.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    hottie
    Guest
    Първо термините ги знае почти всеки, а и не виждам за какви термини говорим, освен за - игла, медицинска сестра,каса и пр..
    Не съм казала, че момичето не е правило аборт, а че момичето УКРАСЯВА историята си. В Шейново ги знам почти всичките, както и условията. Всичко това може да бъде проверено, така че мен не може да ме излъже. Но няма смисъл да се паля от някакъв тъп форум.
    Но както и да е. Нейна си работа. Оттеглям се. Не си правете труда да ми отговаряте повече няма да влизам в темичката.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Първо термините ги знае почти всеки, а и не виждам за какви термини говорим, освен за - игла, медицинска сестра,каса и пр..
    Не съм казала, че момичето не е правило аборт, а че момичето УКРАСЯВА историята си. В Шейново ги знам почти всичките, както и условията. Всичко това може да бъде проверено, така че мен не може да ме излъже. Но няма смисъл да се паля от някакъв тъп форум.
    Но както и да е. Нейна си работа. Оттеглям се. Не си правете труда да ми отговаряте повече няма да влизам в темичката.
    О айде отиди да провериш МОЛЯ ТЕ!!!Начи там където е 22 кабинет преди него има едно стълбище качваш се най горе и има само 1 врата,влизаш там срещу вратата има "манипулационна" и до нея е стаичката с 3те легла дето бяхме всички!Наистина лекарите (мъжете) са адски добри няа такива...Бях супер доволна от болницата от начало,дори майка ми искаше да си прави там някфи неща гинекологични,ама като разбра за тия неща вчера и се отказа...Моля ти се върви да провериш!Ако имаш път натам!Те към 10:30 започват с абортите...Отиди един ден МОЛЯ ТЕ и искам след кат се върнеш от там да ми напишеш кфо е станало PLS!!!Амаааа екипа са жени + анастезиолог мъж с очила! Да знаеш! И искам да пишеш пак И да ми се извиниш! Добре де няма да ми се извиняваш просто кажи,че съм права след като се увериш!Заклевам се и аз не го бях очаквала!Никога не съм си и представяла такова отношение към пациентите...

hottie
    Guest
    Леля ми работи там. Иначе нямаш проблем с извиненията, не съм чак такъв инат

Даже се извинявам за прибързаното ми грубо държание. Просто напоследък съм свикнала точно в този раздел да има само глупави теми и гаври. Съжалявам ако наистина ти се е случило и все пак съм ти писала нещо на ЛС за болницата. Гледайте повечко хора да подадете жалба(поне 2ма).

те сички в стаята дет бяха искат да пуснат жалба

Пиша в случай, че е вярно..

Първо - ти си супер наивна да си мислиш, че един 17-годишен ще бъде стеб и ще си отгледате детето. Мислиш адски глупаво и лапешки! Хванала си се на един оъ най-големите абсурди!

Второ - отиваш и подаваш жалба, къдто ти очивидят наред. Ако имаш връзки - задействай ги. Ням да е лошо да кажеш лъде е било това, хората да не ходят там и да патят.

Може и с една камера да отидеш и заснемеш каква е цялата ситуация и после като доказателство.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мацката иска да уплаши другите да не правят аборт

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Мацката иска да уплаши другите да не правят аборт
    Дори и само за това да е темата.пак добре. Дано хората се научат, че дори и здравият презерватив не гарантира 100%. Дори и хапчетата не са 100% надеждни. А да не говорим за прекъснатия полов акт с риск 20-25%.

Само и единствено въздържанието(е и стерилизацията) са абсолютно сигурни методи. За това секс трябва да се прави тогава, когато си готов да имаш дете!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto,suglasi se,4e v dne6no vreme teen-ovete zapo4vat da pravqt sex na mnogo ranna vuzratst i v nikakuv slu4ai ne sa gotovi za deca.tova,4e im go kazva6 ne ozna4ava,4e 6te ima efekt.nqkoi momi4eta ne se 4uvstvat i na 24gotovi da imat dete-i togava li ne trqbva da pravqt sex?

Град
    Свищов
    Мен ли визираш? Аз искам дете и ще си го гледам. Ако стане-стане. Здраве да е-все някак ще се оправя. Просто в момента много ми се работи и искам да си свърша учебната година....Стане ли бебчо-няма да го махам. И все пак да не забравяме изконтата функция на секса-продължаване на рода! Никой контрацептивен метод не може да ти даде гаранция за нищо. не, че ще спре нещо тийновете. Просто поне да ги накара да се замислят повече. Въпреки, че виж Весна-ОК и прекъснат полов акт-и бременна.........гаранции господ на никой не дава!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^a,ne,nqmah vpredvid teb,kazah cifrata 224 prosto kato primer.eto naprimer predi mesec na6iq kum se ojeni-toi e na 27,jena mu na 28,toi iska dete,no tq sega realizira kariera,mladojenci sa i o6te ne iska dete.vupros na izbor.nqmah v predvid teb,izvinqvai ako si go priela li4no

Град
    Свищов
    сестра ми прави 32 май месец и още не иска дете......млада била

Ама го има и другия случай Хората редовно се мъчат с месеци, и то точно когато му е времето от месеца-ама нъцки Така че-каквото е писано.
    И ползвайте презервативи.
    И започвайте от по-късно, няма да ви избяга, нито ще станете по-интересни,даже напротив.Може да станете одумвани развалини ако започнете преди да сте узрели достатъчно психически.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен
    : Мръсни говеда са тия лекари.

Супер фен
    P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !
    НЕСЛУЧАЙНО КАЗА, ЧЕ Е ИЗГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! И В ТАКЪВ МОМЕНТ НА ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА МУ СЕ СТОРИ/СТРУВА ТАКА ЧЕ СТИГА! И ЛЪЖА ДА Е ТЕМАТА, КОЕТО ЗА МЕН НЕ Е ВЯРНО, ЗА МЕН СИ Е ИСТИНА, ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ! САМО ТЯ СИ ЗНАЕ КАКВО Й Е БИЛО И НИКОМУ ГОСПОД ДА НЕ ДАВА ТАКОВА ЛОШО НЕЩО!!!

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Мръсни са аааа ,кото не можете да се съвокуплявате кой ви е виновен.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^hei,po princip sum suglasna s pove4eto ti mneniq po vuprosa,no ne i s tova>momi4eto kaza,4e se e predpazvala i e zabremenqla.no naistina si prav-masovo ne poznavat sredstvata za kontracepciq,gultat hap4eta kato Escapelle kato bonbonki i t.n. i t.n.Ne viziram avtorkata v slu4aq,a po princip

Супер тема, сега мога да пресея тъпите от по- тъпите бъдещи.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Мръсни са аааа ,кото не можете да се съвокуплявате кой ви е виновен.
    АЙДЕ АКО ОБИЧАШ! НЯМАМ В ПРЕДВИД САМО ДЪРЖАНИЕТО НА ТЕЗИ, КОИТО СА БИЛИ ТАМ В СЛУЧАЯ! ВСИЧКО Е СТАНАЛО ЕДНА КОРУПЦИЯ, ЕДНИ ПАРИ, ЕДНО ЧУДО! НАРОДА, КОЙТО НЯМА ПАРИ, Е БОЛЕН, ЕЙ ТОВА Е ИСТИНАТА!

hottie
    Guest
    P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !
    НЕСЛУЧАЙНО КАЗА, ЧЕ Е ИЗГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! И В ТАКЪВ МОМЕНТ НА ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА МУ СЕ СТОРИ/СТРУВА ТАКА ЧЕ СТИГА! И ЛЪЖА ДА Е ТЕМАТА, КОЕТО ЗА МЕН НЕ Е ВЯРНО, ЗА МЕН СИ Е ИСТИНА, ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ! САМО ТЯ СИ ЗНАЕ КАКВО Й Е БИЛО И НИКОМУ ГОСПОД ДА НЕ ДАВА ТАКОВА ЛОШО НЕЩО!!!
    Първо, НЕ МИ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ и много удивителни лигло!!!!!!! Второ, чети и продължението преди да се обаждаш.

