- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако разберете 4е гажето ви е циганка или туркиня кво ще стаа
?????????/ кажете хора щото ше му е.а майката...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
деба маааа му бяла кат сняг...говори по добре от меее .... отличничка и кат са запознах с техните черни КЮМЮРИ МАЗНИ на цигански си лафят пред мене :@:@
![]()
![]()
![]()
е ти как не си разбрал до сега ,че е такава ?>....![]()
Ми ако я обичаш или харесваш найстина кво те интересува кви са техните , няя се жениш за тях..xx
white sensation![]()
Razkarvash q mnogo qsno .Shtom za teb tova e problem , nqma zashto da se izmychvash.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ПИЧ - МАХАЙ Я ТАЯ! Ако съм на твое място ДАЖЕ и да я обичам ще я отобичам бързо. А и тя щом не ти е казала... въобще не се колебай - РАЗКАРВАЙ Я!
нема да се жениш за нея, еби я у газо, се е кяр, после мо'е да и биеш шуто, възползвай се от подчовека !!!
Толкова знаеш какво е и да обичаш и толкова ще я и обичаш хах...Първоначално написано от Vesk0u
Има ли значение какъв човек си, когато има Обич..?!![]()
white sensation![]()
Расиста не усеща обичта, само амфета го жегва!!Първоначално написано от xpici
![]()
![]()
Добра идея - твърде тъп съм, че да се сетя.Първоначално написано от Verszerzodes
Е*и я неколко пъти и си хващай пътя! ;]
Ако това,че тя е циганка е проблем за теб, я разкарай.Но ако я обичаш и не ти пука дали е циганка,туркиня или каквато и да било си остани с нея ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Оооо и аз много мразя..ако някога някой циганин ми попадне направооо..а ако съм в твойта ситуация щях да откача направо!Ти не я ли попита защо не ти е казала или кат ги видя родителите направо си дигна чукалата и замина?![]()
Защо се правиш на луд? Когато си тръгнал с нея си я харесал каквато е и не ти е пукало за друго. Сега изведнъж циганка била. Жалък си.
PS: Да добавя, че ако този форум има модератори, те трябва да не допускат расизъм в него.
Вижда се ,че това е много голям проблем за теб,тогава просто се разделете няма смисъл да сте заедно.Пак и тя те е излъгала за това каква е(циганска работа те могат само да лъжат), ако я обичаш и не те притеснява каква е остани с нея,но според мен теб мн те притеснява този факт,така че остави я.Ти прецени колко я обичаш и т.н
На мен ако се случи: Пази Боже!.Аз мразя циганите и турците,така че мисля че е ясно какво бих направила...![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Бяла е, викаш? Съмнява ме да е кръвна циганка. Според мен нищо чудно да е осиновена, при двама тъмни родители вероятността детето им да е бяло, е ужасно малка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ех , че сте и вие значиии ... В началото като сте се запознали с нея не си знаел и си я харесал нали ? Щом е бяла и не е от онези гадните циганки дето си бършат дупето с дългата си пола .. не виждам какво лошо има ...Все пак ти ходиш с нея , не с техните !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Зависи какви са чувствата ти, ако я обичаш наистина няма да ти е проблем, но в противен случай...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
съгласна съм.. и не НЕ трябва да се възползваш от нея и да я зарежеш..голям шибаняк ще си !!!Първоначално написано от dimitar_ak
Първоначално написано от MakeMeFeel
Как се казваш, много ми приличаш на една позната![]()
Би трябвало така да е,ала при положение,че някои от самите модератори са расисти...за какво говорим.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Тука мъжките показахте що за лиглъовци и комплексари сте..
Директно го режа.. Аз съм расистка и определено нямам толерантно отношение към такива хора, пък какво остава да си имам вземане - даване с тях..бляяяк...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на това ли те научиха в училищеПървоначално написано от milotoGIRL4e
?! да мразиш хората заради цвета на кожата, колко архаично и остаряло!!
Първоначално написано от Verszerzodes
В училище, ако искаш да знаеш не се одобряват расистките възгледи![]()
Аз сама се научих с времето, достатъчно съм видяла от братята роми, турците и арабите просто не мога да ги гледам..
Имам право да не харесвам някого, такаче не знам какъв е проблема![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love