Цитирай Първоначално написано от traka
Цитирай Първоначално написано от hottie
Цитирай Първоначално написано от ImJusTaKiD
Цитирай Първоначално написано от hottie
P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !
Е сигурно знам кфо ми беше....няаше да припадна ако не ми беше текло толкова кръв....

Ииии ае нека ви се случи на вас!Нека!!!!!Един ден да видя и вашите мнения!Некфи по големи от мене кой знае за кфи се имате ве деби кфо много сте видяли от живота ли?!...За кфо да лъжа ве...Просто оня ме скара със сички и исках да споделя...ИЗВИНЕТЕ,че "ПРЕОВЕЛИЧАВАМ" ,извинете че лъжа извинете че изобщо се занимаам да пиша...Ако някой админ модератор види темата МОЛЯ да я изтрие!Няа смисъл да се опитвам да помогна на някой вие да се подигравате с това...В Шейново лекарите долу на 1 етаж са доста добри да!!!Няма спор ама тия горе...в месомеларницата е по добре и ще ги съдят някои от жените дет бяха с мен в стаята
Добре, айде тогава ми дай имената на лекуващите, може и на ЛС. Много ми е интересно, защото от Шейново ги познавам повечето.
Не ти отива най-малкото като момиче да се държиш така..., най-малкото че знае термините трябва да те наведе на мисълта за истината в думите й. И кво ше направиш като разбереш иментата им?! Не разбрах връзката нещо... Ще ходиш да ги питаш дали са го направили ли ?

И аз ги знам термините,ама не съм правила аборт...
Ма както и да е...де да знам,може и реално да е.
Аз бях в Пирогов преди половин година и както бях седнала да се подговям да влизам в медицинския всичко зарязах...
Аз в кланица не искам да работя...
Исках и преди като акушерка да работя...но искам да израждам деца,не да ги убивам. След като разбрах,че е неизбежно се отказах. Егати тъпото...да те задължават да убиваш...Никога!