Град
    Варна
    До авторката:Наистина много ти съчувствам и дано да се оправяш бързо!Не го пожелавам на никой,даже не мога да си представя колко ти е ужасно в момента!

Абе хора как може да се карате в темата и да твърдите че момичето лъже,мислите ли че тя има някфа полза от това да ви излъже??? Бахти никакво съчувствие,бас държа че тя като е прочела какво пишете й е станало още по-гадно Както тя каза ще видим ако някой ден и на вас си се случи какви ще ги ръсите тука

Супер фен
    Първо, НЕ МИ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ и много удивителни лигло!!!!!!! Второ, чети и продължението преди да се обаждаш.

....Трето: Всеки има право да си пише както си иска, дали с големи или малки букви, не е от значение. От значение е кирилицата, момиче.
    Четвърто: Не съм обидила никой и по никакъв начин. Не разбрах защо някои нападат момичето. Дори и да е имало малко хиперболизиране, нейна си работа, това е че е претърпяла нещо ужасно. А и на всеки може да се случи това, дори и да не се иска. (не го пожелавам)
    Пето: Коментирам, а нямам намерение да се заяждам с който и да е.
    Шесто: Не си ти, тази, която да ме наричаш 'лигло' И не си ти най-важната, към която се обръщам, драга.
    И последно: Ако си ядосана, не си го изкарвай тук.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от D0ll
    До авторката:Наистина много ти съчувствам и дано да се оправяш бързо!Не го пожелавам на никой,даже не мога да си представя колко ти е ужасно в момента!

Абе хора как може да се карате в темата и да твърдите че момичето лъже,мислите ли че тя има някфа полза от това да ви излъже??? Бахти никакво съчувствие,бас държа че тя като е прочела какво пишете й е станало още по-гадно Както тя каза ще видим ако някой ден и на вас си се случи какви ще ги ръсите тука

Ами айде де. И аз това се опитах да кажа, ама неколцина нападат като на месо.

Ебахти хората ... момичето се е опитало да покаже нещо на всички онези пикли дето не мислят какво правят .. а вие я нападате ..
    Ако за момент само се замислите без да говорите наизуст .. Каква полза има тя да ви излъже и то за нещо толкова сериозно ?! На всеки може да се случи ! Поставете се само за момент в нейната ситуация ! Толкова ли сте безчувствени всичките ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

abe mnogo ste mi interestni nqkoi ot vas deto pi6ete kontra komentari li4no az mnogo i sy4uvstvam poneje istoriqte i zvy4i adski dostoverna,smisul tq nqma polza da pi6e da se oplakva,6tom pi6e tuk edva li ne iska malko podkrepa,iska da spodeli uj s dobri hora,qvno ne vsi4ki tuk sa takiva,vmesto da kritikuvate i da davate mneniq ot roda mojete i da go spestite,ne se znae dali i na nas nedai si boje 6te prijiveem tova,no vsi4ki uj sme mudri ako moga taka da se izrazq i nito sme horata nito tuk e mqstoto i momenta da davame kritiki i ypreci,nai malkoto nie sme horata koito mojem da si go pozvolim,nqmame i tva pravo da kazvame dali e imalo ili e nqmalo takuv moment,macko tuk vsi4ki komentari sa ot bez zna4enie za teb nai malkoto znae6 4e ima i solidarni a yprecite da neti dreme,samo ti znae6 kolko te e bolqlo a tova 4e si subrala smelost da razkaje6 vsi4ko govori dobre za teb,i si imai vinagi edno na ym s kogo lqga6 i posledstviqta sled tova..yspeh i vsi4ko nai hybavo ot men

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София

Re: Амиии...Днес напраих аборт

И видях как пъхаше в мен предметите усещах сичко усетих как изстърга матката ми с онзи предмет дет нз точно как се казва...

Тва ме разсмя, но като цяло историята е доста подтискаща! Съчувствам ти за мъките и болката дето си изживяла.
    А оня "пичага", любовчията дали не заслужава една кастрация ?! Ебаси тъпото копеле.... да те остави в такъв момент. Сигурно семейството му не е дало и една стотинка за аборта.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си