.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    вече сме заедно повече от 1 година и в началото наистина бяхме постоянно заедно...може би за първите 7-8 месеца не се бяхме виждали най-много 15-20 дена като от тях тя беше поне 5-8 дена на едскурзий.Но в последствие почнахме да се виждаме по-рядко което аз смятам че е по-правилно, защото всеки човек се нуждае от време за себеси (със своите приятели )

чесно казано тук не мисля че имам приятелки .. това което имам в училище си остава там.. е излизаме ноо. .. . 1 на 100 години.. с гаджето сме 60% от останалото време заедно .. виждаме се всеки ден, малко ме е страх че ще си омръзнем но за 5 месеца даже още по влюбени сме от преди ... така че за приятели и приятели не ми пука особено

Голям фен Аватара на beb4yy
    дам и жалкото е че понякога ми дотяга

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,и аз повечето от времето си прекарвам с гаджето си.
    На моменти ми втръсва,но какво да се прави.
    Иначе поне един път в седмицата излизам с приятелки без него.Даже и сега на студентския празник празнувах с приятелки,а не с него.

не сме постояно заедно виждаме се най-много 4 пъти в седмицата останалото време е само за приятелките ми и семейството

аз също мисля ,че всеки има нужда от лично пространство и време

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ходя си на кафета с приятлки и на РД както и той мисля че е тъпо да се ограничавам,защото това е един вид неводерие а на къде сме тръгнали щом си нямаме доверие?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не съм постоянно с гаджето си, имам нужда от време на време да съм само с приятелите си, за да дишам..а и е по-различно
    На РДта се случва да ходим един без друг, но рядко..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

не че забравям приятелките,просто искам докато имам възможност,да се възползвам и да съм си с него,докато с приятелките мога да съм през повечето време.
    Малко сме разумните.

zaedno sme ot 6 meseca i za sega sum otishul 4 puti na kafe bez neia no pri neia ne e taka.. adski mnogo izkam da sme postoianno zaedno tia sushto no poniakoga ne stava tia go priema no na men mi e trudno daje poniakoga si mislia che go pravi narochno no posle si udriam edin shamar sus dumite "ti tup li si ? ia se stegni malko tia te obicha dostatuchno i niama da napravi takova neshto" namiram vreme i za priatelite mi i za neia ..to mai za men ne ostava no az ne sum vajen
    Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...

Постоянно сме заедно случва се 1-2 пъти в месеца да излизам сама с приятелките иначе понякога излизаме заедно с мойте приятелки или с неговите или сборно и става забавно

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Когато излизам с приятелки , си излизам само с тях , чесно да си кажа той не ми е нужен там караме си го по женски Той прави същото , само че с неговите приятели и не ми пречи . Попринцип , приятелите ни са много различни и рядко излизаме с тях . Когато съм с него предпочитам да сме си само двамата дори това да значи да се виждаме малко по-рядко А приятелите не съм ги забравила определено намирам време да излезем винаги когато искат , но и те се съобразяват с гаджето ми де

Супер фен
    За съжаление нямаме възможността да сме всеки ден заедно,защото живеем далеч един от друг,но веднага щом дойде при мен ще си върна за всяка секунда без него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си