- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 12 :*
поне не съм на 12Първоначално написано от tuzaro
на 16 си, още по зле...Първоначално написано от SunFl0w3r
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
колко сладко![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ТОВАА се опитвам да обясня в няколкото мои пуснати теми преди 10000 години!Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Простоо...като се сетя и аз играех с кукли Барби и скачах на ластик пред блока...но туко виж излезе още една тема и няма да се очудя,шото ше е поредната от типа "Бременна на 12,какво да правя?"...по-скоро да питат КАКВО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВЯ!и следва отговора-не трябваше да се напиваш на онзи купон,не тряваше да му се натискаш,не трябваше да се ебеш а да си решаваш уроците...после защо даскала по математика ни държи конско че учениците в 7ми клас едва си взели изпита тая година(говоря за лятото)...![]()
п.п,тфа с дефлорацията беше убийствено![]()
ма наистина новото поколение пропада![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Малееее ,на 12?Бре я земи там си играй на някоя плащадка и не се ранимавай с момчетата,щото те и без тва на 12 не се ранимават с момичета!Глей си ся кефа има време да се превземаш по момчетата!
такаммм.И аз съм на 12.*спестете си обидите мразя зареди туй че съм на 12 хората да мислят че незнам нищо.Та да съгласен сам че е малко рано и да ви отговоря на вапроса на каде върви.Вървим на там цхе всички поне в мойт училище само за туй говорят и ви казвам от сърцеІИ Н А МЕН МИ Е ДОСАДНО.И още нещо.Мойто детство е безследно изчезнало.Ако го намерите го птратете.Незнам какво е станало но ако продалйцава трака ко9гато аз съм кат вас тука ще пишат деца на по 9 вече.![]()
Ех, като сте скочили всички върху нея дето е на 12, ще каже човек че вие не сте били. Аз пък много искам пак да съм на 12. Е, аз бях зубърка, която не мислеше за момчета и наистина играех още на барбета с една приятелка,ама го пазехме в тайна.
Иначе ако се замислите връзките на 12 са много сладки- нямат нищо общо със секса и възбудата, по-скоро са само някакви срамежливи целувчициЕхх колко тъжно че не може да се връща времето...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Нов ник: Cassidy
Малееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на 12 завладяване на сърца омфг за къде сте се разбърза ли бе аз на 12 още си играех пред блока
![]()
![]()
![]()
![]()
и как ми липсва тфа време а вие бързате да растете
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Трябва да се забрани достъпа до компютъра на деца под 14 години
Кво може да иска едно момче от няква пикла на 12 години, според тебе![]()
![]()
А, гледайте си уроците и не се излагайте
![]()
![]()
nicolepcd
и аз такаПървоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
+145445Първоначално написано от xbLaHx
![]()
![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
не и се карайте не стига ,че е изостанала ами и вие и се зверите тука.. на 12 трябва поне 1 аборт и едно родено дете да има![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
......както и един брак и два развода. Ако детето е захвърлено в контейнер - приема се за бонус.Първоначално написано от Tienji
Имаш право.Първоначално написано от DiTeraNNo
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Подобни мнения са вече банални на макс , но не мога да се сдържа ..
12 ?!!На дванайсе , нека бъдем реални , не съм си играла с кукли /или поне много рядко/ , но съм се катерила по дърветата да си правя бази .. играла съм на криеница и сражари и апаши. Ако този 'период' от 12 е паднал до 7 днешно време .. Не , че нещо , ама .. то след 10 години 5 годишните ще обсъждат к'во ще подаряват на внуците за коледа ..
Имам чувството , че съм се задържала на ръба да падна в пропастта .. гледам ги .. колкото мен и година-две-три по-малки от мен .. а вече ..На къде е тръгнал света вече незнам ..
Пълния шок беше лятото когато една моя приятелка /15г./ ми каза , че сестра й която е на 11 и била споделила , че вече се била сефтосала ..боже боже .. на 20 години я очакваме щастлива баба ! ..
![]()
абе кога ше свършат темите, казани по заобиколен начин: на 12 съм (макс 13) и ми се ебе!![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аве мамка му. Аз съм на 13, но това не ме прави с автоматично с акъл на пикльо.
Не съм загорял да просна първата срещната на асфалта и да я обладая![]()
![]()
- ае сдържайте се малко ве хора.
Аз ако тръгнА с някоя на 12 - дори и да е яка (надарена) би ми фанал интереса докат не разбера що за идиотка е.
Светът пропада (не си мислете, че само БГ е така) МАСА ТЪП НАРОД ...
Поне има някои "млади", които се сдържат малко и от тях ще стане хора.
ОМг какво давате акъл и се правите на интересни?!
Половината теми били ебавка
12 годишните, които искат да се целуват са курви
"Оле това поколение..."
Половинта от тука двул;ичници такива сте започнали да маструбирате на 12-13... Много сте непорочни и много знаете?!
Браво вие както и викате пикла,дали и е прави чишш или има хемороиди отпредПървоначално написано от MisSsKaTa
не е проблем да се научи отрано
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
твой проблемПървоначално написано от sentient_
![]()