е малко по-поддържан от вас...вървете тогава и обяснявайте на мацката,че бил гей..![]()
^ Това важи за тъпи мацки
Ако мацката не е привързана към момчето сигурно винаги като види някой по-''поддържан'' ще търчи при него![]()
Защо бъркате поддържането с метросексуалността и женственята визия се питам аз? Защо ако момчето си изправя косата и ходи на педикюр го наричате поддържано?
съвсем нормално си е![]()
Wэчэ нэ знам на кого да wярwам...Нищо нэ би мэ изнэнадало... =L
Ние (момичетата) сме тези, които те вкарват в леглото си. По-точно ние тях в нашето. Те ни искат обезкосмени, значи те ще бъдат космати!Първоначално написано от paradiso
Giaaa, поддръжката на моя включва баня, измиване на косата и бръснене. И окосмен е далеч по-привлекателен от колкото някой с бебешко личице, гладки краченца и 2 тона гел на главата. Когато бяхме на море беше с обезкосмени гърди. Сега не го прави и определено ми харесва повече така. Малко по-поддържано дръжки...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!