.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Перник

Мега фен Аватара на Infinity

Перник

Ако въобще във форума има тийнове от Перник искам да ги питам кое е според тях най-якото училище във града,въобще като цяло то не че са много ама аз да си попитам :P
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ami az sam ot Pernik, no u4a v Sofiq. Az dosega sam u4ila v Ivan Rilski i mislq 4e za na4alno u4ilishte e nai dobroto v Pernik(nai- hubavoto sashto). Ot gimnaziite - Ezikovata i Ikonoma

P.P. sorry za pravopisa ama kirilicata mi se bagna
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Варна
    кур за перник

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ami az sam ot Pernik, no u4a v Sofiq. Az dosega sam u4ila v Ivan Rilski i mislq 4e za na4alno u4ilishte e nai dobroto v Pernik(nai- hubavoto sashto). Ot gimnaziite - Ezikovata i Ikonoma

А ти си пътуваш или? а иначе аз съ от брезник и може би след седми клса т.е. другата година или ще си остана тука или ще ида в перник голямо желание имам за хубаво училище ама какво да се прави това ми е избора
    PiruBloodz еми какво да се правя вярно града не е нищо особено грозничък е дори ама това е...
    To infinity and beyond.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll

А ти си пътуваш или? а иначе аз съ от брезник и може би след седми клса т.е. другата година или ще си остана тука или ще ида в перник голямо желание имам за хубаво училище ама какво да се прави това ми е избора
    PiruBloodz еми какво да се правя вярно града не е нищо особено грозничък е дори ама това е...
    Здравей, аз не съм от там, но баба ми живее в едно село близо до Брезник и Перник..... и съм имала възможността да си изградя мнение За мен Икономиката и Езиковата са най-добри В никакъв случай недей да ходиш в училища като Гагарин....Манджата...Минния. .... Просто там няма да получиш качествено образование Успех
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO

Здравей, аз не съм от там, но баба ми живее в едно село близо до Брезник и Перник..... и съм имала възможността да си изградя мнение За мен Икономиката и Езиковата са най-добри В никакъв случай недей да ходиш в училища като Гагарин....Манджата...Минния. .... Просто там няма да получиш качествено образование Успех
    Ами честно казано аз въобще не помислям за тези училища-супер гадни са!А иначе не знам кое е по-доброто-Езиковата или ПМГ-то
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    "мъжки полов орган" за перник
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    Варна
    Кво се смееш бе?

Голям фен Аватара на 24white24
    Всички в Перник на сапун ние ще направим, ще залеем Перник с газ и ще го запалим Нищо лично ама тоя град не е е като нормален град в 21 век...

Мега фен

ЕМИ ДОБРЕ ДЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ АЗ ГО ХАРЕСВАМ АМА НЯМАААМ ИЗБОООР!!!! ГРАДА Е ОТВРАТИТЕЛЕН,НАСЕЛЕНИЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на 24white24
    ЕМИ ДОБРЕ ДЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ АЗ ГО ХАРЕСВАМ АМА НЯМАААМ ИЗБОООР!!!! ГРАДА Е ОТВРАТИТЕЛЕН,НАСЕЛЕНИЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ
    Кажи честно

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    макя ти! тва аз трябваше да го кажа

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми то и аз не го харесвам Перник , ама живях там 4години, кво да се прави, сега пък се местя в София. Въобще на много места съм живяла и Перник е най-лошото и хората там също, ама кво да правиш, ако единият ти родител е от там и те забутат в тоя смотан град. Но има и свестни хора, малко са но ги има, навсякъде е така. А относно темата Иван Рилски, дето аз съм учила до 7 клас е слят с ПМГто, тоест една сграда е. Хубава е да ти кажа и учителите са добри. Аз имам приятелки в ПМГто и в Езиковата и са доволни. Ако искаш да ходиш много по екскурзии, Езиковата, ако искаш да имаш хубав клас, с не много надути съученици - ПМГ. Напоследък всички идиоти се забиха в Езиковата.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ami i az sym ot Pernik i ucha w ezikowata...super e!Spored men nqma po-dobro daskalo...I men ako pitate i grada i horata sa super qki!

Перник е гаден град...даже по гаден от моя

по темата: не знам...
    we give it all.

Pernik rlzzzz! Minior Pernik rlzzzz!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Абе нз кое му е гадното дето всички говорите ама айде....и междодругото момичето отива да учи а не да гледа забележителности
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми