.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

22-годишен, а девствен :(

Stranno li e na 22g da ne si imal nikoga do sega gadje i da si devstven?

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Град
    Bulgaria
    ами доста е странно не заради това че не си правил секс ами това че изобщо не си имал гадже.. Незнам явно си имал някакво хоби в което си се вманиачил и не си се заглеждал ли и аз нз ... ти ще кажеш защо е така

може би имаш проблем с нещо

qvno neprivli4am jenite

Цитирай Първоначално написано от NaiQkiqt
    А това лично тебе смущава ли те? Ако околните ти натякват разни работи и това е причината да се чувстваш зле и да си мислиш, че момичетата не те харесват, значи проблем няма! Просто не им обръщай внимание. Според мен не си имал гадже защото не си го пожелал. Повярвай ми, който търси- намира. Явно просто не ти се занимава с гаджета и това е причината все още да си нямал. А в това да не ти се занимава няма нищо лошо. Просто си живей живота, а когато дойде момента да имаш гадже, ще имаш.

Айде с здраве
    Същото щях да пиша

z

ot godini iskam da imam gadje i da pravq sex ama.,..... nikoq macka nem e poglejda

Град
    Ямбол
    Не съм чула за човек, умрял от девственост. Но съм чувала за такива умрели от болести, предавани по полов път.

Нищо страшно няма в това, че си девствен на тези години. Всичко ще си дойде на мястото един ден, просто не се отчайвай.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Проблема с привличането от жените е повече в твоята глава, отколкото да е истина. Повдигни си по някакъв начин самочувствието. Поизтупай се , нагласи се малко и действай по смело. Движи се сред тях по-често и ситуацията ще се промени.

Фен
    Град
    София
    Пич Пусни някоя снимка тотално да определят дамите ставаш или не и да се решат нещата .

Супер фен
    кво сега да те утешаваме и да те лъжем? затова направо ще се осмеля първи да ти го кажа - не е странно, ненормално е направо!
    приятен ден

Фен
    Град
    София
    Хахахахахахахаха Дай шанс да го видим първо assd

Супер фен
    кво да му гледаме? ако е пич както си мисли, изглежда добре няма шанс да не се интересува поне някоя дори да е като баба яга! а пък ако не се е възползвал тогава да почерпи мъдрост в народните мъдрости от рода на "кой подбира -мастурбира"

а пък за оня с 25 годишния приятел - еми братко требва да си голям ръб за да не си имал гадже на 25... или да си гей!
    за да не ти обръщат внимание жените трябва да си или с много кофти характер, или много грозен, или много тъп, или олигофрен в лошия смисъл на думата, или всичко изброено заедно тва е обективната истина, нема са да лъжа

Фен
    Град
    София
    assd Пропусна дългосрочен престой в манастир

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Не съм чула за човек, умрял от девственост. Но съм чувала за такива умрели от болести, предавани по полов път.

Нищо страшно няма в това, че си девствен на тези години. Всичко ще си дойде на мястото един ден, просто не се отчайвай.

Няма Дедствени йивота преебава всички
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nathan
    Един млад послушник пристига в манастир и игумена го развежда из манастира.Влизат в една стая, в която има маса, отрупана с възможни вкусотии и игуменът казва:
    - Тук, чадо мое, можеш да ядеш каквото поискаш и колкото поискаш всеки ден,само в петък - не!
    Влизат в друга стая с маса, отрупана с всякакви маркови напитки.
    - Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
    Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.
    - Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!
    Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.
    - Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чукаш колкото искаш, само в тък -не!
    Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:
    - Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни,освен петък?
    - Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долап.

помисли пак

Мега фен Аватара на teenems
    моите съболезнования

айде да забиеш някое горещо маце
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    може би имаш проблем с нещо
    +1

Аз пък съм на 40 и несъм виждал катеричка, мисля че цепката беше хоризонтална

Тряа си некаф много спрел за да си девствен на тия години
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Дано да не стигна твоето положение.. прочети някоя тинейдърска книга и се научи да флиртуваш ...
    За съжаление процеса е необратим ,аз съм загубена кауза

mettalium с любимите си дискове!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от Nathan
    Един млад послушник пристига в манастир и игумена го развежда из манастира.Влизат в една стая, в която има маса, отрупана с възможни вкусотии и игуменът казва:
    - Тук, чадо мое, можеш да ядеш каквото поискаш и колкото поискаш всеки ден,само в петък - не!
    Влизат в друга стая с маса, отрупана с всякакви маркови напитки.
    - Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
    Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.
    - Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!
    Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.
    - Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чукаш колкото искаш, само в тък -не!
    Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:
    - Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни,освен петък?
    - Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долап.

помисли пак

xaxa hubav vic.. no ne e hubavo da se bazikate taka s choveka..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaiQkiqt
    А това лично тебе смущава ли те? Ако околните ти натякват разни работи и това е причината да се чувстваш зле и да си мислиш, че момичетата не те харесват, значи проблем няма! Просто не им обръщай внимание. Според мен не си имал гадже защото не си го пожелал. Повярвай ми, който търси- намира. Явно просто не ти се занимава с гаджета и това е причината все още да си нямал. А в това да не ти се занимава няма нищо лошо. Просто си живей живота, а когато дойде момента да имаш гадже, ще имаш.

Айде с здраве
    ааа забравих да отговоря на втория ти въпрос.
    Аз не виждам нещо кой знае колко странно в това да си девствен на 22. Най - добрият приятел на брат ми е на 25 и е девствен. И какво от това?
    Много готин човек е, дори и външно е красив. Изкарва си добри пари, просто още не е пожелал да има гадже.
    Съгласна

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Aaa!Култовото мнение, човеко! ) хахаха! )

Сега сериозно-преди примерно 20на години сигурно е било напълно нормално Не че сега не е.Всеки сам решава кога да прави кекс.
    Ако толкова много желаеш, и не си чак такъв ценител-дискотеки бол.Отиваш, пийваш нещо, черпиш някое момиче там и си уреден.
    Даа.... прекалено лесно става в днешни дни и не е интересно
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Дано да не стигна твоето положение.. прочети някоя тинейдърска книга и се научи да флиртуваш ...
    За съжаление процеса е необратим ,аз съм загубена кауза

mettalium с любимите си дискове!!!!!!
    това на снимката ти ли си ? о.О
    иии сори за въпроса ама маникюр ли имаш ?

Както вече повечето ти отговориха - не, не е странно. Но с напредване на възрастта, това може да окаже влияние в една или друга насока. Затова, ако позволиш бих ти дал един съвет: има платени (любовни) агенции. Наеми си веднъж едно момиче от там, но обясни как седят нещата. Предполагам, че ще могат да решат проблема с дествеността. Но това решава само "девствеността". Не останалите въпроси. За тях може да поискаш съвет от приятели и семейство. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си