АМи дългичко си е , даже имах какво повече да кажа, ама тогава съвсем никой няма да я прочете
На 16 съм

АМи знам , че така трябва да стане, но точно по какъв начин не знам. Примерна ситуация - до сега когато някой почне да зяпа за нещо, примерно че съм се забавила с отговора, ако ме изпитват и почват "Аре, бе, да не си глътна езика" и всички почват едва ли не да ми се ебават, а аз си замълчавам.... а други хора от класа знам, че ще реагират по друг начин - примерно съседката по чин веднага щеше да го насере яко... или в предишното ми даскало имаше едно момиче, което си беше нормално съвсем, но целият и клас беше много кофти, всички бяха "гъзари" и тя беше отритната от всички, сега в гимназията е от моя клас и изключително много се е променила - дори стила на обличане си е применила (фешънка), и другите може да я мислят за поредната тъпа надута фешънка, но не и аз, защото знам какво да е всички да ти се ебават... и много други хора познавам, които преди са ги мислили за глупаци, а сега са едва ли не гъзари или някви известни да кажем. на мен това НЕ ми е целта, просто се чудя как са постигнали промяната, аз не мога да се реша. Не мога от една да стана друга и ми е гадно когато тръгна малко по малко да се промяням и накрая някой се изцепи "Оооо, вкарваш сексапил ли" Това някоя приятелка най-вероятно би го казала, но на мен не ми е проблем тва, а че те забелязват промяната и разбират, че искам да се променя, и вместо да съдействат, е ебават... :P

Едит: Е, точно за това е темата.. как да стана нов човек?! И въобще трябва ли да ставам нов човек, да правя поредния компромис със себе си; или вместо това трябва да си променя възгледите към света... но тва според мен е по-трудно...