- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сравняване на телефони
Понеже нещо ми е писнало от моя телефон (Нокиа 628смятам да го сменям.И то то4но пък днес видях рекламата на LG KP500.Пиша ,защото като се разрових из нет-а нещо не ми вдъхна много доверие.Даже ми изглежда,4е май моята нокиа има пове4е функции.Може ли някой разбира4 да каже дали има смисъл да го сменям.
ще сменяш нокия 6288 за lg ...![]()
Според мен си вземи друг,но не и модел LG.
Точно LG не е най-читавата маркаГледам, че тва LG е около 400-450 лева.За тия пари нов можеш да вземеш Nokia 6500 slide или за малко повече N81 2 GB.
Недей взима LG. Nokia 6500 класик - твърдо подкрепям.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
6500?Няма слот за разширителна карта,както радио и инфрачервен порт.Общо взето не виждам какво повече има от сегашната ми нокиа.Да не говорим,че на външен вид е много зле.Иначе нокиа н81 изглежда доста добре,но 700лв ?Някак не ми се дават толкова мн.Иначе е факт,че от нокиа по-добро няма.
Къде видя 700 лева не разбрах?!? В гет.бг е 460.Първоначално написано от jyji
http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=25728
6500 classic е с 1 гигабайт памет без слот, обаче 6500 slide има слот.Защо, за Бога, ти е инфрачервен порт, след като на стария имаш bluetooth и с него ще можеш от стария на новия да си прехвърлиш файловете?
Определено Н81 е по-добрият избор.Първоначално написано от RatFink
Та в крайна сметка,ако има желаещи продавам Нокия 6288 с всичките си му неща,както си му е реда.Даже и кутията му е непокътната.Впрочем от София съм![]()
ми за мен LG-то е добро...аз бях хвърлила око точно на това kp500, но преди два дни си взех LG KC550 с 5mp камера, ротатор на изображения, светкавица, слот за карта памет, мп3, радио, огромен дисплей и още куп екстри...много съм доволна от него, снима наистина много добре, мп3-ката има кристален звук...тела е 430лв, аз го взех с преподписване на договора ми за 360лв...аз мисля, че си заслужава да смениш нокиата за lg-to...нокиите може и да са най-здравите телефони (няма спор), но са и най-грозните, повечето са като тухлички![]()
Препоръчвам ти Sony Ericsson K и W серията !![]()
много грозен телефон...супер е грозен... не може да има никво сравнение с 6500 или слайда.. да не говорим за н81по-добре си вземи П1и
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен си вземи Nokia 7610 Supernova Истински дизайн и качество за мен това е телефона няма да съжаляваш![]()
http://vivatel.bg/bg/residental/devices/view/286/
Е все едно Нокиа 6300 или Сименс или....LG са по-хубави като дизайнПървоначално написано от woshata7
Качеството е много добро.Имам и Нокиа и Сони Ериксон...Сонито е по-добро.
Иначе jyji, ако искаш Нокиа можеш да си вземеш 6310 експрес мюзик.Добра е.Другия вариант е Сони Ериксон...И аз съм за W-серията.Първо че батерията е по-добра,понеже е предназначен за повече музика.Качеството на песните е супер добро и кристално,със страхотен бас.Слушалките с тапите са перфектни....
Ти нали се сещаш че има нокия и нокиа.... Ако си някоя 6300 или по стар модел и с П1 то е ясно че сонито ще е по добро, ама я виж н95 8гб, н91, н93и дали имат по лош звук от някоя W-серия... тея трите поне съм ги ползвал и знам кви възможности имат.Първоначално написано от mumiikataa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ааа LG може да са красиви ама..ти ако гледаш телефона ти да е някаква красота...мале мале...Първоначално написано от silver_moon
според мен пък звука на LG е ужасен...на нокиа е много по-висок и по-хубав.Нокиа имат много по-добро качество...и си заслужават парите..докато на LG плащаш единствено дизайна(според мен)
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Цял живот съм ползвам СЕ-та на шега си взех сегашния ми телефон и съм много доволен, незнам по-ниския клас НОКИА как са, но аз от моя не се оплаквам
Блабла, вземи си някой втора употреба от смартфоните, или примерно nokia 5610 ...
Аз имам W960 и съм много доволен от звука. Н95 8ГБ не ме кефи толкова... Абе оправяйте се..Първоначално написано от tuzaro
![]()