- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако разберете 4е гажето ви е циганка или туркиня кво ще стаа
Смърт в газова камера!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Браво появяват се и расистки теми![]()
![]()
![]()
![]()
да аплодираме хората като са цигани или турци не са хора а българите сте нали хората не се делят на цигани тоест роми,турци и българи а само на добри и лоши а тея дето се мислат че са нещо повече от ромите и турците са ебати и тапаците.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
1 + всъщност 6+ гледам само ти и UnHappyy мислите по различно от другите.Бг има нужда от такива като вас поздравления.Първоначално написано от MissBianka
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
аз не съм расистка по принцип,но знам че кръвта вода не става!!!
авторе не си ли се замислял,че може да е осиновена и да е българка?!![]()
късаш с нея или си затваряш очите просто
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
... И вие гледахте епизод 32421 на колумбийския сериал Забранено щастие.Първоначално написано от Lysit0
П.П. Не съм виждала цигани да тръгнат да осиновяват.. ако толкова им трябва по казаните е пълно с ромчета.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
боооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооой![]()
![]()
![]()
ма ти си мислиш 4е се бъзикам ?! да ама не то4но тва заслужават мазните мангали![]()
![]()
![]()
![]()
ако ти е от класа или ти се налага да се виждате 4есто я дразни , обиждай , подритвай и сякви такиа
СМЪРТ ЗА ТАЯ ИЗМЕТ !!!!!
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
Първоначално написано от scoobydors
За всичко си има първи път,може циганите вече да осиновяват,а не да изоставят...
колко невъзможно звучи само
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Абсолютно най-тъпото нещо което съм чувал/чел.Първоначално написано от Lysit0
Ти си на хероин!!ДА ЖИВЕЕ РАСОВАТА ЧИСТОТА!!СМЪРТ ЗА ДЕГЕНЕРИРАЛИТЕ МАЛЦИНСТВА!!Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
+ 1Първоначално написано от fc
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мале,мале,много расисти в този форум.
Ама автора наистина трябва да е много тъп,че да не разбере от самото начало,че момичето е от ромски произход.
Аз как ги разбирам бе?
Napulno sum suglasen s mnenieto tiПървоначално написано от xpici
ne moga da gi razbera tiq hora kakvo kato e ciganka. Pi4 nali ima6 4uvstva kum neq sig q obi4a6 dori nz ama da si tolkova ograni4en 4e za teb tova da e problem
sujalqvam te
![]()
Повечето цигани от селото ми са руси със сини очи...и млатят яко на цигански...
Ходят по-фешън и от мене и се къпат по 3 пъти на ден.
И са си цигани...кво???
Въобще не ме отблъскват,като малка все ме пращаха за ваканцията на село...израстнала съм с тях.
Спали сме на едно легло понякога,и храната си делим.
Но тука има едни черни,мръсни...гнусни...коит и аз не мога да понасям...
с циганка или туркиня не бих се захванал![]()
хм, попаднах на такава ситуация, но не беше връска а просто секс за една нощ. Като разбрах, не вярвах, но после разбрах ,че е така. Идеше ми да се хвърля от някъде или нея да хвърля.. не ,че не харесвам "Турците" но да имам нещо общо с тях като връзка никога.
P.S. Щом си писал тема в форума,значи е проблем за теб, а ако просто искаш да чуеш хорското мнение и тя ти харесва, не виждам какво чакаш.
В суxа пyтка, KУP не влиза!