.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 163 от общо 163
    Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    e..za moita kosa vinagi sym polzval presa napulno normalno e a i vinagi s1m s modata

гагагагага

Тва ми напомня на една случка, на която станах свидетел преди година, докато си пушех кротко пред училище. Диалог между двама 'пичове':
    - Абе, ти кога ще ми върнеш пресата бе?!
    - Оф, сори, пич, днеска отивам да си купя нова... кво да направя като ми се счупи моята.
    - Еми, айде де! Глей ме как ходя! Супер влажно е последните дни и ми се начупва косата!

Ммм, да.

Абе, фешънче, съмнявам се в Плевен к.урвите да са свършили, че момченцата да изпедерастявам толкова.. хм.
    хубаво измисли случката
    ако толкова мразиш фешъни едва ли ще застанеш до тях да ги слушаш

Супер фен Аватара на FelisDirus
    ахахах, да, точно така!
    Аз, видиш ли, умишлено съм си седяла да ги слушам.
    Пушех си пред езиковата тогава и бях твърде възбудена при вида им, за да си вляза в час.
    Собственост на Canis_Dirus

да .. яко е и момчето да си се грижи за косата ако е по-дългичка изправена винаги ми харесва повече от на иглички ..а иначе естесвено ако е пак е сладко :P

Супер фен Аватара на galu6a
    в днешно време да

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    ОМФГГГГГ !!!! Това че иска да си изправи косата,не значи че е педал ве ... пффф много сте прости ... лелеее ... това че момче си изправи бритона или си сложи безцветен лак на ноктите НЕ ГО прави педал ....

а пък даже някой му каза да умре... боже колко прсто хора има ....
    точно...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Аз съм ЗА!Много ме радва когато видя момче с лак макар и безцветен и такъв,които ползва преса!Стига толкова само ние да ставаме с 2-3 часа по рано само и само да се оправим и някои да ни забележи!Евала на тези момчета!Не сте ли съгласни?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    Аз съм ЗА!Много ме радва когато видя момче с лак макар и безцветен и такъв,които ползва преса!Стига толкова само ние да ставаме с 2-3 часа по рано само и само да се оправим и някои да ни забележи!Евала на тези момчета!Не сте ли съгласни?
    Съгласни сме! Не е лесно да си толкова грозен, че да се кониш по 3 часа и пак никой да не те забелязва. Сигурно не ви е лесно.

Защо жените купуват толкова много грим и парфюми?
    - Защото са грозни и миришат.

Като не сте красиви, колкото и да се гримирате и лакирате и да си изправяте косите - все същите орунгели ще сте!
    Grumpy old madman

normalno si e moq priqtel si izpolzva presata redovno

За мене не е нормално, 'ма зависи с каква коса си...

ами лично аз имам мн приятели, които ползват преса и не ми пречи, нито на тях..преста прави косата по-хубава(въпреки изгарянето и) и не зна4и 4е си педал..Момчетата с прави коса, поне на мен са ми по-сладки прави си косата на кфото си щеш..твоя е

Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    ОМФГГГГГ !!!! Това че иска да си изправи косата,не значи че е педал ве ... пффф много сте прости ... лелеее ... това че момче си изправи бритона или си сложи безцветен лак на ноктите НЕ ГО прави педал ....

а пък даже някой му каза да умре... боже колко прсто хора има ....
    точно...
    много ме дразнят хора който са с векове назад ии като видят момче с изправена коса или пък нещо от сорта, веднага по мислят за педал

da za6to da ne e normalno [e oswen ako ne se prai na wafli4ki ina4e za6to ne]

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Ново световно проучване показва, че ХОРАТА СТАВАТ ПЕДЕРАСТИ.

Кажете НЕ! на педерастията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си