E какво...обадих се на личната ми лекарка и и казах и тя каза същото като slun4ice...
Ясмин се изписва най-често защото е най-съвместим с организма и е подходящ почти за всеки. Каза да си прочета листовката за да се успокоя...аз го направих отдавна и ако се страхувам за нещо да ида на генеколог. И установих,че от всичките ми приятелки които пият противозачатъчни само братовчедка ми е с предписан Ясмин...всички други са си го взели сами и нищо им няма.
Вие пък какво ме стресирате тука... Само да си тровя нервите цяла вечер. Нямам никакви странични ефекти за сега...това го казах и на лекарката ми,която ме пита дали ми се вие свят и т.н. и имам нормално кръвотечение...даже слабичко за втори ден,но то по принцип ми е различно. Нямам болки в корема за което много се кефя,а за секса без предпазни мерки...аз сега няма да тръгна да правя секс без презерватив или изобщо когато съм в цикъл...така,че няма проблеми. Просто ми беше интересно да питам.
А и както казах мисля пак да се пазим с презерватив докато не си направим изследвания за венерически болести.