- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!
Проблемът ми е,че само някакви тъпаци ми се лепят пълни задръстеняци! как да се отърва?
ето ме и мен:http://www.prikachi.com/files/490936M.jpg
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
просто е не им обръщаш вниманиее нз да ли си ти на снимката но момичето е сладурана. Можеш просто да се наслаждаваш на живота![]()
Моля влизайте ТУК
Защо си мислиш че са смотаняци, зада се лепне някое момиче за някое момче или обратното явно е видял/а хубавата страна на човека срещу себе си. Аз бих казал че се дразня от такива който все си мислят че другите са смотаняци, нищо лично просто изказвам свое мнение както ти го искаш!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
да,на снимката съм аз,ноте са отвратителни и гнусни!![]()
Хубаво е,че имаш самочувствие,но не мислиш ли че е прекалено да наричаш хората смотаняци и задръстеняци? Като не ти харесват просто не им отговаряш, не им обращаш внимание и готово. Смотаняци са тези дето ти правят комплименти,така ли? Ти какво очакваш Брат Пит да ти пише колко си красива.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не знаех,че ти ще се зарадваш,ако някой,който си бърка в носа и след това го размазва навсякъде ти досажда!
Всичките ти ли обожатели са такива? Или просто един не успешен опит и вече слагав всички? Не би ми било приятно,но има много начини как да го разкарам. А и такъв тип момчета са на възраст между 8-13 години.Първоначално написано от moni_ladyspears
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хмм. Не знам защо ми се струва, че очакваш принца на белия кон...задаваш ли си въпроса: "А дали аз не съм надута малка принцеска и за това не мога да харесам никой??" ?
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
+1Първоначално написано от Alderis
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Имаш се за нещо повече от това,което си.
Stay up all night with the stars *
Не съм надута и не ме познавате въобще,такa че не си мислете,че си подбирам момчетата само по вид и пари. имам самочувствие,но то не е толкова голямо,че за него да се отнасят тея коментари. но ви благодаря за помощта!![]()
Хмм. Не знам защо ми се струва, че очакваш принца на белия кон...задаваш ли си въпроса: "А дали аз не съм надута малка принцеска и за това не мога да харесам никой??" ?
И ако си мислите,че не мога да си харесам някой,много се лъжете!
Вече ИМА такава тема!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