.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Града Ви в навечерието на Коледа

добър вечер искам да ви попитам какво бихте казали за града си в навечерието на Коледа?
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

моля ?!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нищо.

какво очакваш от нас?
    Да ти изпишем куп глупости и да ги препишеш и вържеш в съчинение, или есе или там квото имаш да пишеш..
    Темата ти не е много сложна, и сам/самичка можеш да седнеш и да пОМИСЛИШ. Или ти се струва труднО?! мда мда..

Оле кви сложни смисли търсиш в една тема...
    Аз съм от София, по абсолютно не си личи, че кой знае кво ще става.. а то всъщност кво чак толко ще става? Поредната Коледа... нищо повече, нищо по-малко...

Еми нз но при мен има няква коледна тръпка супер мн си ме кефи коледа и нова година ама след тва ми е супер брада 4е тряя 4акам още една год до следващата

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    По принцип не се заяждам за правопис, ама това нещо ми бърка в здравето. Сигурно е от учтивата форма. Таааа, мисълта ми е, че трябва да е "градът" в заглавието. Ще съм ти благодарна, ако го оправиш.

По темата: Тука вече окачиха някакви сини топки по улиците. И има плакати: "Сините топки на Josephstadt"...

луд на шарено се радва
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Pri nas ( v ruse) super qko e ukraseno mn mu se radvammmm slava bogu o6te nqamame snqgggggg :}} no imame ledena parzalka i sega ponedelnik shte palqt Elhata na Centara i neznam mene si me kefi i navsqkade po4vat da slagat ukrasata i e super qkoooo
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Тъпо е-всички елхи които са сложили досега са изкуствени,мин година повече ми харесваше(Бургас).

бтв и на нас ни сложиха ледена пързалка

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Коледа ли идва?

Град
    Varna
    довечера официално пускат светлините в цяла варна ... ще ида до центъра с апаратче /ако не ме домързи / ,ще снимам и ще ви покажа

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    довечера официално пускат светлините в цяла варна ... ще ида до центъра с апаратче /ако не ме домързи / ,ще снимам и ще ви покажа
    Така ли?Значи и аз трябва да намина.Ама има ли го подаръкът от миналата година или сега са измисли нещо друго?

И между другото Варна е най-добре украсения град в цяла България (не си го измислям аз), ама покрай тея празници наистина става многооо шарено и светещо

Град
    At the world's end
    В София вече си имаме и елха. Украсата за коледа която е по централната целогодишно си седи там така че само чакаме да я пуснат. Имаме и ледена пързалка, сега чакаме втората. Благодаря за включването, пренясяме се в студиото...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    40 Miles from the Sun
    Че то по цяла година си стоят лампичките и другите глипости по улиците, просто тея дни ги пускат да светят. =О А елхата в Пловдив винаги ми се е струвала няква мизерна. ;д Ама пак си го има коледния дух, де. (:

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Така ли?Значи и аз трябва да намина.Ама има ли го подаръкът от миналата година или сега са измисли нещо друго?

И между другото Варна е най-добре украсения град в цяла България (не си го измислям аз), ама покрай тея празници наистина става многооо шарено и светещо
    Разбрах че тази година щял центъра да прилича на излязъл от приказка но ще видим довечера

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    V Bs ykrasiha elhi v centura,nqkvi topki ima po ylicite,slojiha ykrasata,pone e po-dobre ot minalata god.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Infinity
    ще чакаме снимчици,защото аз съм от малък град и ми е интересна какво ще бъде във Варна
    To infinity and beyond.

Град
    Варна
    Ехааааа във Варна е супер красиво.Имаме си дядо Коледа и Снежанка от лампички и още многооо неща.Адски красиво е!

Град
    Varna
    Ехааааа във Варна е супер красиво.Имаме си дядо Коледа и Снежанка от лампички и още многооо неща.Адски красиво е!
    i za maitap sym bolen i ne moga da ida :@

Град
    Варна
    Спокойно и без това ще седи няколко месеца там, все ще имаш възможност да го видиш (:

Sofiq-tupnq kakto vinagi ...
    Evatala na Varna ...
    phah

Град
    Благоевград
    В Благоевград е украсиха центъра и е добре. А малките селянчета в крайните квартали пукат пиратки с надеждата, че ще им хвръкне някой пръст рано или късно.

Град
    Varna
    Спокойно и без това ще седи няколко месеца там, все ще имаш възможност да го видиш (:
    ааа днес съм по-добре :P довечера ако навия приятели да слезем до центъра да снимам ... и без тва не ми се седи много много у нас хаха

Град
    Варна
    ^ Аз след час някъде ще съм там (:

В София също е хубаво.Навсякъде има украса,а през нощта е убиец.
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си