- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 12 :*
Мъжа мии какъв си лош самоПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
като се сетя как съм си играл с приятелите ми навънка... а дойде време 12 годишните да мислят вече и за любов... то нямат още акъл в главата... и си мислят, че живота е розов, и че всичко което лети се яде ..е да ама не е така.
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ми да,виж я каква е простаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Само към теб съм добър![]()
Е че е проста - проста е . Все пак.. е на 12 .. тя още даже не може да осъзнае дали има акълПървоначално написано от aciko
![]()
Оценявам това, че само към мен си добъъър![]()
+1Първоначално написано от aciko
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ъЪъЪ на 12момчетата (зрелите)
не харесват според мене нищо освен ебавки аз на толкова години играех на криеница и ластици
хубави години :P
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Първо:Това за Стражари и апаши беше образно казано(един вид),но все пак е ясно,че си играйкате.Не се опитвай да промениш моето мнение или на другите,които до сега ти четоха темата-малка си.Първоначално написано от Rozi4ka8
Второ:Голяма работа,това да не те прави по-голяма случайно?Аз пък си спомням,че един от най-хубавите ми рожденни дни беше дванайстият и то в нас.
Трето:Ти не можеш да кажеш на майка си какво да прави,при условие,че тя дава парите за рождения ден.Пък и да не е била до сега на останалите ти рожденни дни,това показва,че нещо ти куца възпитанието.Да не си на рождения ден на детето си,защото то така ти е казало...Става въпрос за 10-11-12 годишни.
Четвърто:Добре,така казваш сега.След няма и няколко месеца друга песен ще запееш.Личи си,когато човек е...разгонен...
Пето:Говориш(всъщност пишеш,хъхъ),сякаш си много зряла за възрастта ти. ,,...останалото е зад нас" -Ами,че ти какво пък толкова си преживяла?Какво толкова стресиращо?Нима знаеш какво е истинска любов или сериозно гадже?Нима знаеш нещо повече за живота от останалите...Това,че се занимавате с гаджета,не означава,че сте много големи.Означава,че не знаете къде ви сърби(образно казано).Представям си само и гаджетата ви какви са-някви малки пиклювци на по 10-13 години или пък някви на по 19-23 педофили.
За да говориш с такава сигурност за такива неща-гаджета,роля в живота на момче,самостоятелност(коят о всъщност не съществува все още или поне не такава,каквато трябва да бъде) и т.н. трябва да имаш опит с тези неща.Никога не говори,преди да знаеш цялата истина.
Мързи ме да чета цялата тема ама ти момиче на 12 знаеш ли въобще дали ти се ебе или ти се пикае, дали те боли или те сърби ?
жомънка рулз..
Бега бе.. пикло първо разбери дали ти се пика или ти се сере и после говори за гаджета ехх мале........ Друго ни е на момчетата като награбиме некоя 17-18 годишна друго е да си водиме децата за ръчичка.. АМААААААН![]()
![]()
Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...
Абе момиче, един съвет от мен,не бързай има време за всичко ... та все още си на 12 не си пропилявай детството,защото тези години няма да се върнат... наслади се на това да си дете,защото живота е суров и няма да ти хареса ....
аве ей я тия под 14 да си фащат играчките и бегом в пясъчника
в 12 годишните най - харесвам големите цици, яките фешън прически и гримане ве Tашак .. xhayhxua .. накаде си тръгнала ве 12 годишна пикла не знаеш дали ти се ебе или ти се пикае... ае стегни се малко ...
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
Боже...на 12 просто се държите за ръце и си говорите колко много се "обичкате".След една седмица си сменяте "гадженцето" и на него същото говорите.Що годе на 12 години и целувката си е голямо постижение,като се има впредвид,че под "ходене"разбирате да се държите за ръчички,както вече казах...
А момчетата нищо не искат от момичетата на 12.Е,има изклщчения,когато момичето е супер надарено и някой иска да се възползва от него.Честито да ти е ако искаш да станеш поредната кифла.Никой не може да те спре.
Стига сте мислили за любов на тази възраст и за гаджета,защото хем ви е рано,хем е и тъпо и само ви взима времето.
На 12 и мисли за гаджета и как да стане сладка на някой.. Е такъв смях няма..![]()
Не ти ли е още рано да мислиш за такива сериозни неща - да заемаш важна роля в живота му?! ОМГ!
Най-добре е да си изживееш детството,защото то после няма да се върне,а за другите неща е имаш цял живот..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
На 12... Ми може и да си хванеш някоя батко между 14 и 18, но е 90% сигурно, че ще те ходи с теб само за да ти свали гащите, така че по добре си хвани някой на твойте години или пък изчакай още 1-2 години.
Ми щом сте на 12 може да "ходите" ама общо взето да се държите за ръчичка,да си говорите и най-много отвреме на време лека целувчица..тва се "иска" от вас![]()
![]()
Ти не можеш да напишеш едно хубаво изречение със смисъл.Но, няма значение.
Сега по темата.
До колкото разбрах, ти искаш да впечетлиш момче на 11 години, нали?
Обличаи се добре-по мадата, но не прекаляваи защото ще изглеждаш смешна и се дръж естествано. Ам.. не се прави на по-голяма и не му се натискай. ;]
на 12 год си учих уроците по цял ден...
omggg +1.... :X:X:X kvi sa teq glupostiПървоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Извинявай, но аз на 12 години въобще не съм била на твоя ъкъл.Вярно може някой батко да ми е бил симпатичен, но чак пък толко... Прави каквото БИ ТРЯБВАЛО да прават дванайсет годишните момичета и си стой мирно на задника.
Абе да ти кажа то това се отнася за почти всички на възраст 12-14 години. Боже .. аз сега като си припомням .. на 12 си играехме с едно момиче на люлките пред нас и аз си изкарвах всичките кукли и им правихме къща от камъчетаПървоначално написано от Lekov
После си разправяхме истории за извънземни и после идвахме в нас да гледаме едно детско
![]()
Lekov,нека да ти напомня,че пускаше тема как родителите на 13 годишната ти приятелка не дават да се виждате.Ти казваше,че много я обичаш и че тя много те обича.Нарочно съм подчертала,защото щом 13-годишни момичета могат да обичат някое момче,значи и 12-годишни могат.Та каква е разликата?1 година!
И нека не забравяме,че именно такова "лапе" ти беше завладяло сърцето дотам,че да пуснеш тема и всеки 2-ри или 3-ти пост в нея да е твой с разни хлипащи емотиконки.а тука некви лапета зели да ми говорят за лувоб и за завладяване на сърца
Иначе...темата е направена от 12-годишно дете,което или се е разлигавило или просто не може да състави едно смислено изречение.По другите мнения,които съм виждала на авторката съдя,че профила е ебавка.Или пък просто момичето е някакво захлюпено.Както и да е.
+45687411359Първоначално написано от MakeMeFeel