.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 162

Тема: Бременна

Мега фен Аватара на Infinity
    Честито страхотно е това което правиш наистина Лека бременност и леко раждане нека да си имате най-прекрасното детенце
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Честито.. поне някой от случайно забременялите да се радва..
    Момче или момиче ще е? Иии бтл на колко си?
    Незнам - май към 6 мясец се разбира пола, аз съм 5 седмица - още е рано да ми кажат. Години на 19 и няколко месеца - към 20 ще го родя
    Хаа.. поне ше си има млада майка..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,posle 6te e pove4e priqtelka na deteto si.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Весна Честито!... аз ти казах, че скоро ше задаваш други въпроси, а по повод болките в гърдите подкрепяш ли ме вече :P Шегичка много се радвам... аз за сега смятам да раждам нормално, но както Дарла каза нищо не се знае... за това ще ти кажа + евентуално на естественото раждане(ако ги има)... аз към края на април трябва да съм с бебче, така че ше споделям тогава. Леко бременеене както казват в един друг форум и да ти носи само радост тази новина ...
    Аз само веднъж бях на преглед и не съм питала горе долу за термина - дойде ми много така... Иначе за гърдите съм съгласна болката е малко по-различна И леко бременеене и на теб!

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Честито Само искам да ти кажа че когато ти прочетах поста и просто се усмихнах
    Аз отначало се посттреснах (особенно след 1-те думи на лекаря "абортът се прави до 3 месец имаш време...." - отякох "НЕ! Мое си е и ще го гледам!") и след няколко часа имах една тъпа усмивка, която ощт ме държи

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Незнам - май към 6 мясец се разбира пола, аз съм 5 седмица - още е рано да ми кажат. Години на 19 и няколко месеца - към 20 ще го родя
    еми да - на 20 съм майка, на 40-45 живот и здраве - баба поне ще мога да му помагам с нещо на детенцето ми, а няма само да му се пречкам и да му създавам допълнителни грижи...

Поздравеления за бебчето, дано да е живо и здраво и ти да си жива и здрава!ИИ ЕВАЛА за това, че си една разумна жена която не е обила едно невинно човеченце и си си го задържала

тва е супер готинко,да ти е живо и здрави4ко и мн да си го оби4ате,лека бременност и вси4ко най-най

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    еми да - на 20 съм майка, на 40-45 живот и здраве - баба поне ще мога да му помагам с нещо на детенцето ми, а няма само да му се пречкам и да му създавам допълнителни грижи...
    Весна с мъжа ми си напрвихме бебето веднага след сватбата и да ти кажа точно това ни беше и в главите "по-добре млад родител, отколкото "баба" на детето ми" баба не заради друго ами повечето жени и мъже лежат на това първо да са осигурени материално и да са завършили по две вишета(майка ми е с 2 и половина и имаме 35г. разлика), за да бъдат готови вече за семейство. На финала се получава дете в пубертета и майка в критическата не ща да ти казвам ква картинка е било и кви скандали са се вихрили вкъщи щото никой не отстъпва. За това съм на мнението на Дарла по-добре приятелка с детето отколкото зъл враг

traka, съгласна съм въпреки, че поне на 23-24 трябваше да съм... Но така се получи (хората овулация гонят, дни броят, с години опитват...а при мен - божа работа...). Или съм проклето или съм късметлия - ще се разбере по-натам....

Град
    тhe middLe of nowhere
    Честито Да ти е живо и здраво
    мake cookиes,noт war ^.^

traka, съгласна съм въпреки, че поне на 23-24 трябваше да съм... Но така се получи (хората овулация гонят, дни броят, с години опитват...а при мен - божа работа...). Или съм проклето или съм късметлия - ще се разбере по-натам....

Късмет е и никога не си мисли друго. Един нов живот ще се появи и ше си го обичкаш повече от всичко. Аз съм на 22 мъжа ми е на 23 и се чувстваме готови. Ще го почувстваш и ти като почне да ритка и ще ти е най-сладкия момент в живота

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ei,mnogo vi se radvam na temi4kata.moeto pate v momenta sedi v men,qde kru6a i gleda Me4o Puh-ne,4e razbira o6te kakvo se slu4va vuv film4eto,de!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мамички, гледайте наука за бебетата от 15 часа по БТВ.

честито да ти е живо и здраво бебенцето

Вече имаме пулс! днес бях на лекар и го видях как пулсира и му чухме тоновете Засега всичко е наред (2-ри лекар ми мрънка за тея течения и никой не ми дава компетентно мнение...) В четвъртък съм на лекар в софия и там вече ще се установи всичко (надяввам се)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Vesna,az ne pro4etoh po-gornite ti mneniq otnosno te4enieto,no predpolagam ti se e poqvilo nqkakvo te4enie-tova e absolutno normalno pri bremennite.obiknoveno e na periodi-poqvqva se,posle iz4ezva za izvestno vreme,posle pak se poqvqva i taka prez cqlata bremennost.Vse pak sega organizma ti korenno se promenq i trqbva da znae6,4e sled kato rodi6 6te zabelqzva6 suvsem razli4ni ne6ta i promeni-ne6ta,koito predi ne sa ti okazvali vliqnie,sega 6te okazvat i obratnoto.Naprimer az predi da rodq NIKOGA ne sa mi izlizali pupki ili ne me e bolql korema predi da mi doide.ot kakto rodih tova se promeni.tova e elementaren primer,za koito se se6tam v moment,anona momenti zabelqzvam i dr ne6ta.

m0mi4eta widqh 4e si goworite za te4eniq i tyk ako nqmate ni6to protiw shte se namesq az .. i az imam takowa te4enie..samo 4e moeto e wseki den. i trqq da hodq s ejednewni prewrazki .. hodih na doktor i ginekolog i te mi kazah 4e ni6y mi nqma.. wie imate li ili imateli nqkakwa ideq ot kakwo moje da e

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^az ti pisah v tvoqta tema.ako iska6 dai da produljim tam

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Щом се радваш на непланираното бебе - и ние се радваме - честито да ти се роди живо и здраво и много да те радва. И освен това ти се възхищавам на смелостта че си се решила да го родиш толкова млада.
    Само дето сериозно ме паникьоса по повод на противозачатъчните Как е възможно да пиеш хапчета и да не свършва в теб , и да забременееш - това за мен ще е кошмар , и като слушам и за забременяване и с презерватив ми минава желание за всякакъв секс. Много се плаша така , моя май ще го минавам на монашески живот.

Град
    stz..;p
    ЧЕСТИТОО !!
    Ако е момиче г0 кръсти на мене
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    щом си бременна помисли си за последствията от това и прецени готова ли си да понесеш такъв товар на раменете си.за това се изисква голяма отговорност.ако си готова...честито бебе

Да помислила съм... Надявам се да не съм сгрешила в решението си, но го искам... Моето бебче си е все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си