.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

ако разберете 4е гажето ви е циганка или туркиня кво ще стаа

?????????/ кажете хора щото ше му е.а майката... деба маааа му бяла кат сняг...говори по добре от меее .... отличничка и кат са запознах с техните черни КЮМЮРИ МАЗНИ на цигански си лафят пред мене :@:@

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    е ти как не си разбрал до сега ,че е такава ?>....

Ми ако я обичаш или харесваш найстина кво те интересува кви са техните , няя се жениш за тях.. xx

white sensation

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Razkarvash q mnogo qsno .Shtom za teb tova e problem , nqma zashto da se izmychvash.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    ПИЧ - МАХАЙ Я ТАЯ! Ако съм на твое място ДАЖЕ и да я обичам ще я отобичам бързо. А и тя щом не ти е казала... въобще не се колебай - РАЗКАРВАЙ Я!

Аз бих се самоубил.

нема да се жениш за нея, еби я у газо, се е кяр, после мо'е да и биеш шуто, възползвай се от подчовека !!!

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    ПИЧ - МАХАЙ Я ТАЯ! Ако съм на твое място ДАЖЕ и да я обичам ще я отобичам бързо. А и тя щом не ти е казала... въобще не се колебай - РАЗКАРВАЙ Я!
    Толкова знаеш какво е и да обичаш и толкова ще я и обичаш хах...
    Има ли значение какъв човек си, когато има Обич..?!

white sensation

Цитирай Първоначално написано от xpici
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Толкова знаеш какво е и да обичаш и толкова ще я и обичаш хах...
    Има ли значение какъв човек си, когато има Обич..?!
    Расиста не усеща обичта, само амфета го жегва!!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Verszerzodes
    нема да се жениш за нея, е** я у газо, се е кяр, после мо'е да и биеш шуто, възползвай се от подчовека !!!
    Добра идея - твърде тъп съм, че да се сетя. Е*и я неколко пъти и си хващай пътя! ;]

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ако това,че тя е циганка е проблем за теб, я разкарай.Но ако я обичаш и не ти пука дали е циганка,туркиня или каквато и да било си остани с нея ...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    ВаРнАаАа
    Оооо и аз много мразя..ако някога някой циганин ми попадне направооо..а ако съм в твойта ситуация щях да откача направо!Ти не я ли попита защо не ти е казала или кат ги видя родителите направо си дигна чукалата и замина?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защо се правиш на луд? Когато си тръгнал с нея си я харесал каквато е и не ти е пукало за друго. Сега изведнъж циганка била. Жалък си.

PS: Да добавя, че ако този форум има модератори, те трябва да не допускат расизъм в него.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Вижда се ,че това е много голям проблем за теб,тогава просто се разделете няма смисъл да сте заедно.Пак и тя те е излъгала за това каква е(циганска работа те могат само да лъжат), ако я обичаш и не те притеснява каква е остани с нея,но според мен теб мн те притеснява този факт,така че остави я.Ти прецени колко я обичаш и т.н
    На мен ако се случи: Пази Боже!.Аз мразя циганите и турците,така че мисля че е ясно какво бих направила...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Бяла е, викаш? Съмнява ме да е кръвна циганка. Според мен нищо чудно да е осиновена, при двама тъмни родители вероятността детето им да е бяло, е ужасно малка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз ако бях на твое място щях да скъсам с нея ама аз не сам ти

Ех , че сте и вие значиии ... В началото като сте се запознали с нея не си знаел и си я харесал нали ? Щом е бяла и не е от онези гадните циганки дето си бършат дупето с дългата си пола .. не виждам какво лошо има ... Все пак ти ходиш с нея , не с техните !
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Зависи какви са чувствата ти, ако я обичаш наистина няма да ти е проблем, но в противен случай...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Защо се правиш на луд? Когато си тръгнал с нея си я харесал каквато е и не ти е пукало за друго. Сега изведнъж циганка била. Жалък си.

PS: Да добавя, че ако този форум има модератори, те трябва да не допускат расизъм в него.
    съгласна съм.. и не НЕ трябва да се възползваш от нея и да я зарежеш..голям шибаняк ще си !!!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Ех , че сте и вие значиии ... В началото като сте се запознали с нея не си знаел и си я харесал нали ? Щом е бяла и не е от онези гадните циганки дето си бършат дупето с дългата си пола .. не виждам какво лошо има ... Все пак ти ходиш с нея , не с техните !

Как се казваш, много ми приличаш на една позната

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak

Би трябвало така да е,ала при положение,че някои от самите модератори са расисти...за какво говорим.

Тука мъжките показахте що за лиглъовци и комплексари сте..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Директно го режа.. Аз съм расистка и определено нямам толерантно отношение към такива хора, пък какво остава да си имам вземане - даване с тях..бляяяк...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Директно го режа.. Аз съм расистка и определено нямам толерантно отношение към такива хора, пък какво остава да си имам вземане - даване с тях..бляяяк...
    на това ли те научиха в училище
    ?! да мразиш хората заради цвета на кожата, колко архаично и остаряло!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Verszerzodes
    Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    на това ли те научиха в училище
    ?! да мразиш хората заради цвета на кожата, колко архаично и остаряло!!

В училище, ако искаш да знаеш не се одобряват расистките възгледи
    Аз сама се научих с времето, достатъчно съм видяла от братята роми, турците и арабите просто не мога да ги гледам..
    Имам право да не харесвам някого, такаче не знам какъв е проблема
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си