- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 12 :*
ето сега AZ 6te vi kaja ne6to v za6titata na obvinqemata
na 12 - 13 godini sam
ot 5 meseca hodq s edno mom4e
i liubovta "kakty nie q nari4ame" ni nosi 6tastie i e super sladka detska liubov
nari4ame se s mili imena
celuvame se
pregra6tame se i detstvoto ni varvi super dobre
pomagame si zaedno sme mn vreme
u4im zaedno (mom4eto e nai moqta vazrast)
i prosto e super sladko
kogato edno mom4ie na 12 dori bih go narekla dete kaje liubov tq nqma predvi - 4ukane - ebane - sex - svirki - obarvane - natiskane i t.n)
za6toto pri vas tva e nai-vajnoto
a eto s moq priqtel sme na 12 i ne sme i pomislqli da se ebem
tai 4e molq vi se
liubovta ne zna4i sex
svarzana e
no ne zna4i bukvalno sex
И с теб съм съгласна.Първоначално написано от vovi
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Изобщо не исках да те засегна с мнението си, просто смятам, че е супер глупаво на 12 години да дрънкаш неща от рода на "da imam rolq v jivota mu".. Просто е супер тъпо. Също така съм съгласна с една част от мнението на vovi - детска любов.
Искаш да впечатлиш 11-12 годишен. Еми абсолютно права си бях - той се интересува от Наруто и колички. Такова момче ли се опитваш да впечатлиш? Пф...
Ми мила най ще те хареса момчето,ако вземеш прашките на мама,сутиена на кака,червилото на леля и на баба обувките от сватбата.Направо ще си неустоима и мамчето просто няма да може да ти устои![]()
OMG...!!!
ае кво се чудите като говори за любов...
то ся 12 годишните пушат,ебат се...сичко праат, секви екстри
mn si prosta ....Първоначално написано от vampirekiss
Аааа аз съм проста!Виж сега аз казах какво мисля пък и често лигата ми е в повечко,но извинявай тя е на 12.До колкото разбрах ти си й наборка,но май при теб нещаат са доста по-различни.Това,че ти разбираш,че на 12 любовта си е детска и не би трябвало да има интимни отношения и така нататък- браво на теб!Но кажи ми не е ли жалко и не ти ли става поне малко гадно,когато чуеш по телевизията за момичета нa твоята,че и на моята възраст(аз съм на 17 и в нинакъв случай не мисля,чи съм голяма),койтo са родили.Такива момичета провалят живатo си и то заради стремежа си да се правят на много големи и важни.Затова написах това,за да разбере това момиче,че на нейната възраст няма любов каквато я имат хората на по 20,защото още на 12 човек не е улегнал.Има любов на всяка възраст,но все пак не е зле да се замислим и за възрастта си все пак.Ти добре разбираш нещата -ОК,но може да имаш врасници,който още не могат да проумеят тези неща.И ОК щом мислиш,че съм тъпа-да ти кажа нито те познавам,нита ми пука какво си мислиш.Ти си написала мнението си по темата поооо-горе и аз те разбирам.И аз написах мнението си и то не за да обиждам,ама какво ли се обеснявам и аз.Цял роман изписах
интересно как тук всички се хвъляте да се смеете, а в темата ''на колко години си хванахте 1-то гадже'' 90% от вас са дали отговор '12-13'![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
=D> Това беше най-съвестното мнение от тука май...Първоначално написано от sladur4etyYy
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .