- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 12 :*
права си обаче какво се оказа че аз я обичах а тя не нали така че направи си извода какво значи любовта за малкитеПървоначално написано от mArMaLaDkA
а пък и за 1 година човек може да се промени тотално както се получи при мене примерно в 8 клас бях най свитото дете направо 1 зубарче а в 9-ти кво стана станах най-долниа келеш така че ето ти пример как човек се променя и визиа и мислене и всичко
Да и аз такА.Явно сегашното поколение на 12 вече са мн напреднали. Мале ужас, мила има мн време пред теб за момчета не бързаи да пораснеш.Не мога да разбера,защо всички деца бързат да пораснат?Първоначално написано от scoobydors
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
На 12 с нищо не можеш да завладееш сърцето на друг 12 годишен .. или по-голям.Отивай си играй пред блока с куклите![]()
ъъъ...кви завладявания на сърца кви пет леа бе? На 12 ...омг...играй си с куклите...не ти е още времето...пък и кво завладяване ше е на 12? Само не ми казвай любов...Мале мога да ти кажа ,че съм на 13 и все още не се изразявам със "завладяване" на сърцето , а ти тук на 12... а бе ти чуваш ли са ? xD
Кое детско..че тука заради един приятел ми са наложи да гледам детски..Първоначално написано от MakeMeFeel
П.П Начи за къде сте се разбързали.. трайте си на гъза гледайте детски играйте футбол..те гаджета хамайноват..Не че аз съм на повече от 12..баш на 12 съм си..![]()
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ми ако искаш да завладееш сърцето на 12 годишен. Първо го завеждаш във най близкия компютърен клуб за една игра на CS или WoW. И после му взимаш една пица.![]()
Няма как да ти устои.
ПП: Не съм педофил![]()
1.TAPA SI 2.TAPA SI 3.TAPA SI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
podkrepqm tvurdo gornoto mnenie...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от Rozi4ka8
ахахах ' да имам роля в живота му ' а сте на 12 .. в какви филми се вкарваш?Стой пред блока с куклите и не се прави на интересна!
Stay up all night with the stars *
тъпо е бе хора и аз на 12 си играех.. ама какво от това ? кво се бърка на 12 да иска гадже и т.н.![]()
Just make a wish ..
Do you have it ?
Good.
Now belive in it with all your heart .. !!
May be it come true .. !!!
Abe tova che na 12 ste si igrali s kukli ne e dobre! I na kolko zapochnahte da se zaglejdate po momcheta,na 30? Mi ne e tolkova malka! A sega po temata..tam e problema che momchetata se razvivat po bavno,toest sega ako toi e na 12 deistvitelno e na okolo 7Taka che..ne znaqt kakvo iskat
![]()
![]()
Сестра ми е на 12 години и ако ти кажа нещо , то значи че съм готова да я видя в такава ситуация... а не съм ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Леков точно ти ли го казваш.. Влюбеният в детето ...Първоначално написано от Lekov
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами че как, те 13 годишните са много големи...Първоначално написано от prettyIdeath
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На мен пък са ми много сладки дечицата, които се държат за ръчичка и си мислят, че са гаджета. Има нещо много сладко и невинно в това. Но пък трябва да се знае къде е ясната граница. И че има неща, които са за големите, а не за тях.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
По интересно е когато има и момчетаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
емиии искат... да си играят на стражари и апаши![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Пфф,че то една 12 годишна и цици няма бе !!кво искаш да ти хареса .. куклите барби ??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
е за тва не ги харесвам, нямат цициПървоначално написано от pandelka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
абе кво се вързвате още да отговаряте на темичката на тва детенци бе
ти пък с твойте малумни теми за турчина, кво да кажем??Първоначално написано от SunFl0w3r
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.