- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Постоянно ли сте с гаджето си?
вече сме заедно повече от 1 година и в началото наистина бяхме постоянно заедно...може би за първите 7-8 месеца не се бяхме виждали най-много 15-20 дена като от тях тя беше поне 5-8 дена на едскурзий.Но в последствие почнахме да се виждаме по-рядко което аз смятам че е по-правилно, защото всеки човек се нуждае от време за себеси (със своите приятели )![]()
чесно казано тук не мисля че имам приятелки .. това което имам в училище си остава там.. е излизаме ноо. .. . 1 на 100 години.. с гаджето сме 60% от останалото време заедно .. виждаме се всеки ден, малко ме е страх че ще си омръзнем но за 5 месеца даже още по влюбени сме от преди ... така че за приятели и приятели не ми пука особено![]()
Е,и аз повечето от времето си прекарвам с гаджето си.
На моменти ми втръсва,но какво да се прави.
Иначе поне един път в седмицата излизам с приятелки без него.Даже и сега на студентския празник празнувах с приятелки,а не с него.
не сме постояно заедно виждаме се най-много 4 пъти в седмицата останалото време е само за приятелките ми и семейството
Ходя си на кафета с приятлки и на РД както и той мисля че е тъпо да се ограничавам,защото това е един вид неводерие а на къде сме тръгнали щом си нямаме доверие?!
Не съм постоянно с гаджето си, имам нужда от време на време да съм само с приятелите си, за да дишам..а и е по-различно
На РДта се случва да ходим един без друг, но рядко..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не че забравям приятелките,просто искам докато имам възможност,да се възползвам и да съм си с него,докато с приятелките мога да съм през повечето време.
Малко сме разумните.
zaedno sme ot 6 meseca i za sega sum otishul 4 puti na kafe bez neia no pri neia ne e taka.. adski mnogo izkam da sme postoianno zaedno tia sushto no poniakoga ne stava tia go priema no na men mi e trudno daje poniakoga si mislia che go pravi narochno no posle si udriam edin shamar sus dumite "ti tup li si ? ia se stegni malko tia te obicha dostatuchno i niama da napravi takova neshto" namiram vreme i za priatelite mi i za neia ..to mai za men ne ostava no az ne sum vajen![]()
Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...
Постоянно сме заедно случва се 1-2 пъти в месеца да излизам сама с приятелките иначе понякога излизаме заедно с мойте приятелки или с неговите или сборно и става забавно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато излизам с приятелки , си излизам само с тях , чесно да си кажа той не ми е нужен тамкараме си го по женски
Той прави същото , само че с неговите приятели и не ми пречи . Попринцип , приятелите ни са много различни и рядко излизаме с тях . Когато съм с него предпочитам да сме си само двамата
дори това да значи да се виждаме малко по-рядко
А приятелите не съм ги забравила определено намирам време да излезем винаги когато искат , но и те се съобразяват с гаджето ми де
![]()
За съжаление нямаме възможността да сме всеки ден заедно,защото живеем далеч един от друг,но веднага щом дойде при мен ще си върна за всяка секунда без него![]()