.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !
    НЕСЛУЧАЙНО КАЗА, ЧЕ Е ИЗГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! И В ТАКЪВ МОМЕНТ НА ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА МУ СЕ СТОРИ/СТРУВА ТАКА ЧЕ СТИГА! И ЛЪЖА ДА Е ТЕМАТА, КОЕТО ЗА МЕН НЕ Е ВЯРНО, ЗА МЕН СИ Е ИСТИНА, ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ! САМО ТЯ СИ ЗНАЕ КАКВО Й Е БИЛО И НИКОМУ ГОСПОД ДА НЕ ДАВА ТАКОВА ЛОШО НЕЩО!!!
    Първо, НЕ МИ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ и много удивителни лигло!!!!!!! Второ, чети и продължението преди да се обаждаш.

....Трето: Всеки има право да си пише както си иска, дали с големи или малки букви, не е от значение. От значение е кирилицата, момиче.
    Четвърто: Не съм обидила никой и по никакъв начин. Не разбрах защо някои нападат момичето. Дори и да е имало малко хиперболизиране, нейна си работа, това е че е претърпяла нещо ужасно. А и на всеки може да се случи това, дори и да не се иска. (не го пожелавам)
    Пето: Коментирам, а нямам намерение да се заяждам с който и да е.
    Шесто: Не си ти, тази, която да ме наричаш 'лигло' И не си ти най-важната, към която се обръщам, драга.
    И последно: Ако си ядосана, не си го изкарвай тук.
    Не обичам да ми се пише с главни букви, защото това в езика на интернет пространството означава - викане, крещене.
    А никой, който не ме познава, няма право да ми вика.
    Иначе е вярно че тук ми е като удушник за нервите знам че не е добре ама се случва

Супер фен
    P.S. ЛОКВИЧКА КРЪВ ! Ти знаеш ли какво предтсвлява локва кръв и какво би се случило с теб ако наистина е имало таква под теб?? Ти явно имаш много изострено въображение !
    НЕСЛУЧАЙНО КАЗА, ЧЕ Е ИЗГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! И В ТАКЪВ МОМЕНТ НА ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА МУ СЕ СТОРИ/СТРУВА ТАКА ЧЕ СТИГА! И ЛЪЖА ДА Е ТЕМАТА, КОЕТО ЗА МЕН НЕ Е ВЯРНО, ЗА МЕН СИ Е ИСТИНА, ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ! САМО ТЯ СИ ЗНАЕ КАКВО Й Е БИЛО И НИКОМУ ГОСПОД ДА НЕ ДАВА ТАКОВА ЛОШО НЕЩО!!!
    Първо, НЕ МИ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ и много удивителни лигло!!!!!!! Второ, чети и продължението преди да се обаждаш.

....Трето: Всеки има право да си пише както си иска, дали с големи или малки букви, не е от значение. От значение е кирилицата, момиче.
    Четвърто: Не съм обидила никой и по никакъв начин. Не разбрах защо някои нападат момичето. Дори и да е имало малко хиперболизиране, нейна си работа, това е че е претърпяла нещо ужасно. А и на всеки може да се случи това, дори и да не се иска. (не го пожелавам)
    Пето: Коментирам, а нямам намерение да се заяждам с който и да е.
    Шесто: Не си ти, тази, която да ме наричаш 'лигло' И не си ти най-важната, към която се обръщам, драга.
    И последно: Ако си ядосана, не си го изкарвай тук.
    Не обичам да ми се пише с главни букви, защото това в езика на интернет пространството означава - викане, крещене.
    А никой, който не ме познава, няма право да ми вика.
    Иначе е вярно че тук ми е като удушник за нервите знам че не е добре ама се случва

Като ти се случва, не съм аз тази, която да отнася обиди, камо ли другите!
    Както аз, когато не познавам някой, не го обиждам. Както каза и ти, че нямат право, така и ти ще се съобразяваш!

Последно - имаше ли, нямаше ли аборт - така и не се разбра.Май нямаше

Град
    тhe middLe of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от hellspawn
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Просто без да се замисляш ги съди... пфф тва е недопустимо държание ..;x[/b][/color]
    Kъде си видяла осъден лекар в БЪЛГАРИЯ? В пирогов хората ги оставят по коридорите да мрът като кучета и никои не им обръща внимание... Ако това се случи в някоя друга държава Пирогов ще остане със персонал от само от чистачките...(ако има такива)
    +1

по темата /дано не е ебавка/..много кофти
    мake cookиes,noт war ^.^

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ... Така не се бях смял от много време Поздравления за аборта, спестила си на света още един ретард

Еми съвета мми е ,че ако бях на мястото на бащати тея лекари щах да ги пребия и да им се изпикая отгоре

баща ми не знае...А тая тема в кфо се превърна не е истина...В някъф скандал...Ако щете ми вярвайте не ми пука просто...тия дет не вярват ще им се случи нещо подобно и ще повярват...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Хубава история, а още по хубаво е, че не е истинска.
    Вече не се учудвам че сегашното поколение си няма понятие от секс .Ако беше прочел поне книгата на Зигфрид Шнабл ''Мъжът и жената интимно'' щеше да разбереш за какво става въпрос ,или поне посещавай часовете по биология .Срамота е че не знаеш такова елементарно нещо.
    Оле оле оле ... книги кой щи седни да ти чете книги е .. ай някой четем ама не точно тези + тва живеем в века на интернет .. извиняяй който иска да научи нещо не отива в градската библиотека нали ? отваря браузерът си .. и се ровичка в нета има достатачно инфо аиди ..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Страхотна ебавка...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    леле няма представа какво ти е било.Но наистина много,ама много съжелявам за това което ти се е случило
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

четах , четах ,..кофти , много кофти !!! ((
    аз пък ходих при домусчиев , една клиника точно отстрани на втора градска , супер страхотно ме приеха и се държаха много внимателно ! с човещина !!!
    никви проблеми , никви болки , просто не разбрах , направо лична грижа показаха хората , МН съм доволна !!!
    направо да искаш пак да отидеш

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от albena2020 Виж мнението
    МН съм доволна !!!
    направо да искаш пак да отидеш
    Ей това е радост от аборт, че пак иска
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

целият този OP ми изглежда като реклама на абортьори и гинеколози. Ебати курвите сте. Аре придобийте малко повече отговорност и поемете грижа за последствията от действията си. Тъкмо ще и оправите България с повече деца.

Мега фен Аватара на tori
    Млади родители, които още влизат успешно в определението "тийнейджър" ли ще оправят България? Където нямат пари да гледат себе си, щото още са ученици/студенти и не бачкат? А тва дете като няма кой да му купи памперси, храна и лекарства, кво става? Или мама и тати да бачкат и да издържат хлапето на хлапето?
    Аборт не се прави тоту-така, не се взема лесно такова решение, но пък и е по-добре да го махнеш, ако няма да можеш да се грижиш за тва бебе, отколкото да се мъчите по семейно му.
    Въобще, най-добрия вариант е да си ползваш предпазни средства, но и те се предават понякога. Дай заради един презерватив скъсан да тероризираме бебе. Ама инак сме супер морални и добри хора и оправяме държавата.
    квак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си