Здравейте. Имам нужда от съвет. Имам си сериозен приятел, когото много обичам. И той ме обича и всичко е прекрасно, не си представя как някой ден ше спра да го обичам. Но в едно съвсем малко, едва забележимо кътче на сърцето ми стои образа на едно друго момче- приятел на моето гадже. Преди на тръгна с настоящето ми гадже аз наистина харесвах приятеля му. Ще го кръстя Х. Те двамата са (бяха ) от един клас, а тримата сме от едно даскало...Х е супер красив и секси.Коленете ми се подкосяват като го видя. Но за сметка на това не е много разговорлив. Точно тази неразговорливост ме караше още и още да се стремя към неговото внимание, да го опозная....Но Х знаеше че неговият приятел ме харесва и поради тази причина разговорите бяха свдени до минимум. Но един ден Х подметнал на шега на настоящият ми приятел: кажи й да престане да ми се натиска". Това наистина ме порази, защото аз по никакъв начин не съм му давала да разбере че го харесвам. Този коментар ме жегна и рещих да му каза в скайп да не говори такива глупости наляво и надясно. Но получих грознои обиди ( на компютъра седял не той , а някой друг).....И това беше краят на отношенията ми с него ( не че могат да се нарекат отношения.....Аз тръгнах с настоящия си приятел и мн мн мн рядко се сещам за Х. Но това лято стана така че бяхме на море гаджето ми, Х и аз в една стая....Наистина всеки ден той беше на една ръка разстояние от мен,гол до кръста, или излизащ мокър от банята и т.н. Имвнно през тези дни аз си давах сметка колко красиви са очите му и понякога си задържах погледа по-дълго отколкото трябваше....Понякога погледите ни се срещаха, понякога лко се докосвахме ( но не мога да преценя дали тези неща не бяха чиста случайност). Тезои дни се поопознахме, говорихме си, но сягаш нещо от предишните истории още внасяше накакво напрежение...Рядко оставахме сами. Гаджето ми беще винаги около мен и случайните ппогледи рядко му убягваха....От една страна стоеше приятелят ми-мил, нежет с искрен топъл поглед и нежност, а от другата-Х- със своя дълбок, мистериаозен поглед, с магнетичността на тялото, на движенията, но и със спокойствието в гласа. ТОй беше загадка за мен, но загадка която нямах възможност да разгадая...Когато бяхме на морето един път гаджето ми се напи и почна да се държи малко неадекватно с мен (не агресивно), а Х ме защити.Знам че всвки би ги направил, но все пак...Когато се разделихме за чао, аз го прегърнах и тази прегръдка беше пропита с всички тези съзнати и неосъзнати чувства към него. Казах си че щв го забравя, че ще забравя случайните погледи и докосвания. Той му обръщаше рядко внимание, но това което ме радваше е че често го карах да с е усмихва.....Чувствам че това е ужасно спрямо приятеля ми. Опитвам се да забравя Х, но когато го видя пак се появява някакъв трепет, отново се вълнувам. И незнам какво да правя. Нямам му дори скайп( защото след онези истории го блокорах) и дори не мога да създам някави напъоно приятелски отнощения с него. Кажет какво д аправя