Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Lekov,нека да ти напомня,че пускаше тема как родителите на 13 годишната ти приятелка не дават да се виждате.Ти казваше,че много я обичаш и че тя много те обича.Нарочно съм подчертала,защото щом 13-годишни момичета могат да обичат някое момче,значи и 12-годишни могат.Та каква е разликата?1 година!

а тука некви лапета зели да ми говорят за лувоб и за завладяване на сърца
И нека не забравяме,че именно такова "лапе" ти беше завладяло сърцето дотам,че да пуснеш тема и всеки 2-ри или 3-ти пост в нея да е твой с разни хлипащи емотиконки.

Иначе...темата е направена от 12-годишно дете,което или се е разлигавило или просто не може да състави едно смислено изречение.По другите мнения,които съм виждала на авторката съдя,че профила е ебавка.Или пък просто момичето е някакво захлюпено.Както и да е.
права си обаче какво се оказа че аз я обичах а тя не нали така че направи си извода какво значи любовта за малките а пък и за 1 година човек може да се промени тотално както се получи при мене примерно в 8 клас бях най свитото дете направо 1 зубарче а в 9-ти кво стана станах най-долниа келеш така че ето ти пример как човек се променя и визиа и мислене и всичко