- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да има преса?
Ако си в ЕМО стила,би трябвало да е нормално
Руса кукличка
тряа да си емо за да имаш пресаПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Първоначално написано от BoRe
![]()
Айде не дей ме разсмива. Има живот и извън гей-клубовете. Сложи памперс, излез и ще видиш.
Grumpy old madman
Съвсем нормално еCanis_Dirus по смешен от теб няма бе
не знам в кой век живееш щом мислиш че косата те праи гей
има гейове с гола глава и повечето са такива. като не ти харесва модата трай там фешъните винаги ще ни имааа :P
НЕНОРМАЛНО Е!
Аре си одиме! НА СЕЛО!
да ест...ако има по дълга коса нали и тряя лак..няя шой къдрав кат овца
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
хах... ами да вземат да си сложат и гланц за блясък на устните и ще заприличат баш на жена ..Първоначално написано от Vincitore
P.с : че аз съм по -голям мъж от тях ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
не си интересен вече бееее смешенне може да промениш модата и за тва викаш че фешъните са гейове
нали тряя не6то да кажеш щото си глупак бе кво дг можеш
![]()
еми ако е някой, който се грижи за външния си вид и косата му позволява да ползва, защо не ?![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Canis_Dirus мега задръстения тип![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
има метъли дет си изпраят косатаметъл гей
яко а
I Love
Vania
Kabakova
Педераст е образно казано. Педерастията може да се проявява и без да си хомосексуален. А това да се контиш повече от пут..ка за мен си е педерастия в най-чиста форма![]()
абе секи си има глава на раменете и ше прай квот си иска![]()
I Love
Vania
Kabakova
Първоначално написано от kat4enceto
Ех .. Брат ми миналата година си купи преса защото реши да си пуска опашка а пък и не искам да използваме 1 преса.. Ааа защо трябва да си "фешън" за да имаш преса,не може ли един нормален човек да се поддържа,или пък ако някой си боядише косата от долу руса от горе черна и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е "емо" :Х .. Не разбрахте ли че не само вънщният вид определя какъв/каква си ?! Аз като имам преса да не би да съм фешън ?! Еми не съм,просто искам да изглеждам добре !
What i want is obvious , what i love is unique
За мен не е нормално...Не искам никого да обидя,но простоо... Приемам това да се поддържат,но не чак толкова че да си изправят косата,да се лакират и т.к.![]()
за мене не е нормално
лапай ми патката бе, фешънче. Освен с преса за коса и отвратителни дрехи с какво друго можеш да се похвалиш?Първоначално написано от BoRe
Grumpy old madman
девствен загубеняк
въобще не ме ебe за вас![]()
I Love
Vania
Kabakova
Моя гъз е девствен за разлика от твоя. Бръснеш ли го гладко, педалче?Първоначално написано от BoRe
Grumpy old madman
Първоначално написано от fashion4etyy
гагагагага
Тва ми напомня на една случка, на която станах свидетел преди година, докато си пушех кротко пред училище. Диалог между двама 'пичове':
- Абе, ти кога ще ми върнеш пресата бе?!
- Оф, сори, пич, днеска отивам да си купя нова... кво да направя като ми се счупи моята.
- Еми, айде де! Глей ме как ходя! Супер влажно е последните дни и ми се начупва косата!
Ммм, да.
Абе, фешънче, съмнявам се в Плевен к.урвите да са свършили, че момченцата да изпедерастяват толкова.. хм.
Собственост на Canis_Dirus