- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Амиии...Днес напраих аборт
Не обичам да ми се пише с главни букви, защото това в езика на интернет пространството означава - викане, крещене.Първоначално написано от LadyDy
А никой, който не ме познава, няма право да ми вика.
Иначе е вярно че тук ми е като удушник за нервитезнам че не е добре ама се случва
Първоначално написано от hottie
Като ти се случва, не съм аз тази, която да отнася обиди, камо ли другите!
Както аз, когато не познавам някой, не го обиждам. Както каза и ти, че нямат право, така и ти ще се съобразяваш!
Последно - имаше ли, нямаше ли аборт - така и не се разбра.Май нямаше
+1Първоначално написано от hellspawn
по темата /дано не е ебавка/..много кофти![]()
мake cookиes,noт war ^.^
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ... Така не се бях смял от много времеПоздравления за аборта, спестила си на света още един ретард
![]()
Еми съвета мми е ,че ако бях на мястото на бащати тея лекари щах да ги пребия и да им се изпикая отгоре![]()
баща ми не знае...А тая тема в кфо се превърна не е истина...В някъф скандал...Ако щете ми вярвайте не ми пука просто...тия дет не вярват ще им се случи нещо подобно и ще повярват...
Оле оле оле ... книги кой щи седни да ти чете книги е .. ай някой четем ама не точно тезиПървоначално написано от mettalium
+ тва живеем в века на интернет .. извиняяй
който иска да научи нещо не отива в градската библиотека нали ?
отваря браузерът си .. и се ровичка в нета
има достатачно инфо
аиди ..
![]()
Страхотна ебавка...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
леле няма представа какво ти е било.Но наистина много,ама много съжелявам за това което ти се е случило![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
четах , четах ,..кофти , много кофти !!!((
аз пък ходих при домусчиев , една клиника точно отстрани на втора градска , супер страхотно ме приеха и се държаха много внимателно ! с човещина !!!
никви проблеми , никви болки , просто не разбрах , направо лична грижа показаха хората , МН съм доволна !!!
направо да искаш пак да отидеш![]()
![]()
![]()
целият този OP ми изглежда като реклама на абортьори и гинеколози. Ебати курвите сте. Аре придобийте малко повече отговорност и поемете грижа за последствията от действията си. Тъкмо ще и оправите България с повече деца.
Млади родители, които още влизат успешно в определението "тийнейджър" ли ще оправят България? Където нямат пари да гледат себе си, щото още са ученици/студенти и не бачкат? А тва дете като няма кой да му купи памперси, храна и лекарства, кво става? Или мама и тати да бачкат и да издържат хлапето на хлапето?
Аборт не се прави тоту-така, не се взема лесно такова решение, но пък и е по-добре да го махнеш, ако няма да можеш да се грижиш за тва бебе, отколкото да се мъчите по семейно му.
Въобще, най-добрия вариант е да си ползваш предпазни средства, но и те се предават понякога. Дай заради един презерватив скъсан да тероризираме бебе. Ама инак сме супер морални и добри хора и оправяме държавата.
квак