- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- пронизваща болка
от много време се чудия и се си мисля че е станало защото водя полов живот.обаче една приятелка нее и тя има съъщото а то е :една пронизваща болка от долу като ти идва цикала и не мога да мръднаа като се замисля и преди съм го имала ама не съм обърнала внимание,а не мисля че е от студа и лятото съва така
вие кво ще кажете по въпроса?
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Не че нещо,да не го приемеш като заяждане...ама защо като имате проблеми не ходите на лекар за да си решите проблема,а си губите времето във форум,където никой не е доктор и всеки гадае?![]()
ами защото има хора приерно им се е слъчило същото и могат да ти помогнат а и някой може да не иска на лекар да ходи или да го е срам или страх а тук незнаеш кой кое и такаПървоначално написано от CfEtii
![]()
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
това са менструални болки![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Дам,менструалните болки...Напълно нормално...Както някои момичета ги болят гърдите,други корема,трети и двете и т.н.При мен например се редуватЗаболяват ме гърдите 10-тина дни преди да ми дойде и спират след около 7 дни.После може леко да ме заболи корема и опаа червеното щастие е налице.Понякога пък ме боли само корем...Понякога дори глава...И така
![]()
при повечето момичета се срещат!Първоначално написано от DeVoi4eTo
Малко сме разумните.