- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Number 23
The Number23
Премиера: 23/02/2007
Жанр: Драма / Трилър
Режисьор: Джоел Шумахер
Участват: Джим Кери, Майкъл Артър, Логан Лерман, Вирджиниа Медсен, Дани Хюстън, Койер Амерсън, Алан Кемпър Армани, Меган Ашли, Патриша Белчър, Лулу Бруд
Ревю:Животът на Уолтър Спароу (Джим Кери) се променя само за един ден, когато започва да чете книгата, която съпругата му Агата (Вирджиния Мадсен) му подарява за рождения му ден. Заглавието на книгата е "Числото 23" и в нея се разказва за детектив Фингърлинг (Джим Кери), който е обсебен от това число. Уолтър открива изумителна прилика на описаното в романа и случващото се в неговия собствен живот.
Без да усети той също бива обсебен от числото 23. Ежедневието му се превръща в параноично търсене на двете цифри, а книгата изцяло започва да контролира психиката на Уолтър, което застрашава не само брака му, но и отношенията му с хората. Следвайки стъпките на своето "второто аз" от книгата Уолтър осъзнава, че ако не разгадае мистерията около числото 23, ще започне да върши същите кървави престъпления в реалността като детектив Фингърлинг.
Trailer
Лично мнение:
Мале уникален филм,доста объркващ(поне за мен)
За тези,които харесват заплетени трилъри,този филм е точно за тях.
Супер е.
има си секция наречена HORROR ZONE... иначе филма си е добър
и тоя ще го гледам, защото Into The Wild(за който също писа тема) ми хареса страааааааашно много![]()
we give it all.
to4no nqma zna4enie pi6i go v horror zoneПървоначално написано от нес.
ama mai ve4e e komentiran tam ama se pak proveri
ina4e adskiq film
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Филма е готин, даже пробвах да видя дали и при мен има нещо 23, ама нямаше. =О Джим Кери е адскииии!
Първоначално написано от AFT
и аз ..то кой не би се вманиачил
Супер як е.
Аз бях 23 номер в училище..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от TellMeYourName
пиши като го изгледаш,да кажеш дали ти е харесал.![]()
Мисля да го гледам,защо 23 ми е любимото число!![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.