- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Амиии...Днес напраих аборт
Mila,ti si popadnala v nqkakva dolnoprobna boknica!Moje bi prosto ne si razu4ila vuzmojnostite ili puk prosto jivee6 v maluk grad.Vuv vseki slu4ai mnogo sujalqvam z ko6mara,koito si izjivqla.Kogato az pravih abort situaciqta be6e korenno razli4na.Poneje hodq na 4astno pri ginekologa mi ,ta go angajirah za aborta.No ne na 4astno-toi e i zavejda6t otdelenie v bolnicata-rodilno i vsi4ko si mina prez zdr.kasa.izvika me sutrina v 8-s pijama i 4ehli,prevruzki su6to.Bez da sum qla ili pila kakvoto i da e.Nastani me v samostoqtelna staq.Sestrata,koqto doide da mi postavi abokata be6e adski vnimatelna.EE,spuka mi venata,no tova be6e za6toto az se stresnah i se mrudnah.ne mi se razkre6tq-kak bi mogla,be6e adski lubezna.posle iska6e zaedno da populni dokumentite-na kolko sum,rajdala li sum i t.n i t.n.,populnihme gi,prez tova vreme ginekologa mi be6e na sekcio.kato svur6i doide i otidohme v kuretajnata.ka4ih se na magareto-v staqta bqhme samo az,toi,sestrata i anestezeologa.dokato mi bieha upoikata,doktora me pita6e imam li duvka i t.n,kazva6e 4e vsi4ko 6te priklu4i za 15min,nqma stra6no.zaspala sum,no nqkak si 4uvah kakvo govorqtpokrai men.sabudih se pak v moqta staq.soktora doide i me pita6e nqkakvi ne6ta,za da se osvestq.sled okolo 30min ve4e bqh v pulno suznanie,doktora kaza,4e vsi4ko e bilo normalno,iz4istil me e hubavo,po edno vreme sum se bila strestnala ne6to.kato snatah nqmah po4ti nikakvo kruvote4enie,posle trugna leko i do ve4erta vsi4ko se be6e iz4istilo.Struva6e mi 120lv +20lv za edin antibiotik. Neznam v kakvo bolni4no zavedenie si popadnala i,no tova po 7du6i v edna staq ne zvu4i nikak zakonno,a i kak sa vi podkanqli kato praseta edna sled druga.Az ne zapazih nikakvi stra6ni i ujasqva6ti 4uvstva ot aborta,a naprotiv-za poreden put se vuzhitih na otno6enieto na ginekologa mi i ekipa mu.Sujalqvam za travmata,dano burzo go preodolee6
P.S.-a za vazlubeniq,napravil bebeto-prez den 4etem tuk kak momi4eta se kulnat vuv ve4na vqrnost na do v4era nepoznato mom4eta,a v nqkoi slu4ai se slu4vat i takiva ne6ta-kakto pri teb i tezi tolkova zlatni mom4eta izlizat porednite bokluci!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg