.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Любов ... или НЕ

ммм как да започна ...
    Значи запознах с една страхотна ЖЕНА преди 20-тина дена.
    Всичко почна на шега ... небях я забелязал 2 години че работи на 20 метра от офиса ми ...
    Засякохме се по социалните мрежи и тя ме разпозна още от първата среща трепна ни нещо и се сабрахме всичко беше нормално до един момент в който не изревнува, защо получавам подарък от една онлине приателка ... която непознавам и сам и свършил услуга само.
    Преди ден изревнува защо сам слагал коментари на други а на нея не сам сложил и реши всичко да приключи ...
    Чудя се как Вие ако държите на момичето бихте постъпили в мойта ситуация.

Мега фен Аватара на machoka
    Не жена, а дете

аз на 25
    тя на 22

Мега фен Аватара на Blab
    пхахаха, оооокей:Д

ще.поговоря.с.нея-
    но.тя.или.е.мн.тъпа или.просто.си.търси.при4ина. да.скъсате
    все.пак.поговорете
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Определено се държи детски, да стига до раздяла заради такива глупости.Според мен най-добре поговори с нея,все пак вие сте голями хора и е доста глупаво да се сърди за такива неща.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Определено се държи детски, да стига до раздяла заради такива глупости.Според мен най-добре поговори с нея,все пак вие сте голями хора и е доста глупаво да се сърди за такива неща.
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Вие мъжете понякога правите странни 'услуги' на 'обикновени' приятелки.
    Опитай се да се поставиш на нейно място, опитай се ТИ да я разбереш и после й обясни ситуацията каквато я виждаш ти. Ако държиш на нея, ще се напънеш да си оправите взаимоотношенията, ако ли не чак толкова... не се занимавай.
    И не мисля, че историята е 'детинска' или че постъпката й е такава, защото целия проблем е синтезиран в 3 изречения. А той може да се е зародил още отдавна и това вече да е бил окончателния повод, който е преобърнал каручката.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Това, което е направила тя е било направо детска постъпка, поговорете си, все пак не сте малки, за да се карате за глупости, та чак до раздяла да се стигне!

Град
    The Land Of The Doomed
    Единственото детинско нещо, което е направила е било да скъса с теб. Останалите неща са си нормални за ревнива жена. В крайна сметка на малко от жените би им станало приятно гаджетата им да пишат коментари на някоя си или да получават подаръци от друга .. Просто поговори с нея и щом виждаш, че е такава ако искаш да сте заедно просто спри да пишеш коментари, да си толкова близък с обикновените приятелки и т.н. ..

Голям фен
    Добре де,тя се предполага да е здравомислеща зряла жена.Аз нищо такова не виждам в постъпката й...
    Любов?!Едва ли
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си