.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

На приливи и отливи

здравейте
    Абе с едно момче от моя клас се сваляме вече трети месец.В сравнение с началото отношението му към мен е повече от перфектно,но има един пробпем:той е на периоди.Tу е забавен,закачлив и общителен,ту пък изведнъж охладнява ( е не съвсем да не ми говори,но забелязвам някакъв спад ,който обаче след 2-3 дни преминава и той пак става готиното момче,което ме сваля постоянно ).Това на какво се дължи?

Re: На приливи и отливи

Възможно е през три дена да си мисли - то три месеца нищо не става, аз за ко се потя.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Абсолютния случай и с мен и едно момче от другия клас.Все имах чувството че ту ме харесва,ту не.И накрая взехме,че сев гаджосахме. Пеавил се на недостъпен. Значи и при теб може да е така.

ехх...забравихте ми темата бе хора.Винаги съм се чудела защо като пусна нещо на което очаквам отговор получавам 3-4 мнения и темата ми отива на 3 страница...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми може би просто му е писнало да се занимава вече толкова много време с теб без да има никакъв резултат. Или може просто да си има други проблеми и в момента да не му е до усмивки и закачки. Ако ти го харесваш,защо просто не направиш нещо по въпроса а се закачате три месеца.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Габрово
    Може да има много причини за тези промени в държанието му- да има проблеми, да мисли да други неща или...... да се започва да се чуди за какво се трепе да те сваля толкова време като нищо не става, а после да решава да продължи да опитва. В случая ти вместо да седиш и да се вайкаш, защо не опиташ да направиш нещо по въпроса. Покани го да излезете- на кафе, на кино. След 3 месеца не е ли крайно време нещо да се случи...... нещата да се развият напред?
    Не дей да седиш и да гледаш отстрани, ами действай! Като се харесвате- вземайте се и толкова.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

офф не знам нали уж момчетата трябва да действат повече,пък и аз някак си не смея,страх ме е да не вземе да ме отреже

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    офф не знам нали уж момчетата трябва да действат повече,пък и аз някак си не смея,страх ме е да не вземе да ме отреже
    Офф Боже! Стига вече с това "страх ме е", "не смея", "ами ако ме отреже"... Така или иначе ако не опиташ никога няма да разбереш. Ще си стоиш и ще си чакаш. От мен да знаеш - не винаги момчетата са готови за първата крачка.Понякога и те се притесняват да не ги отрежат и за това си стоят и си чакат ние да направим нещо.
    Все пак ти си решаваш , но така може да си чакаш още доста време.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    "Страх ме е", че кои не го е.Всеки от нещо го е страх, мен лично ме е страх от високо...да но за да преодолея страха си скочих с бънджи.Всеки има страх, вжното е да преодолявш страха си,защото докато те е страх може да пропуснеш много неща, за които втора възможност да нямаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ееее пусни му вече де..той горкия сигурно се отчайва вече и за тва..

Не бива човек да си изпуска шанса. Може би понякога мисли, че нищо няма да стане и охладнява, а после пак иска да стане нещо и се почват закачките. По смелоо!
    Some things are better left unsaid!

mi taka e v puberteta.........
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Твърде много сте се сваляли, време е някой да пристъпи към по-сериозно действие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си