- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да има преса?
хубаво измисли случкатаПървоначално написано от FelisDirus
ако толкова мразиш фешъни едва ли ще застанеш до тях да ги слушаш![]()
ахахах, да, точно така!
Аз, видиш ли, умишлено съм си седяла да ги слушам.![]()
Пушех си пред езиковата тогава и бях твърде възбудена при вида им, за да си вляза в час.![]()
Собственост на Canis_Dirus
да .. яко е и момчето да си се грижи за косата ако е по-дългичка изправена винаги ми харесва повече от на иглички ..а иначе естесвено ако е пак е сладко :P
точно...Първоначално написано от Vincitore
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз съм ЗА!Много ме радва когато видя момче с лак макар и безцветен и такъв,които ползва преса!Стига толкова само ние да ставаме с 2-3 часа по рано само и само да се оправим и някои да ни забележи!Евала на тези момчета!Не сте ли съгласни?
Съгласни сме! Не е лесно да си толкова грозен, че да се кониш по 3 часа и пак никой да не те забелязва. Сигурно не ви е лесно.Първоначално написано от macegirl
Защо жените купуват толкова много грим и парфюми?
- Защото са грозни и миришат.
Като не сте красиви, колкото и да се гримирате и лакирате и да си изправяте косите - все същите орунгели ще сте!
Grumpy old madman
normalno si e moq priqtel si izpolzva presata redovno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами лично аз имам мн приятели, които ползват преса и не ми пречи, нито на тях..преста прави косата по-хубава(въпреки изгарянето и) и не зна4и 4е си педал..Момчетата с прави коса, поне на мен са ми по-сладки![]()
прави си косата на кфото си щеш..твоя е
![]()
много ме дразнят хора който са с векове назад ии като видят момче с изправена коса или пък нещо от сорта, веднага по мислят за педалПървоначално написано от Ou7taControL
da za6to da ne e normalno [e oswen ako ne se prai na wafli4kiina4e za6to ne]
Ново световно проучване показва, че ХОРАТА СТАВАТ ПЕДЕРАСТИ.
Кажете НЕ! на педерастията!