- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 22-годишен, а девствен :(
Stranno li e na 22g da ne si imal nikoga do sega gadje i da si devstven?
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
ами доста е странно не заради това че не си правил секс ами това че изобщо не си имал гадже.. Незнам явно си имал някакво хоби в което си се вманиачил и не си се заглеждал ли и аз нз ... ти ще кажеш защо е така![]()
може би имаш проблем с нещо
qvno neprivli4am jenite![]()
Същото щях да пишаПървоначално написано от NaiQkiqt
![]()
ot godini iskam da imam gadje i da pravq sex ama.,..... nikoq macka nem e poglejda
Не съм чула за човек, умрял от девственост. Но съм чувала за такива умрели от болести, предавани по полов път.
Нищо страшно няма в това, че си девствен на тези години. Всичко ще си дойде на мястото един ден, просто не се отчайвай.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Проблема с привличането от жените е повече в твоята глава, отколкото да е истина. Повдигни си по някакъв начин самочувствието. Поизтупай се , нагласи се малко и действай по смело. Движи се сред тях по-често и ситуацията ще се промени.
ПичПусни някоя снимка тотално да определят дамите ставаш или не и да се решат нещата .
кво сега да те утешаваме и да те лъжем? затова направо ще се осмеля първи да ти го кажа - не е странно, ненормално е направо!
приятен ден
ХахахахахахахахаДай шанс да го видим първо assd
кво да му гледаме? ако е пич както си мисли, изглежда добре няма шанс да не се интересува поне някоя дори да е като баба яга! а пък ако не се е възползвал тогава да почерпи мъдрост в народните мъдрости от рода на "кой подбира -мастурбира"
а пък за оня с 25 годишния приятел - еми братко требва да си голям ръб за да не си имал гадже на 25... или да си гей!
за да не ти обръщат внимание жените трябва да си или с много кофти характер, или много грозен, или много тъп, или олигофрен в лошия смисъл на думата, или всичко изброено заеднотва е обективната истина, нема са да лъжа
assdПропусна дългосрочен престой в манастир
![]()
Няма Дедствени йивота преебава всичкиПървоначално написано от scoobydors
![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
Един млад послушник пристига в манастир и игумена го развежда из манастира.Влизат в една стая, в която има маса, отрупана с възможни вкусотии и игуменът казва:Първоначално написано от Nathan
- Тук, чадо мое, можеш да ядеш каквото поискаш и колкото поискаш всеки ден,само в петък - не!
Влизат в друга стая с маса, отрупана с всякакви маркови напитки.
- Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!
Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.
- Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!
Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.
- Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чукаш колкото искаш, само в тък -не!
Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:
- Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни,освен петък?
- Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долап.
помисли пак![]()
![]()
моите съболезнования![]()
айде да забиеш някое горещо маце![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от mirmark
Аз пък съм на 40 и несъм виждал катеричка, мисля че цепката беше хоризонтална![]()
![]()
![]()
![]()
Тряа си некаф много спрел за да си девствен на тия години![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
За съжаление процеса е необратим ,аз съм загубена каузаПървоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
![]()
mettalium с любимите си дискове!!!!!!
![]()
Първоначално написано от assd
xaxa hubav vic.. no ne e hubavo da se bazikate taka s choveka..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
СъгласнаПървоначално написано от NaiQkiqt
![]()
Aaa!Култовото мнение, човеко!Първоначално написано от scoobydors
) хахаха!
)
Сега сериозно-преди примерно 20на години сигурно е било напълно нормалноНе че сега не е.Всеки сам решава кога да прави кекс.
Ако толкова много желаеш, и не си чак такъв ценител-дискотеки бол.Отиваш, пийваш нещо, черпиш някое момиче там и си уреден.
Даа.... прекалено лесно става в днешни дни и не е интересно![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
това на снимката ти ли си ? о.ОПървоначално написано от mettalium
иии сори за въпроса ама маникюр ли имаш ?![]()
Както вече повечето ти отговориха - не, не е странно. Но с напредване на възрастта, това може да окаже влияние в една или друга насока. Затова, ако позволиш бих ти дал един съвет: има платени (любовни) агенции. Наеми си веднъж едно момиче от там, но обясни как седят нещата. Предполагам, че ще могат да решат проблема с дествеността. Но това решава само "девствеността". Не останалите въпроси. За тях може да поискаш съвет от приятели и семейство. Успех!