.

Виж резултатите на анкетата: за или против сте за униформите ???

Гласували
180. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • против съм,защото искам да се обличам свободно

72 40,00%
  • за съм,защото ми е писнало от "фукли"

49 27,22%
  • не ми пука важното е да имам нещо по мен

3 1,67%
  • и да и не ...

42 23,33%
  • все ми е едно

11 6,11%
  • незнам...

3 1,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

за или против сте за униформите ???

За или против сте за униформите ??? МОЛЯ , ПИШЕТЕ ТУК ДИСКУСИТЕ СИ - ЗАЩО СТЕ РЕШИЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВЪЗМОЖНИЯ ОТГОВОР ??

Град
    Благоевград
    категорично против!!!
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Град
    XaCkoBo
    ПРОТИВ СЪМ
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Против съм, защото не обличам дрехи, които не харесвам. Униформите спадат към тея дрехи

Град
    София :Pp
    и аз не искам униформи ако всички сме еднакви как ще изразим стила си ? ще сме некви изродчета с бели ризи
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
    1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
    2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
    3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
    тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!

Мое мнение

Град
    в къщи :D
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
    2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
    тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!

Мое мнение
    мое също

Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Права си. И аз предпочитам униформите, но в нашето училище мнозинството гласува да сме с еднакви раници

Мега фен Аватара на mynichka
    Против ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Напълно ПРОТИВ съм, защото
    1 не ми харесват (въпреки, че има и хубави униформи, но все пак)
    2. Трябва всеки ден да носиш едни и същи дрехи.

cherry*kiss

Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни

да, така е.. пък и косата да си е правиш нещо не е проблем и като носиш униформа.. лошото е че повечето хора са против именно поради тези причини...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    "за" съм .. така няма обсъждания от рода "гледайте я тая, с дрехи от миналата седмица/година е", "таз си купува всичко от пазара", "ще и открадна горнището на "адидас"" и всякви такива. Не, че пак не се знае кой с какви пари разполага, но е малко по-различно. В миналото ми училище имахме униформи и не ми се налагаше да седя 100 часа пред гардероба или да се чудя дали това ми седи добре. Като имахме униформи - взимам си ризата и черният панталон и съм готова. Няма от какво да се притеснявам, защото всички са като мен ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ние така ли иначе имаме вече .. даже без униформа не ни пускат в училище .. лично аз съм простив но никoй не ме пита

поне ся се отличаваме и всеки знае че като мине някои с червено сако е от Туризма !
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

ОО.оо моята униформа е мн хубава,но е гадно,че имаше едни,които ни попитаха от коя секта сме и други ,които викнаха в целия център-ГЕРМАНОООООООООС ии пенсиите постоянно ни питат от кое училище си бабо

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    ОО.оо моята униформа е мн хубава,но е гадно,че имаше едни,които ни попитаха от коя секта сме и други ,които викнаха в целия център-ГЕРМАНОООООООООС ии пенсиите постоянно ни питат от кое училище си бабо
    и мен ме питаха ми мила и като чуят ТГ и поклащат разбиращо глави .Дори със зайците взеха да ни бъркат. .Иначе съм нещо средно хем не ми харесват някой части от нея като например елечето, хем има и хубави, а от друга страна ни възприемат много странно повечето, пък и в нашия батак не е цялото даскало, а само 8 и 9 клас.
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

Absoliutno protiv
    1- Zashtoto ako vsichki nosim uniformi vsichko shte bude ednakvo, bezcvetno, bezjizneno. Zad drehite se krie mnogo golqma chast ot haraktera na edin chovek, taka che spored men tova e glypavo. A kogato glupavite i zablodeni uchiteli slojat uniformi togava da mislqt za nas
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Супер фен
    [quote="does_it_matter"]
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa

Мое мнение
    +1
    Обичам те <3 !!!

ммм аз съм и за двете зависи как изглежда униформата смисъл ако е некфа преебана мне ама имам една фр в Англия и съм виждала нейната униформа и е супер

Еми... и да и не то си зависи от униформата. Примерно ние в даскало имаме униформа и една част ми харесва друата не. Униформата е синя риза (светла за момичетата и по-тъмна за момчетата) вратовръзка (тъмано сини и среберни черити по-хубава е от колкто по описание) черен панталон (с ужасна кройка и от ужасен плат) и СИВ пуловер (отврат) ризата и вратовръската за яки пуловера и панталона-НЕ следователно носим само ризите и вратовръските.

П.П. тфа е мнението не по-голямата част от даскалото

ама тряя ли с тях да идвате смисъл в даскалото ли ги обличате или с тях идвате което е преебано

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    "за" съм .. така няма обсъждания от рода "гледайте я тая, с дрехи от миналата седмица/година е", "таз си купува всичко от пазара", "ще и открадна горнището на "адидас"" и всякви такива. Не, че пак не се знае кой с какви пари разполага, но е малко по-различно. В миналото ми училище имахме униформи и не ми се налагаше да седя 100 часа пред гардероба или да се чудя дали това ми седи добре. Като имахме униформи - взимам си ризата и черният панталон и съм готова. Няма от какво да се притеснявам, защото всички са като мен ..
    Точно така... ама тва е че някой не могат да го осъзнаят все още..

ами зависи от униформите...ако са некфи преебани НЕЕЕ но има и мн яки в нашто даскало няаме ама мн бих искала..и мн мн мн обичам вратовръзки

Цитирай Първоначално написано от SpeeD_FreaK
    Absoliutno protiv
    1- Zashtoto ako vsichki nosim uniformi vsichko shte bude ednakvo, bezcvetno, bezjizneno. Zad drehite se krie mnogo golqma chast ot haraktera na edin chovek, taka che spored men tova e glypavo. A kogato glupavite i zablodeni uchiteli slojat uniformi togava da mislqt za nas
    Зад дрехите се криело голяма част от характера... пфф.. май не мисли много като го писа тва...
    лошо е, че повечето хора съдят за човека по външния вид...
    точно тва не харесвам на училищата без униформи... куклички ходят на модно ревю-не да учат. Пичовете и те , едва ли не да видят на ден по колко ша забият.. пф ...

ти пък хитрия къде си видял учител с униформа.. дори и в чужбина не носят.. пф да не ти налагат даскалите униформи., налага ти ги държавата и училището изпълнява...

+ тва учителите мн им дреме как изглеждат като им гледаш дрехите да ти мясат на наконтени и изтокани... повечето - не

пък и учителите не се обсъждат помежду си коя как изглеждала и кво прайла и колко пари имала и че си купила якенце на армани... а нека на другите, които не могат да си го позволят да им се руши и малкото самочувствие което имат и да им се пълнят очите..

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    аз съм За стига да са готини иначе абсурд да сложа нещо пенсионерско като някоя пола до кокалчетата,риза и някво скапано елече...Ноу уей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си