.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 162

Тема: На 12 :*

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Lekov,нека да ти напомня,че пускаше тема как родителите на 13 годишната ти приятелка не дават да се виждате.Ти казваше,че много я обичаш и че тя много те обича.Нарочно съм подчертала,защото щом 13-годишни момичета могат да обичат някое момче,значи и 12-годишни могат.Та каква е разликата?1 година!

а тука некви лапета зели да ми говорят за лувоб и за завладяване на сърца
    И нека не забравяме,че именно такова "лапе" ти беше завладяло сърцето дотам,че да пуснеш тема и всеки 2-ри или 3-ти пост в нея да е твой с разни хлипащи емотиконки.

Иначе...темата е направена от 12-годишно дете,което или се е разлигавило или просто не може да състави едно смислено изречение.По другите мнения,които съм виждала на авторката съдя,че профила е ебавка.Или пък просто момичето е някакво захлюпено.Както и да е.
    права си обаче какво се оказа че аз я обичах а тя не нали така че направи си извода какво значи любовта за малките а пък и за 1 година човек може да се промени тотално както се получи при мене примерно в 8 клас бях най свитото дете направо 1 зубарче а в 9-ти кво стана станах най-долниа келеш така че ето ти пример как човек се променя и визиа и мислене и всичко

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Аз на 12 си играех с куклите и пред блока на ластика. Ти на къде си тръгнала ?

Да и аз такА.Явно сегашното поколение на 12 вече са мн напреднали. Мале ужас, мила има мн време пред теб за момчета не бързаи да пораснеш.Не мога да разбера,защо всички деца бързат да пораснат?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

На 12 с нищо не можеш да завладееш сърцето на друг 12 годишен .. или по-голям.Отивай си играй пред блока с куклите

ъъъ...кви завладявания на сърца кви пет леа бе? На 12 ...омг...играй си с куклите...не ти е още времето...пък и кво завладяване ше е на 12? Само не ми казвай любов ...Мале мога да ти кажа ,че съм на 13 и все още не се изразявам със "завладяване" на сърцето , а ти тук на 12... а бе ти чуваш ли са ? xD

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    12 ?! Даже не знам какво да кажа ... Вие на 12 акъл имате ли ? Боже .. това поколение тотално деградира ...
    защо ли сам съгласен с тебе аз на 12 бях на принципа женомразец и гледах как да ида с френдовете да играем футбол в даскалото а тука некви лапета зели да ми говорят за лувоб и за завладяване на сърца бе Боже осъзнайте се малко оща сте малкиииииии
    Абе да ти кажа то това се отнася за почти всички на възраст 12-14 години. Боже .. аз сега като си припомням .. на 12 си играехме с едно момиче на люлките пред нас и аз си изкарвах всичките кукли и им правихме къща от камъчета После си разправяхме истории за извънземни и после идвахме в нас да гледаме едно детско
    Кое детско..че тука заради един приятел ми са наложи да гледам детски..

П.П Начи за къде сте се разбързали.. трайте си на гъза гледайте детски играйте футбол..те гаджета хамайноват..Не че аз съм на повече от 12..баш на 12 съм си..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Ми ако искаш да завладееш сърцето на 12 годишен. Първо го завеждаш във най близкия компютърен клуб за една игра на CS или WoW. И после му взимаш една пица.
    Няма как да ти устои.

ПП: Не съм педофил

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Какво да искат,най-много да са си харесали някоя детска играчка от вас и да искат да ви я взмеат

1.TAPA SI 2.TAPA SI 3.TAPA SI
    majoretkata...skype-sladkata164

podkrepqm tvurdo gornoto mnenie...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Rozi4ka8
    da mu stana sladka i da imam rolq v jivota mu
    ахахах ' да имам роля в живота му ' а сте на 12 .. в какви филми се вкарваш?Стой пред блока с куклите и не се прави на интересна!
    Stay up all night with the stars *

тъпо е бе хора и аз на 12 си играех.. ама какво от това ? кво се бърка на 12 да иска гадже и т.н.
    Just make a wish ..
    Do you have it ?
    Good.
    Now belive in it with all your heart .. !!
    May be it come true .. !!!

