- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 12 :*
iskam vs4ko da se i6e tyk mom4eta momi4eta iskam da mi kajat mom4etata kakvo nai-mnogo haresvat v momi4etata na 12 i kakvo iskat ot tqh... i kak da zavladee eedno momi4e sarceto na mom4e ??
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Аз на 12 си играех с куклите и пред блока на ластика. Ти на къде си тръгнала ?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
12 ?!Даже не знам какво да кажа ... Вие на 12 акъл имате ли ? Боже .. това поколение тотално деградира ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
мммм труден въпрос, но като за начало да не прекаляват с лигавенето въпреки че е нормално на 12г все пак
Първоначално написано от Rozi4ka8
а на колко е въпросното момче??
И аз бях такаПървоначално написано от scoobydors
... Сега по темата: За къде си се разбързала? На 12 си ще има толкова много момчета в живота ти ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
нещо си объркала раздела тук е за големиПървоначално написано от Rozi4ka8
![]()
Очаквайте следваща тема: " Как да го накарам да свърши?" или " Шибахме се и май съм бременна... как да се излекувам? "
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Хахаха вероятно около 20Първоначално написано от Abigoria
![]()
Нали на тази възраст си падат по "батковците"![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
e tyk oba4e ne6to ste sgre6ili qkata
1.mom4eto si e na moqta vazrast
2.ne mislq za ne6to osobenno a prosto da mu stana sladka i da imam rolq v jivota mu
3.vsi4ki ot klasa mi se int ot tezi ne6ta![]()
нищо не разбрах кой какво...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ами виж сега,ти дори не си тийнейджърка,защото попринцип това се започва от 13 годишна възраст(макар,че дори и на тази възраст не са кой-знае колко поумняли) доо 17-18(ако не се лъжа).Освен това,предполагам,че не си много зряла за възрастта ти,пък и честно казано,нямаш големи шансове точно поради тези причини.Надали някой би тръгнал с дете.Съжалявам,но това е истината.Най-много някое 13 годишно момчеНЦЕ или 14 годишен идиот,висок 150-160 см.Изчакай,радвай се на детството си,защото след време ще се чудиш къде е отишло.
Много се възмущавам,когато виждам на спирките и по улиците момичена на по 10-13 години,които се държат като курвиЧКИ,обличат се ужасно курвенски и т.н.В стремежа си да се харесат на останалите прекаляват и се оливат.Прекрачват границата на НОРМАЛНОТО.За това,ако искаш да се харесаш на някой,просто бъди естествена и се дръж нормално.Обличай се нормално и си учи уроците(хъхъ...).Разбира се,не очаквай прекалено много от момче,което е по-голямо от теб(което харесваш),защото може и да не ти обърне вниманието,на което се надяваш.
Не знам дали си забелязала,но в този форум възрастовата граница е поне от 14 нагоре...Останалите под тази възраст са малцинство.
ami i az to4no tova ima predvit iskam da sam priqtelka i pak povtarqm toi e na 12 hah daje vsa6tnost e 1 godina po malak ot men 4e e tragnal po rano na y4ili6te
i vse pak si se radvam na detstvoto ,v y4ili6te e prekrasno samo ponqkoga imam nqkoi izcepki v ocenkite....![]()
Какво да искат,най-много да са си харесали някоя детска играчка от вас и да искат да ви я взмеат![]()
1.Щом е на твоята възраст значи,че още си играе на Стражари и апаши,пие си мялкото вечер и...сещаш се.Първоначално написано от Rozi4ka8
2.Да имаш роля в живота на един човек/момче означава много повече от "просто да му станеш сладка".Нормално е да не знаеш,все още си малка...
3.Интересуват се,защото са злетаци.Погледнато реално,те просто нямат шансове односно тема ''гадже''.Имам предвид с някой по-голям.Най-много да си намерите някой педофил да ви поизнасили всичките и после да се чудите от къде ви е дошло.
Нека дам един пример:
На дванайстия рожден ден на момиче се събират в дома му.Правят си някакъв купон,само момичета,към десетина.Майката готви и въобще не забелязва,какво става.По едно време момичетата казват,че трябва да си измият ръцете и заедно отиват в банята.Забавят се много дълго време и майката вече започва да се чуди какво става.Когато влязла в банята,видяла всички момичета да се дефлорират(ако не знаеш,какво е това,виж в Уикипедия,хем може и да се пообогатиш малко) взаимно?!После майката викнала родителите и за подължението не съм информирана.
Само да добавя,че всичките момичета са на възраст 11-12 години.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
e ma da ama parvo nie ve4e ne igraeme na strajari i apa6i vtoro nikoga ne si praznuvam rojdeniq den u nas i to samo s momi4eta 3 maikami nqma da bade na rojdeniq mi den 4 ne sme tolkova lubopitni da pravi masturbacii i deforacii 5 ve4e se zanimavame s gadjetata ostanaloto e zad nas ...![]()
Окей да приемем,че вече сте толкова големи и зрели и сте готови за връзки.Ама не схванах в какъв смисъл искаш да му станеш сладка ?!
П.П. Първо определи каква роля искаш да имаш живота му и тогава пиши по форумите.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Аз също играя на стражари и апаши, макар и на 17 да съм вече![]()
Инак да - накъде сте тръгнали...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
nqmah tova v predvit ...![]()
Ми кво имаш в предвид?Първоначално написано от Rozi4ka8
Ти и ти незнаеш кво искаш,бахти заблудената!
Вие пък?!? Да не би да сте очаквало отговор на въпросаПървоначално написано от aciko
Те 15-16-17 годишните не знаят кфо искат а какво да говорим за 12?!? NO COMMENT!!!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от scoobydors
И аз така. Ех, колко хубаво време беше....Сега защо всички бързат да пораснат? Детството е незаменимо и трябва да се изживее до край...
To be yourself is all that you can do...
Ми да не пуска теми,само си раздвижва пръстите и занимава хората с тъпотийте и!Първоначално написано от miss_asi
Жоро не се заяждай!Първоначално написано от KillSwitchEngage
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()