- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна
Да Ви е живо и здраво и повече да ви радва![]()
moje li da popitam koi e svyr6val v tebe kato ne e bil gadjeto ti ?Първоначално написано от VeSna
![]()
GTA Stunting
Chestito mn se radvam za teb![]()
![]()
da ti e jivo i zdravo i samo hybavi migove i leka bremennost
![]()
![]()
![]()
ami az rodih operativno(sekcio) i moga da ti kaja SAMOplusove na tova rajdane!Iskah da rodq normalno,no se naloji da rodq taka,sled tova si blagoslavqh dnite,4e rodih s operaciq ne,za6toto za normalno rajdane e imalo uslojneniq-nqma6e nikakvi,no kato gledah okolo men rodilkite s normalno rajdane kak se vuzstanovqvat i kak az se vazstanovqvam...a i samoto rajdane kak im minava-ne,blagodarq!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Е аз имах една учителка,беше родила секцио и каза,че било гадно.Че се възстановявала много време,че я боляло много след това...че ако си родила нормално след 2-3 дена си хващаш бебето,живот и здраве, и си заминаваш,а тя е била на легло много време. Аз се наплаших от таз манипулацияПървоначално написано от darla
Ami qvno vsi4ko e otnositelno.samata procedura proti4a 15minuti.Bolkata e adska purviq den sled operaciqta.az na 2riq den hodih normalno,a ot 3tiq ve4e poeh suvsem spokoino grijite nad malkiq.Nqmam 6evove otdolu(za6toto pri normalno rajdane nqma kak da ti se razminat,a za mlada jena tova e ujasno),pove4eto sa tqsni i gi razporvat do anusa,za da izleze bebeto spokoini,posle se za6iva esstveno,no bolkata e adska.Napraviha mi kozmeti4en 6ev-namira se na sredata na okosmenieto,"kozmeti4noto" mu e 4e e tunuk kolkoto 4erta ot moli,ve4e po4ti e zali4en(za6toto se pravi s vutre6en konec) i opredeleno se vazstanovih adski burzo.spored men vsi4ko e i do organizum i naglasa,kato 4uq za nqkoq,rodila sekcio posle,4e sedmica-dve nemojela da vdigne deteto,a kamo li ne6to drugo i lo6o mi stava.nqma ni6to stra6no i opasno.naprotiv-ne se mu4i6,ne use6ta6 cqlata bolka na tova da te razcepqt otdolu(a i ako se stigne i do forceps-AD!)....i posle si pak kato devstvennica otdolu!a i ot esteti4eska gledna to4ka predimstvoto e prosto-1000%
Tiesto-my God!
Честито и браво за смелото решение! Страхотно е, че всичко се е наредило така добре и че всички са го приели! Аз сега се психирах че противозачатъчните ми не ме пазят![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
И аз знам, че след секцио възстановяването е с месеци...Е, аз лично избор нямам-поради няколко причини няма как да раждам естествено. Но за бъдещето бебе е мнго по-полезно да премине през родовия канал. Стресът е много по-малък.....
Бтв, Весна блазе ти. Моя оръфляк 4 години и 3 месеца не ми е предложил брак.....не можел, докато не е сигурен, че може да ми осигури животът, на който съм свикнала!
Принципно са жена, на която не й се НАЛАГА да ражда със секцио, не е препоръчително да ражда по друг, освен по естествения начин.
Моят пък ми обеща как на следващата високосна се женим. Е, да видим.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
krem4eto,az puk mislq,4e za bebeto stresa e mn po-maluk ako izleze s operaciq,za6toto prosto go izkarzvat i gotovo.ako trugne opo normalniq put-v mnogo slu4ai se zakle6tva,trugva s krakata napred,ne iska sda izliza(t.e. jenata gubi kontrakcii)i pri vsi4ki tezi slu4ai se nalaga naprimer doktor da natiska rajda6tata po korema,za da izbuta bebeto(ako e sprqlo),ili puk ako e trugnalo s krakata napred-pak se stiga do sekcio(taka izjivqva6 i dvata vida bolka),a nedai si poje forceps.ne iskam dapla6a nikoi,no e fakt,4e za sekcio-to se nosqt adski mnogo mitove i legendi.poznavam nqkolko jeni,rodili kato men i vazstanovili se za 2-3 dni.qvno vsi4ko e vupros na organizam,no nqma kak da razbere6,dokato ne ti se slu4i
Tiesto-my God!
Ще раждам със секцио.. Ужасява ме мисълта да ме разпорят като шаран отдолу, благодаря много![]()
![]()
Робинята на Quench
Дарла, аз избор нямам. Сърцето ми няма да издържи естествено раждане...Или поне ще съм подложена на голям риск. Но стресът за бебето е от това, че то не преминава през влагалището, не преминава през всички естествени за него процеси. Същото важи и за майката. Моята майка е раждала сестра ми 20 часа и отгре, но казва, че е забравила всяка болка, щом е видяла бебето си. е искам да не видя бебето си, когато се роди(е, упойката може да не е пълна..амапак си омаян), искам да го родя, а не да го извадят насилствено, против природата от мен..но нямам избор. Очите ми също не са добре. Ако можех да избера бих го родила, защото знам, че е по-добре за него.....ама не мога!
