- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой пол изневерява повече?
Az si znaeh 4e momi4etata izneverqvat pove4e![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
spored men mugete, no pri tqh nqkak si e po- opravdano ,za6toto izneverqvaiki te v pove4eto slu4ai ne vlagat nikvi 4uvstva, dokato ako edna gena izneveri, zna4i ne i dostiga ne6to ne samo v seksa naprimer,ami i v otno6eniqta s partniora i go tursi na dr mqsto, a tova ve4e si e predatelstvoto![]()
Има една приказка "жена допрат ли я чужди ташаци спиране няма".
Мъжетеееее![]()
в 21 век е 50:50
Това някой Мъж сексист го е писалхахах. По тая тема може много да се спори... ама ако взема за пример момичетата наоколо ми (13;14;15 годишните) тая статия няма грешка
![]()
(#) ...thats a cookie...
Жените естественно... но дали нас момчетата ни е*е че те се натискат с друг??? ХАХАХАХАХА![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
това показва колко сте безчувствени (повечето)
(#) ...thats a cookie...
Аз пък мисля, че за тази работа трябват двама - един мъж и една жена. Кои са повече ?
И двата пола... зависи от самия характер на човека.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ne mislq 4e sa i dvata pola po rano.mom4etata sa mnogo po sklonni kum iznevqra
бе няма значение пола според мен
важно е как мислиш и какво чувстваш към другия човек
естствено че когато го обичаш и държиш на него няма да му изневериш
щом изневеряваш значи нещо ти липсва във връзката
така момиче ли е,момче ли всеки мож да изневери и не може да се каже кой повече изневерява
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Аз твърдо и без да се замислям казвам,че ЖЕНИТЕ изневеряват повече...макарче знам,че ние мъжете сме по склонни да напрвим това.
П.П.- Ако някой пита мен как аз постъпвам...ето как: Ако нямам чувства тоест ми е омръзнала късам,ако имам чувства дори и да съм на границата - не го права... нараняват се и чувства и морал и достойнство!![]()
jenite izneverqvat pove4e ot majete nz zashto nqkoi kazwat 4e 6tom izneverqvash zna4i ne darjish na pratniora ... as darja i pak go pravq ..nz moje bi iskame malko raznoobrazie![]()
Първоначално написано от sexita
И жените и мъжете - повече...? Мъжете го правят за спорта или разнообразието (по често се случва да ти омръзне даден човек), а жените от липса - на внимание, на чувства и т.н. (по-рядко на някоя гаджето й няма да и обръща капка внимание...) Така че на мъжете по-често им се отдава, докато на жените по-рядко... (неказвам, че не го правят или че аз няма да го направя... Но ако ме пренебрегва заради други, компания, приятели и т.н. - горко му не се ли разбере с приказка...)
Индивидуално е..има момичета,които изневеряват,има и такива,които не го правят...така е при момчетата.