- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да има преса?
Разбира се че е нормално! И маша и сешуар с 5000 приставки и боя за коса и чевило и сенки и и и и И![]()
говоря ако е още в етапа "опознаване" на момчето,а не докато е в сериозна връзка..Първоначално написано от zloto
иначе не че ги бъркам,но едно изправяне на косата не води до женствена визия,има момчета с натурално права коса и това не ги прави по-женствени..това е просто коса.както казах по-рано проблема е,че пресата за коса е точно на границата м/у нормалното поддържане и женственото излъчване,но няма нищо общо с това дали харесваш хора от същия пол или не!
добре.За мен в границите на нормалното е да си бръсне краката да кажем или изцяло тялото,но ако е наистина космат и е гадно.В останалите случаи просто е по-добре да си е необръснат,защото е по-мъжествено все пак.Освен това може и да си скубе вечдите,но пак в краен случай ако са му много гадни.Просто няма смисъл в другите случаи,защото ЗА МЕН поне изглеждат гейски.А за пресата просто съм на мнение,че въобще не би трябвало да присъства около момче
НЕ е нормално според мен..но в наше време всичко е нормалноЧестно казано ми се иска понякога да се върнем назад във времето на родителите ни..тогава поне момчетата са си били истински момчета..и кавалери и т.н..
![]()
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИЕ ше ме от4аете от живота бе ...![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Щом момчето се харесва повече с изправена коса - нека си я изправя.Вярно, не ми допада особено момче с преса, но това си е личен избор според мен.Познавам момчета, които са 11 клас и се плецат с ФДТ![]()
Stay up all night with the stars *
тва, че познаваш такива момчета, не значи, че това, което правят, е нормалноПървоначално написано от LittlePrincess
ако момченцата продължават в същия дух, в скоро време, когато тръгваме с някого, вместо да се целуваме и натискаме с него, ще си разменяме гримчета и ще си правим причесчици един на друг
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от stanio
Според мен да толкова момчета вече имат преси че.....Като ти тряабва си земи няма нищо лошо :P :P :P
Аз си имам пресаЩо да не е нормално ?
![]()
Може би, защото си момче а?Първоначално написано от zanik
Един мъж може да се обезкосмява, но да има преса, да си слага ФДТ или пък да си скубе веждите
...Трябва вече да е осъзнал, че е гей...
My heart is broke but I have some glue
DA TOCHNOПървоначално написано от taNcheto93
I A ZPOZNAVMA TAKOVA MOM4E KOETO KOGATO SE IZPRAVI I SE NAPR. NA BODLI4KI E Byjestveno sladuk
mnogo vqrno kvo kato iskat da imat prava kosa i te sa kato nas... puk i nqma lo6o da si mislqt za vun6niq vid ;]:P :P :P :P :PПървоначално написано от Giaaa
В днешно време не се знае кое е нормално![]()
П.П За мен не е нормално момче да има преса и да ми се кипри като някаква госпожичка![]()
presa ? opredeleno ne e normalno
The Spark
Не. Не харесвам момчета, които отделят на косата си повече внимание от мен.![]()
Ами според мен ако има дълга коса няма нищо лошо макар че според мен момчетата с дълга коса са педали.![]()
Нормално е!! 6to da ne ee nqkoi kaito kazvat 4e nee normalno zna4i te ne se grijat za sebe si :P :P![]()
Това грижа ли е?Първоначално написано от ivelinchetoo
Грижа да се къпе да си реже ноктите етц..![]()
Тва другото си е гласене.
брат ти си мега а-социаленПървоначално написано от Canis_Dirus
нещастник, мнението на такива кът тебе не огрява никой
тъй че не ме занимавай мърльо отивай си измиеш зъбките
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Ела да ти изцъркам една доза от хyя, че да си измиеш ти твоите.Първоначално написано от BoRe
Grumpy old madman
м иначе сте мноо надъхани, мишки подземниПървоначално написано от Canis_Dirus
ама се движите некфи замонашени, подлези, гари
в страни от живота
![]()
I Love
Vania
Kabakova