- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ясмин...
Една приятелка беше на Ясмин 3-4 години. Не е направила нито една пауза. Резултата е, че от година и нещо се опитва да си направи детенце, но не може. Не й идва, овулация няма. Причината --> противозачатъчните таблетки и липсата на пауза.
Иначе друга моя приятелка забременя от Ясмин. Товя се случва рядко, де.
Така или иначе не пия Ясмин. Чудно ми е защо при тях да няма. Малко, ама са хормони и яйчниците си мързелуват. не ми се мисли при Диане ако не правя пауза какво ще е.Първоначално написано от slun4ice
Virgin, за 5-ти път ти пиша-прави както си знаеш. но като не можеш да имаш бебе с години после, знай кой ти е виновен. Съжалявам за 3-те удивителни.
Ето и ти казваш, че противозачатъчните все пак не са добър вариант!Първоначално написано от hottie
Ами зависи. Не казвам, че е полезно но понякога помагат. Зависи от много неща. При мен действаха изцяло положително, защото си имах и хормонални проблеми, които се оправиха благодарение на хормоналните таблетки.Първоначално написано от foreverr
От друга страна понякога може и да предизвикат точно обратен ефект.
Но паузата е наистина много много важда, особено ако ги пиеш много време. Просто яйчниците стават мързеливи.
Аналогичен пример е и при очите. Тези, които носят контактни лещи е хубаво да правят всяка седмица по един ден почивка или месечно по една седмица, защото окото става мързеливо.
Не е нужно и това да се обяснява медицински. Това е логично
Това за лещите не го знаех...
Но аз не ги нося и без това постоянно. И все пак не мога без очила......нищо не виждам.....
Да така еИ като се замисля и с други неща е така. Обикновени лекарства. За да не привиква организма се правят и там почивки
![]()
Еми предпочитам мързеливи очи, отколкото да съм като кърт. Нищо не мога да правя без помощни средства освен да се къпя и да спя.....
За очилата не важи! За очилата няма проблем. При лещите е друго защото са ти прилепени за ретината. При очилата пак има леко напрежение в очите. Така че споко !Първоначално написано от krem4et0
![]()
http://www.framar.bg/product_review....E0%E1%EB.+*+21
Ето линк към листовката
Е това не мога да го проумея... krem4et0, darla, имам чувството, че ако след някоя друга годинка ви кажа, че не мога да забременея, банкет ще вдигнете! Бива ли толкова да сте злобни ...Наистина не ви разбирам... Сега вероятно ще кажете, че няма такова нещо - еми, съжалявам, момичета, но трябва много да си изкривите душите, за да отречете
![]()
Бих била страшно жесток човек да го пожелая или да се радвам за такова нещо. Снощи ми се скъса сърцето с тия жени, които искат ин витро. Не го пожелавам и на най-големия си враг. Дребните войни тук не значат, че мразя който и да е бих искала да няма дете. Просто се замисли защо част от тези жени не могат да имат деца. 270 000 български семейства не могат да имат бебе, а ние се тъпчем с противозачатъчни, ползваме презервативи и пак имаме......
Virgin,qvno ti priema6 ne6tata po nqkakuv izkriven na4in.Az ne ti pojelavam da nqma6 deca(nikoga ne bih si go pomislila dori,tova e nai-golqmoto 6tastie i postijenie na edna jena),prosto se opitahme da ti obqsnimo t kude bi mogla da si navle4e6 nqkakvi problemi![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg