- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 12 :*
сигурно е жестоко да те изпецат на 12,жалко,че съм го пропуснала![]()
![]()
+Първоначално написано от aka6a_vamp
Раят и адът са единствено в ума ни !
aide stiga ste se karali na deteto i vie na 12 ste haresvali nqkoi .Tq ne vi kazva 4e iska da se ebe a 4e iska da mu spe4eli simpatiite ne razbiram za6to q napadate taka![]()
Is everybody going crazy?!?
Не задавай тъпи върпоси. ........Първоначално написано от Abigoria
НА 11 Е !!!
Не мисля че не може да има любов на 12 аз например на 12 бях влюбена в най-добрия си приятел една такава детска любови все пак не съм пропиляла детството си... сега съм на 15 и пак не бих отказала една криеница
![]()
аз незнаех как се пише на комп камоли запознанство да търся![]()
стига сте се заяждали ! момичето просто иска да си има гадже![]()
слушай ся тука не искат да се занимават със тебе и момченцето ти освен ако не е някоя сополива любовна история или искате да се чукате ! тъй че скачай още малко на ластик и после ще видиш че с тоя вече ще ходите и успех с оценките![]()
Абее хора те вече от 10 годишни се плющят ко се очудвате.. При авторката незнам как е ама само ще ти кажа че всяко момиче на 12 е с различен акъл така че що за въпрос?!
Офф закъсняла си момиче,твоите връснички вече родиха![]()
Първоначално написано от Rozi4ka8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ ГОСПОДИ СПАСИ Я
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Загубена кауза е вечеПървоначално написано от soregashi
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
ми то и аз това правех на 12.. но какво знаем ние.. вече сме стариПървоначално написано от scoobydors
![]()
А бе ... ти знаеш ли от къде изгрява слънцето? Щото аз на 12 и това не знаех, че камо ли да мисля "как да завладея сърцето" ня някое момче![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Защо нападнахте момичето. Какво лошо има да иска да се сближи с някое момче? Какво като е на 12. Вие на тази възраст не сте ли си мислели, че сте влюбени? Не сте ли изпитвали някакви емоции? Не сте ли искали внимание? Аз лично и на 12 съм се занимавала с момчета. На тази възраст някъде ми беше 1-вото гадже... и какво? Не съжалявам за нищо. И до ден днешен не съм съжалила нито за миг.
Трябва просто човек да има малко мозък в главата си, а какво пречи да го има и на 12. По вашата логика аз мога да ви кажа, че и на 20 години може да нямаш мозък в главата си, за да преценяваш някои неща.
Искат да играят на Монополи и да ядът Уондер Теди(желирани мечета)
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
На 12 раждат ти.На 13 баби ставатПървоначално написано от hrisetooo_
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Е, недейте да нападате толкова рязко момичето.
А авторката на темата, все пак наистина се осъзнай, че е малко пресилено да използваш изрази като "да му завладея сърцето", "да играя някаква роля в живота му" и т.н. на твоята възраст.Още си малка и за напред ще имаш дооостаатъчно мнооого време за гаджета, любов и още куп простотии.Сега си живей детството и не мисли за такива сериозни неща, защото като ги оплескаш още от сега...като пораснеш много ще съжаляваш, повярвай ми.Това, че другите мислят за това и го правят, не значи, че и ти трябва да си като тях.Може да останеш при свестните момичета, при курвите вече е запълнено.
И все пак... няма кой знае колко лошо да мислиш, че си влюбена на 12.Напротив.Но без крайности, моля.Без завладяване на сърца, без .... и т.н. Надявам се, че ме разбра.Бъдете приятели, харесвайте си се, но недейте да избързвате сега, защото ще ви е скучно като пораснете.Всичко с времето си.
А за да му станеш един вид симпатична просто се дръж естествено и не се прави на нещо, което не си, защото ще го разочароваш или ти ще останеш разочарованата (от себе си).
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Искаш да му станеш сладка, а? Хмм.. купи му тениска на НАРУТО!!Първоначално написано от Rozi4ka8
А за да имаш роля в живота му трябва да се бръкнеш повече - примерно джип с дистанционно![]()
Искаш да му станеш сладка, а? Хмм.. купи му тениска на НАРУТО!!
А за да имаш роля в живота му трябва да се бръкнеш повече - примерно джип с дистанционно.![]()
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
+ 1 олеее мн си забавнаПървоначално написано от lisi4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()