.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 162 от общо 162

Тема: На 12 :*

ето сега AZ 6te vi kaja ne6to v za6titata na obvinqemata
    na 12 - 13 godini sam
    ot 5 meseca hodq s edno mom4e
    i liubovta "kakty nie q nari4ame" ni nosi 6tastie i e super sladka detska liubov
    nari4ame se s mili imena
    celuvame se
    pregra6tame se i detstvoto ni varvi super dobre
    pomagame si zaedno sme mn vreme
    u4im zaedno (mom4eto e nai moqta vazrast)
    i prosto e super sladko
    kogato edno mom4ie na 12 dori bih go narekla dete kaje liubov tq nqma predvi - 4ukane - ebane - sex - svirki - obarvane - natiskane i t.n)
    za6toto pri vas tva e nai-vajnoto
    a eto s moq priqtel sme na 12 i ne sme i pomislqli da se ebem
    tai 4e molq vi se
    liubovta ne zna4i sex
    svarzana e
    no ne zna4i bukvalno sex
    vlezte tuk tva e nai-qkata tema
    --
    http://prize.bg/bibw

Цитирай Първоначално написано от vovi
    ето сега AZ 6te vi kaja ne6to v za6titata na obvinqemata
    na 12 - 13 godini sam
    ot 5 meseca hodq s edno mom4e
    i liubovta "kakty nie q nari4ame" ni nosi 6tastie i e super sladka detska liubov
    nari4ame se s mili imena
    celuvame se
    pregra6tame se i detstvoto ni varvi super dobre
    pomagame si zaedno sme mn vreme
    u4im zaedno (mom4eto e nai moqta vazrast)
    i prosto e super sladko
    kogato edno mom4ie na 12 dori bih go narekla dete kaje liubov tq nqma predvi - 4ukane - ebane - sex - svirki - obarvane - natiskane i t.n)
    za6toto pri vas tva e nai-vajnoto
    a eto s moq priqtel sme na 12 i ne sme i pomislqli da se e****
    tai 4e molq vi se
    liubovta ne zna4i sex
    svarzana e
    no ne zna4i bukvalno sex
    И с теб съм съгласна.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Изобщо не исках да те засегна с мнението си, просто смятам, че е супер глупаво на 12 години да дрънкаш неща от рода на "da imam rolq v jivota mu".. Просто е супер тъпо. Също така съм съгласна с една част от мнението на vovi - детска любов.
    Искаш да впечатлиш 11-12 годишен. Еми абсолютно права си бях - той се интересува от Наруто и колички. Такова момче ли се опитваш да впечатлиш? Пф...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ми мила най ще те хареса момчето,ако вземеш прашките на мама,сутиена на кака,червилото на леля и на баба обувките от сватбата.Направо ще си неустоима и мамчето просто няма да може да ти устои

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ае кво се чудите като говори за любов...
    то ся 12 годишните пушат,ебат се...сичко праат, секви екстри

Смятам,че си малка за тези неща.

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Ми мила най ще те хареса момчето,ако вземеш прашките на мама,сутиена на кака,червилото на леля и на баба обувките от сватбата.Направо ще си неустоима и мамчето просто няма да може да ти устои
    mn si prosta ....
    vlezte tuk tva e nai-qkata tema
    --
    http://prize.bg/bibw

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аааа аз съм проста! Виж сега аз казах какво мисля пък и често лигата ми е в повечко,но извинявай тя е на 12.До колкото разбрах ти си й наборка,но май при теб нещаат са доста по-различни.Това,че ти разбираш,че на 12 любовта си е детска и не би трябвало да има интимни отношения и така нататък- браво на теб!Но кажи ми не е ли жалко и не ти ли става поне малко гадно,когато чуеш по телевизията за момичета нa твоята,че и на моята възраст(аз съм на 17 и в нинакъв случай не мисля,чи съм голяма),койтo са родили.Такива момичета провалят живатo си и то заради стремежа си да се правят на много големи и важни.Затова написах това,за да разбере това момиче,че на нейната възраст няма любов каквато я имат хората на по 20,защото още на 12 човек не е улегнал.Има любов на всяка възраст,но все пак не е зле да се замислим и за възрастта си все пак.Ти добре разбираш нещата -ОК,но може да имаш врасници,който още не могат да проумеят тези неща.И ОК щом мислиш,че съм тъпа-да ти кажа нито те познавам,нита ми пука какво си мислиш.Ти си написала мнението си по темата поооо-горе и аз те разбирам.И аз написах мнението си и то не за да обиждам,ама какво ли се обеснявам и аз.Цял роман изписах

Мега фен
    интересно как тук всички се хвъляте да се смеете, а в темата ''на колко години си хванахте 1-то гадже'' 90% от вас са дали отговор '12-13'
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    интересно как тук всички се хвъляте да се смеете, а в темата ''на колко години си хванахте 1-то гадже'' 90% от вас са дали отговор '12-13'
    =D> Това беше най-съвестното мнение от тука май...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Аз на 12 си играех с куклите и пред блока на ластика. Ти на къде си тръгнала ?

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си