- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да има преса?
oooo ми нормално е що пък не.... ама се пак зависи от момчето![]()
I like you when u kiss me :* ..... I lIke you when u hug me (hug)
Обичам ви всички... !!!!
деба нещасника ще ти се испикам на кецовете майка ви деба гнусна смъкната !Първоначално написано от TellMeYourName
мн по добре да си исправяш косата да си слага6 фдт да си маха6 космите да си с прилепнали дрешки отколкото да си с миризливи кецове и космясъл без при4еска като кло6ар
нещасник аз съм метеросексуален и кво ве толкова пи4ки съм минал колкот ти нема и да види6 докрая на живота ти по харесван съм от тебе и ако те фана некъде 6е се 4уди6 къде да се скрие6 паля4о ве4е 6е ви по4вам си4ките рапъри да ви изнесем от света 4е не се траете ! влезнали тука у форума и си изразяват комплексите айде умирай
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Ми то сегашните години момчетата копират момичетата с много работи-прозрачен лак, прически, прашки/още млако и сутиени ще започнат да носят/ и за това да ти кажа не се учудвам и от идеята едно момче да има преса.Според мен всичките тези неща които копират момчетата от момичетата не са много нормални, а даже са леко гейски, но пресата ми се струва добре и при момче да се използва-няма лошо да се прави косата яка
![]()
Напълно подкрепям тва мнениеПървоначално написано от Fesho
мн харесфам фешъни
![]()
а ако са с бритон и малко коса одзат е супер ако има такива да ми пишаат плс
![]()
![]()
Ахахах, а колко правописни грешки си имал... толко, колкото той няма да види докрая на живота си...Първоначално написано от Fesho
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Фешо, имам един да кажем добронамерен въпрос. Всъщност 2:
1. Защо делиш хората на смъкнати, метъли и фешъни? Има много други, момко.
2. Защо не си послужиш поне 1 път с нормален език?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
normalno e :P
i moi poznati imat presa![]()
разбира се че е нормално ако си на левия тротоар![]()
Бъди естествен поне в това отношения и без това малко естествени и мъжки неща останаха в момчетата така че поне това може да бъде![]()
To infinity and beyond.
Мто остава и с преса да почна да се правя и какъвто съм, ще отида след някой друг ден и сменени няколко прически до подходящата ;д
И накрая ще отида и тя ще й види сметката докато примигна 2 пъти нежно като кукона и всичко сввърши![]()
Следователно. Не - няма смисъл ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
между "момче,което се грижи за себе си" и "себевлюбен педал" има някаква граница и пресата за коса стои точно на границата
според мен пресата е средство за изправяне на косата,а не женски уред като лака за нокти и шнолата например..
не виждам да е по-различно от това да си сушиш косата със сешоар ебати..
![]()
Абсолютно нормално е...Аз имам и я ползвам т.к. съм с малко по-дългичка коса,а на който не му изнася да се изнася![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
според мен си е нормално
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
То че е нормално вече,нормално е,ама хич не ме кефят някви момчета с бритони и изправени коси...
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
според мен е напълно нормално.дори такива момчета поече ми харесват
![]()
![]()
XxXkYkL1XxX =)
копеле, научи се да пишеш моляяя ти се!Първоначално написано от Fesho
отрепка,к'во става с тебе отдавна не си се мяркал?!
не ми се занимава даже...смотан си, говориш наизуст...далеч съм от това описание, смотльо...
ако искаш адрес да ти давам, да дойдеш да ме изнесеш,а?
we give it all.
Не,не е нормално мамка му!![]()
![]()
А тоя Фешо ли,къв е ахахахагахагагагагаахгааг хахахаахахахах човек ходи се прегледай бе![]()
![]()
"форумния боец" ахаахахха смешници....
Глупаво изглеждат момчетата с преса..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
еми за мене не е нормално,но все пак не пише на пресата за коса,че е само за жени/момичета![]()
Разбира се : )).Ама ако се прави на вафлички вече ще ми е много смешно.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
нормално е![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..