- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ясмин...
Айде и аз да пиша един път тук![]()
Такааам..днес ми дойде и...отидох в аптеката,за тампони и Нимезил,ама гледам на рафта-Ясмин и викам...абе що не си взема?
И си взех,отидох в нас...седнах прочееееетох цялата книжка и общо взето нищо не разбрах,но пишеше,че ако започваш хапчетата за пръв път...почваш в първия ден на менструацията. И тъй като днес ми дойде,си избрах удобен час и си пих хапченцето.
Имам няколко въпроса...
Пише:
Тааа..тва значи аз сега съм си защитена вече...само питам деАко приемате за пръв път и сте приели в първия ден на менструацията,Ясмин започва да действа незабавно,не е необходимо да използвате друг контрацептивен метод. Ако започнете приема след 2-5 ден на цикъла ви и в този случай трябва да използвате и друг контрацептивен метод(бариерен) в първите 7 дни на прием на таблетки.![]()
Другото,което ме интересува...гледам насам-натам по форумите...много хора се оплакват,че като започнат таблетките и имат менструации по 1 месец послеКоето за мене е ебасииии...
Аз си викам...ше ми намали и ше ми бъде по-малко,сега чета..продължава ми 10 дена,продължава ми 1 месец...леле! Аз толко време не мога да издържа... И най-спокойно си отговарят...организма не е привикнал...след 3 месеца ще се оправи...
Да бе...3 месеца без секс![]()
![]()
![]()
Някой ползвал ли е и какво е мнението ви...