Всеки си решава. Може и да не те боли, но да родиш естествено...За мен това е идеалният вариант. Но аз бих изтърпяла канск мъки, за да родя живо и здраво бебче....Голям страх ми е, че това може и да не се случи..никога!
Бебета стават и от самия акт, не е задължително да всърши в мен... (малко вероятно, но възможно)Първоначално написано от Bixel
Леля ми роди оперативно и на 3-я ден я изписаха от болницата... Никакви болки, никакви проблеми и т.н.Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от krem4et0
за брака - споко, ще ти предложи, и се радвай, че мисли за теб
аз незнам моя как го е решил и какво е мислел, но сега вече отърване от мен - НЯМА
![]()
Абе въобще не ми пука кое е препоръчително и кое - не... Няма аз да се мъча часове да одя и да ме шият и да не мога да се изпикая без да умирам от болка... Нема какво да се спори тукаПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Кремче, пълна заблуда е да си мислиш ,че при секциум не се ражда здраво, развито дете! Има доста бебета родени така и са си напълно нормални, жизнени, здрави... Естествения процес... Това значи трябва да означава, че инвитрото не е естествен процес, значи е лошо за бебето, за майката? Всичко се развива, няма как да казваме кое е правилно и кое не... Но не съм съгласна, че трябва да раждам като едно време (прабаба ми у градината, сама ...), все пак всичко се е развило и аз немисля, че когато хората си знаят работата ще е лошо...Първоначално написано от krem4et0
ПС: Казвали са ми, че имам "обърнаа матка" и най-вероятно няма да мога да родя по естествен начин, но дори да имам избор неискам! (Ако знам, че има опасност за бебето, адски болки ще изтърпя, но като знам, че няма - еми няма да се мъча и аз... Все пак си ми е жал за мене си...)
azne otri4am estestvenoto rajdane-naprotiv!Kogato doktora mi kaza,4e trqbav da rodq operativno(ne zaradi nqkakuv seriozen problem,a go prenosih 2sedmici,to nqma6e i namerenie da izliza,a vodata ve4e zapo4va da zagniva),ta v tozi moment poludqh,otrekoh se ot toq lekar,hodihme i do sf i tam su6to potvurdiha 4e 6te e nai-dobre da ne 4akakme beb4o sam da se seti da izliza.i posle,dokato bqh v rodilno,supostavqiki svoeto sustoqnie s tova na normalno-rodilite jeni(dori na tezi,pri koito e minalo nai-leko),prosto nqma baza za sravnenie.moqta nai-dobra priqtelka rodi normalno-6 vun6ni i 14 vutre6ni 6eva,koeto e SUVSEM normalno i ne e nqkakuv problem-tq rodi predi godina i 3 meseca(2dni sled men) i dori v momenta,kogaopravi sex s umja si-na neq i na nego im ubivat tezi vutre6ni 6evove,a vun6nite-nemoje da se gleda otdolu,za6toto si e kurpena i izglejda kato...a e mlado momi4e-na 24.za6to da si pri4inqvam tova sled,kato vidqh,4e vsi4ko moje da se izbegne.Ako edin den (dai Boje) na put e vtoro dete,pak 6te go rodq s operaciq.ne nalagam mnenieto si na nikoi i ne usporvam 4ujdite.
Tiesto-my God!
Честито!Ти си един от малкото хора във форума, които се радват на такава новина
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Майка ми има по 2 шева от всяко раждане.....
както и да е.....просто съм чувала и чела, че е добре за бебето да премине по този път. Друг е въпросът, че е по-болезнено. В крайна сметка всяка жена си решава. Важното е бебето да е добре и толкова.....
А бракът го чакам отдавна, ма здраве да е. Преди ми беше по-мерак. Сега от работа не ми остава време да мисля и да се тормозя за това...когато му дойде времето.
Още 1 път честито и леко бременеене. Няма да е зле да споделяш отвреме-навреме как вървят нещата, че и ние 1 дн ще минем по този път-да знаем повече.
Честито бебчеДа ти е живо и здаро и ти пожелавам леко раждане
![]()
Благодаря пак на всички!Първоначално написано от krem4et0
Кремче, винаги съм си мислела, че човек сам си кове съдбата, но да ти кажа честно нещо се разубеждавам - каквото ти е писано и какъвто ти е късмета - така ще бъде! Надявам се с бебчо всичко да е наред - в петък ще разбера - на лекар съм (трябва да се види дали се развива нормално плода - аз като не съм и предполагала че съм бременна и не съм се пазила, вдигала съм тежко, секс, не съм се обличала ...) и малко ме е страх да не съм му навредила с нещо - моля се всичко да е наред... Пък какъвто ми е късмета...
И аз се моля......Права си..каквото ни е писано, това ще стане. Господ си знае работата!
Весна Честито!... аз ти казах, че скоро ше задаваш други въпроси, а по повод болките в гърдите подкрепяш ли ме вече :P Шегичка много се радвам... аз за сега смятам да раждам нормално, но както Дарла каза нищо не се знае... за това ще ти кажа + евентуално на естественото раждане(ако ги има)... аз към края на април трябва да съм с бебче, така че ше споделям тогава. Леко бременеене както казват в един друг форум и да ти носи само радост тази новина ...![]()
Честито![]()
![]()
Само искам да ти кажа че когато ти прочетах поста и просто се усмихнах
![]()