.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на girl4eety

харесвали ме ?

здравейте искам съвет от вас значи има ено момче от съсдния ни клас (аз съм 9 а той 10) значи като ме види постянно ми намига,гледа ме усмихва ми се закаме и т.нн Според вас харесвалиме ? моля ви кажете мии , че направо откачам
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: харесвали ме ?

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    здравейте искам съвет от вас значи има ено момче от съсдния ни клас (аз съм 9 а той 10) значи като ме види постянно ми намига,гледа ме усмихва ми се закаме и т.нн Според вас харесвалиме ? моля ви кажете мии , че направо откачам
    еми явно не си му безразлична

Еми ей са ще му се обадя да го питам И аз се усмихвам на много хора , това не значи, че ги харесвам
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    На изток от рая
    Е са вадя магическата топка и ще ти кажа

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    иска да те секса... не чакаи сега ще фърля боба и ще ти кажа какво ми говорят ЗВЕЗДИТЕ
    хаххаа имаме втори медиум във форума ... ама тоя гледа на боб

Абе луди ли сте бе.. пущаме кучета и врачки да го издират тоя и ще го принудиме да си каже сичко на момичето
    В краен случай заради момичето половината форум ще фръгаме карти да разбереме
    Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...

Голям фен
    aз пък мога да гледам на кафе

Питай Боби Турбото какво му говорят ЗВЕЗДИТЕ
    Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!

"Това, че те гледам - не значи, че те харесвам" !

Така че...

white sensation

kliu4yt e v zodiqta mu

Re: харесвали ме ?

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Според мен те мрази

Не, честно... защо подяволите задавате такива смешни въпроси.. Как не ви фаща поне малко срам?

това че те гледам не значи , че ти се любувам .. на пазара всичко гледам , но не всичко купувам ..
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

Ми да,възможно е.Въпреки че ние си имаме едно момче от съседния клас,което периодично ги върши същите тия неща плюс разнасяне на момичетата нагоре надолу,но го прави с приятелски чувства и просто си се закача.Не е някакъв плейбой,просто си му кеф на момчето.Може само да си прави кефа така и да не иска нищо.Прави и ти някакви жестове пък сама ще усетиш дали те харесва или не.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    A ние от къде да знаем? Не можем да четем мисли..нито имаме някакви свръх дарби.. Като толкова много искаш да разбереш - говори с него..
    А и това,че те гледа и ти намига не означава,че те харесва..
    Хората правят много таквива жестове в ежедневието си и не означават някакви определни намеци..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

ейййшшЩо всички си мислите че някой като ви гледа и много ви харесва вече?
    Тва че те е погледнал 5 пъти нищо не значи.Той е 10 клас все пак,не е малък,ако те харесваше тооолкова много колкото си мислиш щеше да действа,но айде да не те отчайвам съвсем...приложи някой от многобройните женски номерца и ще разбереш,макар че все пак зависи от ситуацията,ако беше казала по-подробно....

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    ейййшшЩо всички си мислите че някой като ви гледа и много ви харесва вече?
    Тва че те е погледнал 5 пъти нищо не значи.Той е 10 клас все пак,не е малък,ако те харесваше тооолкова много колкото си мислиш щеше да действа,но айде да не те отчайвам съвсем...приложи някой от многобройните женски номерца и ще разбереш,макар че все пак зависи от ситуацията,ако беше казала по-подробно....
    може да го е срам ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    леле, имам чувството че си на 12, аз като бях на толкова, такива въпроси задавах , иначе по темата, много гадатели се навъдиха из форума, ще дам думата на тях, може някоя звезда да им е проговорила
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

само той може да ти отговори на този въпрос, ние в този форум даваме съвети, но не сме врачки та да знаем харесва ли те, мрази ли те, симпатична ли си му или те мисли за най-грозното същество на планената...така че единственият начин е да говориш с него за това?

Голям фен
    "това ,че те гледам незначи , че ти се любувам , на пазара всичко гледам , но не всичко си копувам " :P :P

Град
    На слънцето :>
    Според гледанката на кафее е влюбен в блузката ти и иска да си купи същата , но го е срам да попита от къде е ..
    виж според картите таро иска да убие майката на дъщерята от втория брак на Рич от "Дързост и красота" ..
    о.О а кристалната топка казва , че хмм .. ОТ КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ ДА ЗНАЕМ ?!

Голям фен
    [quote="InnchetO"]Според гледанката на кафее е влюбен в блузката ти и иска да си купи същата , но го е срам да попита от къде е ..
    виж според картите таро иска да убие майката на дъщерята от втория брак на Рич от "Дързост и красота" ..
    о.О а кристалната топка казва , че хмм .. ОТ КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ ДА ЗНАЕМ ?!
    [/quotе]
    ауууууу още едно момиченце със моята дарба

Когато едно момче те харесва,можеш да разбереш по много неща.Може една невинна закачка да значи,че просто се "зарибява" ей така от скука,или просто иска да ти покаже,че те харесва.Знаците са много и само ти можеш да разбереш дали те харесва.А ние това момче,нито сме го виждали,нито сме наблюдавали отношенията ви,та да знаем.

Град
    София
    Питай го.
    Нов ник: Cassidy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си