- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за или против сте за униформите ???
За или против сте за униформите ??? МОЛЯ , ПИШЕТЕ ТУК ДИСКУСИТЕ СИ - ЗАЩО СТЕ РЕШИЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВЪЗМОЖНИЯ ОТГОВОР ??![]()
![]()
![]()
категорично против!!!
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
ПРОТИВ СЪМ![]()
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Против съм, защото не обличам дрехи, които не харесвам. Униформите спадат към тея дрехи![]()
и аз не искам униформи ако всички сме еднакви как ще изразим стила си ? ще сме некви изродчета с бели ризи![]()
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!
Мое мнение![]()
![]()
мое същоПървоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни![]()
![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Права си. И аз предпочитам униформите, но в нашето училище мнозинството гласува да сме с еднакви раници![]()
Против ..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Напълно ПРОТИВ съм, защото
1 не ми харесват (въпреки, че има и хубави униформи, но все пак)
2. Трябва всеки ден да носиш едни и същи дрехи.
cherry*kiss
"за" съм .. така няма обсъждания от рода "гледайте я тая, с дрехи от миналата седмица/година е", "таз си купува всичко от пазара", "ще и открадна горнището на "адидас"" и всякви такива. Не, че пак не се знае кой с какви пари разполага, но е малко по-различно. В миналото ми училище имахме униформи и не ми се налагаше да седя 100 часа пред гардероба или да се чудя дали това ми седи добре. Като имахме униформи - взимам си ризата и черният панталон и съм готова. Няма от какво да се притеснявам, защото всички са като мен ..
Ние така ли иначе имаме вече .. даже без униформа не ни пускат в училище .. лично аз съм простив но никoй не ме пита
поне ся се отличавамеи всеки знае че като мине някои с червено сако е от Туризма !
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ОО.оо моята униформа е мн хубава,но е гадно,че имаше едни,които ни попитаха от коя секта сме и други ,които викнаха в целия център-ГЕРМАНОООООООООС![]()
![]()
ии пенсиите постоянно ни питат от кое училище си бабо
![]()
![]()
Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
и мен ме питаха ми мила и като чуят ТГ и поклащат разбиращо глави
![]()
![]()
![]()
![]()
.Дори със зайците взеха да ни бъркат.
![]()
.Иначе съм нещо средно хем не ми харесват някой части от нея като например елечето, хем има и хубави, а от друга страна ни възприемат много странно повечето, пък и в нашия батак не е цялото даскало, а само 8 и 9 клас.
![]()
![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Absoliutno protiv
1- Zashtoto ako vsichki nosim uniformi vsichko shte bude ednakvo, bezcvetno, bezjizneno. Zad drehite se krie mnogo golqma chast ot haraktera na edin chovek, taka che spored men tova e glypavo. A kogato glupavite i zablodeni uchiteli slojat uniformi togava da mislqt za nas![]()
![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
ммм аз съм и за двете зависи как изглежда униформата смисъл ако е некфа преебанамне ама имам една фр в Англия и съм виждала нейната униформа и е супер
![]()
Еми... и да и не то си зависи от униформата. Примерно ние в даскало имаме униформа и една част ми харесва друата не. Униформата е синя риза (светла за момичетата и по-тъмна за момчетата) вратовръзка (тъмано сини и среберни черити по-хубава е от колкто по описание) черен панталон (с ужасна кройка и от ужасен плат) и СИВ пуловер (отврат) ризата и вратовръската за яки пуловера и панталона-НЕ следователно носим само ризите и вратовръските.![]()
![]()
![]()
П.П. тфа е мнението не по-голямата част от даскалото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама тряя ли с тях да идвате смисъл в даскалото ли ги обличате или с тях идвате което е преебано![]()
ами зависи от униформите...ако са некфи преебани НЕЕЕ но има и мн яки в нашто даскало няаме ама мн бих искала..и мн мн мн обичам вратовръзки![]()
![]()
![]()
Зад дрехите се криело голяма част от характера... пфф.. май не мисли много като го писа тва...Първоначално написано от SpeeD_FreaK
лошо е, че повечето хора съдят за човека по външния вид...![]()
точно тва не харесвам на училищата без униформи... куклички ходят на модно ревю-не да учат. Пичовете и те , едва ли не да видят на ден по колко ша забият.. пф ...
ти пък хитрия къде си видял учител с униформа.. дори и в чужбина не носят.. пф да не ти налагат даскалите униформи., налага ти ги държавата и училището изпълнява...
+ тва учителите мн им дреме как изглеждат като им гледаш дрехите да ти мясат на наконтени и изтокани... повечето - не![]()
пък и учителите не се обсъждат помежду си коя как изглеждала и кво прайла и колко пари имала и че си купила якенце на армани... а нека на другите, които не могат да си го позволят да им се руши и малкото самочувствие което имат и да им се пълнят очите..![]()
аз съм За стига да са готини иначе абсурд да сложа нещо пенсионерско като някоя пола до кокалчетата,риза и някво скапано елече...Ноу уей![]()