- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е важно?!
Така......това се случи на една моя позната....та момичето кандидатства за работа в родния си град,който не е мн голям.Има отлично образование, кфалификация и т.н.Явява се тя на интервю, уж всичко минава добре,казват и, че е само формалност и ще я наемат. След 1 седмица получава писмо, че не е наета и когато отива да пита какво е станало, те и казват, че са я отхвърлили .......заради гаджето и!!! И то не заради него, а заради компанията му! Били хулигани,създавали проблеми и не искали да рискуват да я наемат! Въпроса ми е толкова ли е важно с кой си и с кой общуваш,особенно в по-малките гардове? И може ли това да повлиае на цялото ти бъдеще?Пречи ли любовта на мечтите? Е,вие сте....
Точка 6 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Явно всичко е от значение. С кой ходиш, от какво семейство си.... особенно в малките градове. Шибана работа !
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не е важно с каква компания е човекът, не е важно какво е правил преди. Важното е какво изпитва към твоята приятелка, важно е да я поставя на първо място пред компанията си и важно е да я защитава от подобни случки като например спре да се вижда с такава компания и да осъзнае че е голям човек и трябва да спре да върши хулигански и лапешки работи и да осъзнае че животът със всеки миг се променя светкавично и не бива да го изпуска а трябва да се впусне в него и да "яхне" всяка добра за него "вълна" която да може да му донесе само щастие. Надявам се да ме разберете какво исках да кажа!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
За някой явно е от значение(особенно в малките градове) ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
tova e yjasno,emi qvsno e ot zna4enie![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти да не си станал състрадателен?!?!Първоначално написано от KillSwitchEngage
иначе съм съгласна с неговото мнение![/b]
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ами момчето не е виновно, на тях им се носи славата още от едно време...никой не ги възприема като големи хора заради лапешките им прояви(а те бяха доста и доста запомнящи се ) от близкото минало...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ЕБАТИ ТЕМАТА ЗА ЛЮБОВ О_х тоя е некф гангстер усещам го..![]()
Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...
В малките градове е много често,глупаво е да съгласна съм,но в България всичко е възможно. Не са я наели,защото има гадже хулиган,но ако имаше гадже бизнесмен щеше да бъде наета. Случват се и такива неща,но тя не трябва да се отказва важното е, че има квалификацията и образованието, просто да продължава на друго място.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да ги заплаши със съд... Това си е чиста дискриминация.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.