Abe tova che na 12 ste si igrali s kukli ne e dobre! I na kolko zapochnahte da se zaglejdate po momcheta,na 30? Mi ne e tolkova malka! A sega po temata..tam e problema che momchetata se razvivat po bavno,toest sega ako toi e na 12 deistvitelno e na okolo 7 Taka che..ne znaqt kakvo iskat

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от lovemtk
    Abe tova che na 12 ste si igrali s kukli ne e dobre! I na kolko zapochnahte da se zaglejdate po momcheta,na 30? Mi ne e tolkova malka! A sega po temata..tam e problema che momchetata se razvivat po bavno,toest sega ako toi e na 12 deistvitelno e na okolo 7 Taka che..ne znaqt kakvo iskat
    те пък момичетата на по 12 знаят какво искат нали то им се допикало де си помислили че им се е дое*ало

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Сестра ми е на 12 години и ако ти кажа нещо , то значи че съм готова да я видя в такава ситуация... а не съм ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    те пък момичетата на по 12 знаят какво искат нали то им се допикало де си помислили че им се е дое*ало
    Леков точно ти ли го казваш.. Влюбеният в детето ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от prettyIdeath
    Леков точно ти ли го казваш.. Влюбеният в детето ...
    Ами че как, те 13 годишните са много големи...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Ботевград
    ОМГ...! какво е тфа нещо на 12 год....аз като бях на толкова се учех как да си вържа обувките бе ....О М Г...осъзнай се .... още си дете....!
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Град
    Pirdop BG
    работата е там че аз бях влюбеният (18 годишният батко ) а за 13 годишното дете това е било само игра сега разбирате ли какво се опитвам да ви кажа че децата незнаят какво значи думата ЛЮБОВ

На мен пък са ми много сладки дечицата, които се държат за ръчичка и си мислят, че са гаджета. Има нещо много сладко и невинно в това. Но пък трябва да се знае къде е ясната граница. И че има неща, които са за големите, а не за тях.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от Rozi4ka8
    e tyk oba4e ne6to ste sgre6ili qkata
    1.mom4eto si e na moqta vazrast
    2.ne mislq za ne6to osobenno a prosto da mu stana sladka i da imam rolq v jivota mu
    3.vsi4ki ot klasa mi se int ot tezi ne6ta
    1.Щом е на твоята възраст значи,че още си играе на Стражари и апаши,пие си мялкото вечер и...сещаш се.
    2.Да имаш роля в живота на един човек/момче означава много повече от "просто да му станеш сладка".Нормално е да не знаеш,все още си малка...
    3.Интересуват се,защото са злетаци.Погледнато реално,те просто нямат шансове односно тема ''гадже''.Имам предвид с някой по-голям.Най-много да си намерите някой педофил да ви поизнасили всичките и после да се чудите от къде ви е дошло.

Нека дам един пример:
    На дванайстия рожден ден на момиче се събират в дома му.Правят си някакъв купон,само момичета,към десетина.Майката готви и въобще не забелязва,какво става.По едно време момичетата казват,че трябва да си измият ръцете и заедно отиват в банята.Забавят се много дълго време и майката вече започва да се чуди какво става.Когато влязла в банята,видяла всички момичета да се дефлорират(ако не знаеш,какво е това,виж в Уикипедия,хем може и да се пообогатиш малко) взаимно?! После майката викнала родителите и за подължението не съм информирана.
    По интересно е когато има и момчета

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    емиии искат... да си играят на стражари и апаши
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Пфф,че то една 12 годишна и цици няма бе !! кво искаш да ти хареса .. куклите барби ??
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Пфф,че то една 12 годишна и цици няма бе !! кво искаш да ти хареса .. куклите барби ??
    е за тва не ги харесвам, нямат цици
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

абе кво се вързвате още да отговаряте на темичката на тва детенци бе

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    абе кво се вързвате още да отговаряте на темичката на тва детенци бе
    ти пък с твойте малумни теми за турчина, кво да кажем??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си