- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой пол изневерява повече?
Разглеждайки табчето "последни новини" попаднах на тази статия: http://www.teenproblem.net/news/s/11685.html
И най-силно впечатление ми направи следното:
Кажете какво мислите по въпросаОсвен това момичетата били и по-неверни.
Половината от анкетираните признали, че са изневерявали на гаджето си, като всяка четвърта го е правила поне два пъти.
В същото време 99% от горните лъжкини заявяват, че ако разберат, че партньорът им е изневерил, веднага ще се разделят с него.
т.7
krem4et0
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Мислим, че курвите са като кръглите камъни - край нямат!![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
А после обвиняват нас, че спим с други момичета...
Ама то на момичетата им е в природата...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
много зависи къде се прави аккетата. Дали е в малък град, дали е в голям, дали е в университет или училище
И аз го четох скоро това![]()
Но не вярвам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Айде сега от една статия и няколко си анкетирани филмарки ще си правим изводи. Курви от край време има и винаги ще има, това не го отричам. Но не всички са такива.
Сега човека с най-малко опит с жените ще тръгне да ме оспорва.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Жените определено са по-големи палавници. Само се правят на невинни![]()
qsna bila rabotata
"NO SEX! SEX IS BAD!"
iznevqrata moje da se tulkuva po mnogo na4ini.ne znam taq aketa za kakuv vid iznevqra e stavalo duma oba4e naistina momi4etata sa po sklonni kum iznevqra i to go pravqt ne za drugo ami po tozi na4in edva li ne si vdigat samo4ustvieto
Техен си е животът. Нека да правят с него каквото си искат![]()
Знаех си!Първоначално написано от hottie
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Според мен зависи от самия човек, а не от пола му. Както има мъже които изневеряват, така има и жени, които го правят![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Няма мъже, няма цени - я прочетете за древния Рим - нищо ново от тогава
Съгласна съм абсолютно с тебПървоначално написано от scoobydors
![]()
израза е същия ама с 'мъж' ! и кво е тва 'наречи го'....среден род? къде ти е уважението бе..ако няя жени ко ше прайш..тъй тъй само за едно сигурно ти трябват..кво ше е**ш? Или по цял ден ше си буташ..аре върете докажете кой пол изневерява повече!Първоначално написано от DiTeraNNo
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Абе няма значение мъжко ли си , женско ли си .. Като ти се ебе чуждо - ебеш и това е![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
именно..!Първоначално написано от MakeMeFeel
ама не тряя се обиждат жените заради изневери...почти секи го прай..човешко е!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ахахаха...как можете да съдите от некви тъпи к***и за всички останали...изневерява този който е незадоволен...няма си друга работа...и не държи на човека до себе си....страхливецът (този който няма смелостта да каже "Искам да се еба с други...!!!" ...така мисля аз!!! За мен това е най-тъпото нещо което можеш да направиш...!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми жените много ясно .![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1Първоначално написано от GabisiTa
мake cookиes,noт war ^.^
spored mene jenite izneverqvat pove4e
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
+1 Това го каза жена! Сега другите недейте се оправдава, ако обичате!Първоначално написано от hottie
Това колко е старо нямаш и напредстава, че чак и банално! Я живей в настоящето, а не в миналото!Първоначално написано от Anarchya
![]()
Много ясно, че жените!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Uau!Qko li ti e da govori6 na izUS?tova sigurno nqkoi mn otrakan sau4enik ti go e kazalПървоначално написано от Anarchya
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg