.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

пронизваща болка

от много време се чудия и се си мисля че е станало защото водя полов живот.обаче една приятелка нее и тя има съъщото а то е :една пронизваща болка от долу като ти идва цикала и не мога да мръдна а като се замисля и преди съм го имала ама не съм обърнала внимание,а не мисля че е от студа и лятото съва така
    вие кво ще кажете по въпроса?
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Не че нещо,да не го приемеш като заяждане...ама защо като имате проблеми не ходите на лекар за да си решите проблема,а си губите времето във форум,където никой не е доктор и всеки гадае?

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Не че нещо,да не го приемеш като заяждане...ама защо като имате проблеми не ходите на лекар за да си решите проблема,а си губите времето във форум,където никой не е доктор и всеки гадае?
    ами защото има хора приерно им се е слъчило същото и могат да ти помогнат а и някой може да не иска на лекар да ходи или да го е срам или страх а тук незнаеш кой кое и така
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    това са менструални болки
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Дам,менструалните болки...Напълно нормално...Както някои момичета ги болят гърдите,други корема,трети и двете и т.н.При мен например се редуват Заболяват ме гърдите 10-тина дни преди да ми дойде и спират след около 7 дни.После може леко да ме заболи корема и опаа червеното щастие е налице.Понякога пък ме боли само корем...Понякога дори глава...И така

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    това са менструални болки
    при повечето момичета се срещат!
    Малко сме разумните.

Нимезил и минават

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си