.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен

Пак погнаха торент-тракерите...

Пак се започна:

Часове след като стана ясно, че холандската организация за защита на авторските права BREIN е предприела рестриктивни действия срещу торент сайтовете в България, един от тях обяви, че няма да спре дейността си.

RARBG.com в момента е временно спрян, тъй като „сайтът порасна бързо и започнаха да идват писма от всички възможни институции за свалянето му“, обясниха от екипа на сайта за Dnes.bg.

Администраторът на сайта предпочете да остане анонимен, но обясни, че в Холандия всички са беззащитни срещу BREIN, тъй като организацията е спечелила повечето си дела срещу подобни сайтове.

Било обаче въпрос на няколко часа торент сайтът да тръгне отново, само че хостингът ще бъде преместен в Швеция.

Според изданието TorrentFreak полицията в България е решила да предприеме действия срещу много тракери – както такива, хоствани у нас, така и такива с хостинг в друга държава.

Наскоро специален екип от полицията започнал работа по идентифицирането на администраторите на сайтовете и ги поканил на среща, на която им било наредено да затворят сайтовете, пише изданието.

На въпрос на Dnes.bg дали има организирана полицейска акция срещу торент сайтовете у нас, от МВР отговориха, че нямат никаква информация по въпроса и не могат да коментират случая.

„Може би се прави акция не по наша линия“, бе отговорът на ведомството.

Според изданието TorrentFreak, в момента сайтовете, погнати от BREIN, са следните: RARBG.com, ArenaBG, P2PBG, MastersTB и AvatarBG, Torrent-BG, WordBG и Zarta.org.

Към момента /15 часа, 10 декември/ ситуацията е следната:

RARBG.com - както обясниха от екипа на тракера, сайтът тръгва до няколко часа с преместен хостинг.

ArenaBG.com работи.

MastersTB не работи.

Torrent-bg.com не работи от две седмици.

Torrent.bg функционира.

Avatarbg.org не работи, но пък има връзка към алтернативен адрес – avatar-bg.org

Zarta.org пък посреща потребителите си със следното изявление от 6 декември:

„Скъпи приятели
    САЙТА НЯМА ДА ФУНКЦИОНИРА ПОВЕЧЕ КАТО ТОРЕНТ ТРАКЕР И ТУК НЯМА ДА НАМЕРИТЕ НИТО ЕДИН ТОРЕНТ ФАЙЛ... Новият ми проект за сайт с напълно законна функционалност ще се забави малко повече отколкото си мислех...“ (правописът е запазен - бел. авт.).

Най-големият тракер в България – Zamunda, работи напълно нормално и има около 500 000 регистрирани потребители, пише в заключение електронното издание TorrentFreak.

ДНЕС.Бг

Чудно ми е,какво ли ще правят арената като ги затворят пак...
    Иначе замундата са мощна фирма,никой не ги бара...

Теглеге сега, че после нЕма да има

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Няма значение колко 'мощна' е една фирма. Ако хостинга им е в България и Бил Гей да е пак ще го погнат (ако има изгода от всичко). Българските полицай могат да вършат 'всичко' но само в България. И до там.
    Затова хоста на РАР-бг го местят на швейцарски хост...

zamunda rlz e !!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ба деева много ме дразнят с техните "погвания". Спрели един торент тракер иголяма работа. Както казах вече, в държавата ни всииичко друго ни е наред, та от торентите ми почнали.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен
    Прави ли ви впчатление в какви темпове се качва в арената ?
    Последно време следя секция 18+ и установявам че например от 12 часа днес до утре по същото време е качена страница-две торенти...едно година,две години...знаете ли колко много торенти са това ?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    замундата щом баца всичко е наред ;]

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Прави ли ви впчатление в какви темпове се качва в арената ?
    Последно време следя секция 18+ и установявам че например от 12 часа днес до утре по същото време е качена страница-две торенти...едно година,две години...знаете ли колко много торенти са това ?
    Ама и сваляш нали? Мръсник!
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си